- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
- 18
- Konu Sahibi birisimbulbana
-
Hep diyorum ki ben bu yakınlaşmaları ilk onunla yaşadım onu çok sevdim ama o şimdi kesin başka insanlarla bir şey oldu sanıyor, artık bana inanmıyor gibi hissediyorum ve kendimi çok kirli hissediyorum başka biriyle nasıl evlenirim diyorum çok çaresiz hissediyorumayrildiysa bile telefonu acip bunu soylemeye bile tenezzul etmiyor iki gun sonra hicbirsey yokmus gibi arasa yok kizdim yok sinirlendim ondan acmadim dese siz affedecekmisiniz gorunen affedeceginiz yonunde ama hata yaparsiniz size kendinizi degersiz hissettiren bir adamla mutlu olabilirmisiniz simdiden zaten kendinizden nefret etmenize sebep olmus yaptiklariyla kimse degmez buna en cok kendinizi sevin
kirli falan degilsiniz yapmayin suanki duygulariniz sizi ele gecirmis hayatinizi sizi umursmayan biri icin heba etmeyin ne kdr cok zamaninizi onun icin tuketirseniz ilerde daha cok pismanlik yasarsiniz baska biriyle cokda guzel evlenirsin cogumuzun hayatina birden fazla kisi girdi ilk ciktigimlada evlenmedim bende iyiki oyle diyorum deneye deneye iyisini bulucaksiniz ama bu adam size gore degil..yasiniz kacti bu aradaHep diyorum ki ben bu yakınlaşmaları ilk onunla yaşadım onu çok sevdim ama o şimdi kesin başka insanlarla bir şey oldu sanıyor, artık bana inanmıyor gibi hissediyorum ve kendimi çok kirli hissediyorum başka biriyle nasıl evlenirim diyorum çok çaresiz hissediyorum
Bunun surekli bu sekilde ilerlemesini göze alıyor musunuz ? Hep sizden adım bekleyecek her seferinde geleceğinizi biliyor çünkü. Bütün tartışmalarda sizi suçlayacak ki sizde kendinizi suçlu görüyorsunuz. Cok yorucu olacağını düşünüyorum..
Ben onun hayalindeki insan olamadım, o yüzden böyle oldu gibi hissediyorum sanki gittikçe soğudu benden o yakınlaşmalar için o kadar o kadar pişmanım kiSizi eziyor resmen.. ve ezen bir insanin sevgisinin gercekliginden suphe duyarim..
23 yaşındayım. Başlarda o kadar nazikti ki çok etkilendim, sonra birden soğudu benden inanın anlayamadım, çok acı çekiyorum bazen nefes alamıyorum sankikirli falan degilsiniz yapmayin suanki duygulariniz sizi ele gecirmis hayatinizi sizi umursmayan biri icin heba etmeyin ne kdr cok zamaninizi onun icin tuketirseniz ilerde daha cok pismanlik yasarsiniz baska biriyle cokda guzel evlenirsin cogumuzun hayatina birden fazla kisi girdi ilk ciktigimlada evlenmedim bende iyiki oyle diyorum deneye deneye iyisini bulucaksiniz ama bu adam size gore degil..yasiniz kacti bu arada
Ben onun hayalindeki insan olamadım, o yüzden böyle oldu gibi hissediyorum sanki gittikçe soğudu benden o yakınlaşmalar için o kadar o kadar pişmanım ki
zaten boyle degisen bir iyi bir kotu olan insanla omur gecmez dusun evleniceksin hergun ayni evde olucan seni boylesine uzen biriyle yapabilirmisin..telefonlarina cikmiyor seni habersiz birakmis olgun bir adam bunu yapmaz senin vazgecmen lazim ararsa sen kanma sakin ona.. hani hayatimda tecrubemin en uc noktada oldugu bir konu varsa oda boyle adamlardan hayir gelmedigini bilmemdir..23 yaşındayım. Başlarda o kadar nazikti ki çok etkilendim, sonra birden soğudu benden inanın anlayamadım, çok acı çekiyorum bazen nefes alamıyorum sanki
Keşke olmasaydı diyorum pişmanlık yaşayacağım şeyler, hem belki saygısı sevgisi azalmazdı.. Ne yapacağımı bilemiyorum sadece çok acı çekiyorum ve o nasıl dayanıyor hiç mi sevmiyor nasıl bitti sevgisi anlayamıyorum çok üzgünümPişmanlığınız yüzünden devam etmek istiyormussunuz gibi geldi bana. Ileride daha çok pişman olursunuz benden söylemesi. Geçmişi değil geleceği düşünün derim.
Doğru söylüyorsunuz, belki de gerçekten sevmedi beni, inşallah canımın yanması suçluluk duygum geçer, dışarı çıkarken böyle çok iğrenç bir insan gibi hissediyorum dışarı çıkamıyorum, dışardan temiz görünüyorum ama biz onunla yakınlaştık diyorum bir de o arayıp sormayınca hepten kötü hissediyorum ilerde ya eşim o olmayacaksa diyorum ve olmayacak gibi görünüyor.. Ne yapacağımı bu suçluluğumun üzüntümün nasıl geçeceğini bilmiyorum sadece canım çok yanıyor.. Sizce beni seviyor mudur peki?zaten boyle degisen bir iyi bir kotu olan insanla omur gecmez dusun evleniceksin hergun ayni evde olucan seni boylesine uzen biriyle yapabilirmisin..telefonlarina cikmiyor seni habersiz birakmis olgun bir adam bunu yapmaz senin vazgecmen lazim ararsa sen kanma sakin ona.. hani hayatimda tecrubemin en uc noktada oldugu bir konu varsa oda boyle adamlardan hayir gelmedigini bilmemdir..
yakinlasmis olabilirsiniz gayet dogal neden bu yuzden kendinizi igrenc hissediyorsunuz bence kendini kotu hissetmesi gereken kisi siz degilsiniz o..suan olayin yeni olmasi bu kadar caninizi yakiyor zamanla unutulur merak etmeyin..seviyor olan bir adam boyle davranmaz gercekten seven biri hayatiniza girdiginde cok iyi anliycaksinDoğru söylüyorsunuz, belki de gerçekten sevmedi beni, inşallah canımın yanması suçluluk duygum geçer, dışarı çıkarken böyle çok iğrenç bir insan gibi hissediyorum dışarı çıkamıyorum, dışardan temiz görünüyorum ama biz onunla yakınlaştık diyorum bir de o arayıp sormayınca hepten kötü hissediyorum ilerde ya eşim o olmayacaksa diyorum ve olmayacak gibi görünüyor.. Ne yapacağımı bu suçluluğumun üzüntümün nasıl geçeceğini bilmiyorum sadece canım çok yanıyor.. Sizce beni seviyor mudur peki?
Seviyor mu sevmiyor mu bilemem ama bazılarının hosuna gider ya peşinden koşturmak oyle de dusunuyor olabilir.. Sakin kafayla düşünün ve sağlıklı bi karar verin. Sizi bu kadar üzen birisi için kendinizi yipratmaya değmez.Keşke olmasaydı diyorum pişmanlık yaşayacağım şeyler, hem belki saygısı sevgisi azalmazdı.. Ne yapacağımı bilemiyorum sadece çok acı çekiyorum ve o nasıl dayanıyor hiç mi sevmiyor nasıl bitti sevgisi anlayamıyorum çok üzgünüm
Teşekkür ederim, inşallah unutulur, ben böyle severken bağlanmışken onun da öyle olmasını çok isterdim sadece...yakinlasmis olabilirsiniz gayet dogal neden bu yuzden kendinizi igrenc hissediyorsunuz bence kendini kotu hissetmesi gereken kisi siz degilsiniz o..suan olayin yeni olmasi bu kadar caninizi yakiyor zamanla unutulur merak etmeyin..seviyor olan bir adam boyle davranmaz gercekten seven biri hayatiniza girdiginde cok iyi anliycaksin
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim, peki ne yapayım bitirme kararı alıp bitireyim mi ya da bir süre susayım mı ne yapmalıyım?Seviyor mu sevmiyor mu bilemem ama bazılarının hosuna gider ya peşinden koşturmak oyle de dusunuyor olabilir.. Sakin kafayla düşünün ve sağlıklı bi karar verin. Sizi bu kadar üzen birisi için kendinizi yipratmaya değmez.
Bitirin ya da bitirmeyin diyemem tabiki, ona siz karar vereceksiniz. Sadece biraz duygularinizi kenara bırakıp mantiginizla dusunun. Karşınızda sizi düşünmeyen bi adam var. Ve inanın bu yaptıkları değişmez. Kendinizi de pismanliklarinizdan dolayi kesinlikle kötü hissetmeyin. Kimse sütten çıkma ak kaşık değil herkes hata yapar. Önemli olan ders çıkarıp tekrarlamamaktir. Ne olursa olsun her konuda düşünmeniz gereken ilk kişi kendiniz olmalı. Biraz sakinlesip dusunmenizi öneririm ben. Iyi ya da kötü acele bir karar vermeyin. Ve kendinizi uzmeyin :)Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim, peki ne yapayım bitirme kararı alıp bitireyim mi ya da bir süre susayım mı ne yapmalıyım?
Çok teşekkür ederim gerçekten, hep arasam mı diye elim telefona gidiyor, hep diyorum ki kesin beni yanlış tanıdı.. Ama defalarca aradım bir defa daha arasam açmasa canım çok yanacak.. Biraz sakinleşmeye çalışayım haklısınız gerçekten, sağ olunBitirin ya da bitirmeyin diyemem tabiki, ona siz karar vereceksiniz. Sadece biraz duygularinizi kenara bırakıp mantiginizla dusunun. Karşınızda sizi düşünmeyen bi adam var. Ve inanın bu yaptıkları değişmez. Kendinizi de pismanliklarinizdan dolayi kesinlikle kötü hissetmeyin. Kimse sütten çıkma ak kaşık değil herkes hata yapar. Önemli olan ders çıkarıp tekrarlamamaktir. Ne olursa olsun her konuda düşünmeniz gereken ilk kişi kendiniz olmalı. Biraz sakinlesip dusunmenizi öneririm ben. Iyi ya da kötü acele bir karar vermeyin. Ve kendinizi uzmeyin :)
hayirlisi neyse o olsun..inanin gecmisimde cok zor iliskilerim oldu 9 senemi verdim duzelir degisir beni seviyor diye onca seye katlandim ama kendimizi kandiriyoruz baskasiyla mutlu basliycak bir iliskiyi kendi elimizle erteliyoruz..Teşekkür ederim, inşallah unutulur, ben böyle severken bağlanmışken onun da öyle olmasını çok isterdim sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?