- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
- 18
- Konu Sahibi birisimbulbana
-
Doğru o bırakacak bence de, beBirak bosver. Cikar karsina cok daha iyileri. Sunu unutma sen onu birakmazsan o seni birakacak zaten. Hani bir nebze kurtulma sansi varsa bu iliskinin sen onu salarsan olur o da.
Bıraktı bile beni biliyor musunuz, hiçbir şey demeden bıraktı ve ben böyle kaldım canım yanıyor sadece bugünlerde sadece bunu hissediyorumBirak bosver. Cikar karsina cok daha iyileri. Sunu unutma sen onu birakmazsan o seni birakacak zaten. Hani bir nebze kurtulma sansi varsa bu iliskinin sen onu salarsan olur o da.
İnşallah. Ben kendimi sürekli açıklamaktan yoruldum aslında, beni hiç tanımıyor mu hep böyle mi olacak diye, aslında biliyor kendisinin ilk olduğunu, bunları ona tekrar tekrar söylemek de istemiyorum zaten utandırıyor bunlar, bilemiyorum ne yapacağımı, söylediğiniz şeyler çok mantıklı gerçekten olması gereken bu, biraz kendime gelebilirsem düşünüp yazmam iyi olacak belki de doğru söylüyorsunuz. İnanın o kadar kotuyum ki uyuyamıyorum eve sığmıyorum sanki, ondan daha iyi biriyle olamazmışım hissi var bir de tabi karakter olarak, bana davranışları kötü ama ben diyorum ki hep bemim yüzümden ben soğuttum diyorum, şunları yazarken içim o kadar acıyor ki kendimi tam ifade edemiyorum bile artık ona bile halim yok çünkü çok yorgunum kırgınım acı çekiyorum çok ve napacağımı bilmiyorum
Arkadaşlar salın demiş ya bence de salın :) ama biliyorum rajatç
Seni çoook çok iyi anlıyorum inan ki. Daha iyisini asla bulamazmışsın gibi. Ben de hala böyle düşünüyorum sevgilim hakkında. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum belki doğru da dşünüok olabiliriz ama bunu onlara belli ettiğimz an biz direk kendimizi onlardan aşağıda gördüğümüzü kabul etmiş oluyoruz onlarn gözleri önünde. İşte bu yanlş Halbuki belkide onlar da bizm gibi bulamıcaklar geçmişinde kimsenin elini tutmamış bi kız bulabilir evet ama senin gbi olabilcek mi bulduğu kız . Onu senin kdar sevebilcek mi ya da ileride nasıl olcağı belli mi. Nasıl yaparsın bilmiyotum ama ona bunu hissettir seninle ne yaşadıysam seni ileriddki eşim olarak gördüğümden sana güvendiğimdem inandığmdan yaşadım bunlar herhangi biriyke yaşayablceğim şeyler deil de belli ki onunla yaşadığnz şeyler bile onda şüphe oluştyrmuş acaba başkasıyla yaptı mı dye. Ama kendnizi ifade etmekten yoruldyysanz da gerçekten daha fazla kendnzi yıpratmayın bazen de anlamamak için diretirler olan size olur böyle. Size en sonki mesajı ne oldy yani telefonlarınızı açmuyor ya ondan size gelen son şey neydi ne tür bi mesajdı? Havada mı kaldı yoksa ayrılma terketme mesajı gbiymiydi
Arkadaşlar salın demiş ya bence de salın :) ama biliyorum rajatç Aramızda konuşacak bir şey yok falan demişti. Bilmiyorum ki ne diyeceğimi de bilemiyorum, ama en doğrusu söylediğinizi yapmak sanırım, bu mantıklı geliyor. Benden ayrıldığı için hiç pişman olmayacak olması da çok acıtıyor bunları düşünüp düşünüp kendini doldurup nefret edecek belki de.. Çok teşekkür ederim size, bana vakit ayırdınız ve çok da güzel şeyler yazdınız gerçekten, sabah hepsini salim kafayla okuyup değerlendireceğim inşallah, şu an bunaldım iyice düşünemiyorum sanırım, bir de son kez bir şey sormak istiyorum, onu arayım mı bunları açıklamak için yoksa mesaj mı atayım hangisi daha iyi olur arayınca açmama ihtimali yüksek ama sürekli bir güç geliyor ara konuş anlat diye çok çaresiz hissediyorum inanın bilmiyorum ne yapacağımı
Bilmiyorum ki ne diyeceğimi de bilemiyorum, ama en doğrusu söylediğinizi yapmak sanırım, bu mantıklı geliyor. Benden ayrıldığı için hiç pişman olmayacak olması da çok acıtıyor bunları düşünüp düşünüp kendini doldurup nefret edecek belki de.. Çok teşekkür ederim size, bana vakit ayırdınız ve çok da güzel şeyler yazdınız gerçekten, sabah hepsini salim kafayla okuyup değerlendireceğim inşallah, şu an bunaldım iyice düşünemiyorum sanırım, bir de son kez bir şey sormak istiyorum, onu arayım mı bunları açıklamak için yoksa mesaj mı atayım hangisi daha iyi olur arayınca açmama ihtimali yüksek ama sürekli bir güç geliyor ara konuş anlat diye çok çaresiz hissediyorum inanın bilmiyorum ne yapacağımıYazamamışım az önce . Arkadaş salın demiş bence de salın fakat bliyorum ki kendinzi güzelce ifade etmeden salamayacaksınz. O yüzden önerim bu yönde
Böyle kaldım derken?nasıl kaldın ? Kendine saygı duyar mısın biraz lütfen ..böyle yaparak kendine en büyük kötülüğü yapıyorsunDoğru o bırakacak bence de, be
Bıraktı bile beni biliyor musunuz, hiçbir şey demeden bıraktı ve ben böyle kaldım canım yanıyor sadece bugünlerde sadece bunu hissediyorum
Bilmiyorum ki ne diyeceğimi de bilemiyorum, ama en doğrusu söylediğinizi yapmak sanırım, bu mantıklı geliyor. Benden ayrıldığı için hiç pişman olmayacak olması da çok acıtıyor bunları düşünüp düşünüp kendini doldurup nefret edecek belki de.. Çok teşekkür ederim size, bana vakit ayırdınız ve çok da güzel şeyler yazdınız gerçekten, sabah hepsini salim kafayla okuyup değerlendireceğim inşallah, şu an bunaldım iyice düşünemiyorum sanırım, bir de son kez bir şey sormak istiyorum, onu arayım mı bunları açıklamak için yoksa mesaj mı atayım hangisi daha iyi olur arayınca açmama ihtimali yüksek ama sürekli bir güç geliyor ara konuş anlat diye çok çaresiz hissediyorum inanın bilmiyorum ne yapacağımı
Ne gerek vardı zaten zaten ilişki yok gibi bir şeymiş.sen anlatınca ne kadar büyümus.iste böyle şeylere gerek yok.onun dışında zaten hiç aramıyor sormuyormus.senin yerinde olsam bir ayrılma mesajı atarım baya sert,hic değilse o değil de sen bitirmissin gibi gorunur.bir de şu kirli hissetme dusuncesinden de bir kurtul.ne olur dusunme böyle seylerSadece bir kaç kişi oldu ve ben o benim hayatımda kimse olmadı sanıyor diye oyle bir suçlulukla anlattım ki o da büyük bir şey oldu sandı sonra açıkladım sadece bir kere el tutma oldu dedim ama ne kadar inandı onu da bilmiyorum çok üzülüyorum çok suçlu hissediyorum düşündükçe, belki düzgün anlatsam böyle olmazdı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?