Günlerdir telefonlarımı açmıyor...

Şimdi bir düşün seni gece gündüz arayan biri var,yana yakıla yalvariyor barismak icin taklalar atıyor. Kim olsa saygısı kalmaz. Canı isteyince seni aradığı an çantada keklik gibi yanına kosacaksin. İşte bu yüzden bu adamı kaybetmişsin umarım anlarsin

Diğer arkadaşlarında söylediği gibi siz kendinizi kirli görürseniz karşınızdaki kişi bin beterini görür ve siz de bu hakkı ona vermiş olursunuz. Bence bu kişiyle yollarınızı bir an önce ayırın. Size değer veren kişilerle birlikte olun.

Hiç bir erkek ben kız arkadaşımla yakınlaştım onun için kendimi kirli hissediyorum demez siz de demeyin.

Hiçbir şey söylemeden biter mi sizce hiçbir şey konuşmadan böylece bitti sanırım ben ne yapayım canım çok yanıyor çok

Hiçbir şey söylemeden bitti bile demeden biter mi sizce canım çok yanıyor

Vay arkadaş ya kirliyim nedir?herşey erkeklere mi mahsus?bizim bedenimiz yahu niye kirlensin?seviyorsun değer veriyorsun o da bunu bilmiyor mu,hiç güvenmiyor,acı çekmeni üzülmeni umursamıyor mu?cepte görüyor seni,onu kaybetmekten korktuğunun farkinda.kendini sevip değer verir misin lütfen...sana acı çektiriyor ,üzüyor.bi mesafe koy uzerine gitme bir müddet ama en güzeli bırakman olurdu.

Saygısı sevgisi azalmazdı mı ya gerçekten dayaklıksın,seven sever ,neden bu çağda bu düşünce?ben 40 yaşindayim.ne yalan aşklar gördüm,ne kolay söylenen sahte sevgi sözleri duydum,inanamiyor insan ama gerçek.erkeklerin coğu böyledir yaşarlar seninle en özel anlarım sanirsin .onun icin değildir.bıkıverirler şaşar kalirsin yalan miydi diye evet yalandır

En özel anılarım onunla inanın ve canım çok yanıyor, sevdiğini söylüyordu şimdi yok ufacık bir olayda konuşmayı kesti sizce hiçbir şey demeden konuşmadan böyle biter mi çok canım acıyor

En özel anılarım onunla inanın ve canım çok yanıyor, sevdiğini söylüyordu şimdi yok ufacık bir olayda konuşmayı kesti sizce hiçbir şey demeden konuşmadan böyle biter mi çok canım acıyor
Yaşadım canım inan senin hissettiklerini kat kat yaşadım.şu yaşıma geldim hepsi boşmuş onu anladım.sağlığım bile gitti en ağır depresyonları geçirdim acillere götürüldüm.değmez kimse için.sen de diyeceksin ne saçmaymiş diye inan bana.
Ailen işin sağlığın yerinde olsun kısmetın seni bulacak.bunda da bir hayır var sen bilemiyorsun.iyi ki acı çektigim insanlar olmamış.melek gibi bi adamla evlendim hem de 39 yaşında...

Ben onun hayallerindeki insan degilim diyorsunuz,sanki su anlattiklariniz sizin hayalinizdeki insan mi?
Telefonlarini acmiyirsa sen de arama.
Çok g.tünü kaldiriyosunuz erkeklerin, gerçekten.
Sizin geçmişte yasadiklariniz beyefendiyi cok uzuyo kahrediyo ama ayni seyleri sizinle yasamaktan da geri durmuyor. Ne kadar da namusuna düşküne erkek
Kendisinin bir baskasiyla evlenirken sizinle ya da baska kadinlarla yasadiklarindan pisman olacagini sanmiyorum. Siz niye kendinizi kahrediyorsunuz?
Ama adam hakli. Siz kendinizi suclu ezik ve kirli hissederseniz tabii ki adam da sizi prenses gibi görmeyecek. Konu eski sevgiliye gelince 'ama hata,ama pismanim' diye girmişseniz konuya böyle bir tepki vermesi normal.
*asla hicbir sevgilim kendinden öncesiyle ilgili bana trip atamaz. Senden önce ağaç kavuğunda oturup seni beklemiyordum ya.
Ayrica erkekleri de boyle simartmaya değmez,sonra basiniza cikiyor.
Bir kere eski birlikteliklerden konu açmisti (bir ex ile) kendince bana bir sayi verdi ve ben tabii ki ona bir sayi vermedim. Sadece 'erkeğin dediğini 3e böl,kadinin dediğini 3le çarp ,demişler' seklinde cok mantikli bir özdeyişi paylaşmiştim.

İnşallah çok mutlu bir evliliğiniz olur. Ben sorunu kendimde görüyorum biliyor musunuz, sanki herkesi kendimden soğutacakmışım gibi hissediyorum artık kesin ben bir şey yaptım ı saygı sınırını ayarlayamadım diyorum, bilmiyorum ne yaptım diye sorgulayıp pişman oluyorum sürekli ve dönüşü yok biliyorum, onu gerçekten çok sevdim çok..

Öyle çok canım yanıyor ki, inanın haklısınız ama hep acaba ne hata yaptım da kendimden soğuttum diyorum acaba hata yapmasaydım soğumaz mıydı hep böyle düşünceler hasta ediyor artık beni, iyice dengem sağlığım bozulmaya başladı fark ediyorum. Sizce hiçbir şey söylemeden böyle biter mi bir bitti bile demeden?

Kendini sorgular insan bilirim hata arar haksız olmayı bile ister.ben de oyle düşünürdüm hatta severken ayrıldım düşünsene seviyorsun ve kendin ayrılıyorsun.yaş ve tecrübe öne çıktı çünkü.sen de hafifleyeceksin zamanla aman diyeceksin iyi ki bitmiş.

Kaçan kovalanir diye bit gercek var. Bence siz o sahisin uzerine cok dusmussunuz ve kendini bi halt zannetmis. Ya aramayin mesaj atmayin rahat olun. "Ben her halukarda mutluyum" havasi verin.suan caniniz aciyor ama zaman gectikce siz de onun hal ve hareketleri onemsememezligini dusunup soguyacaksiniz.kkendinizi dusunun eger sizin kendinize sayginiz olmazsa baskasi hic saygi gostermez.

Umarım dediğiniz gibi olur inanın çok istiyorum bunu, onu hayatımın merkezine koymuştum ve kalbim çok acıyor şimdi benim ilkimdi o buluştuğumuz günler aklıma geldikçe kalbim çok acıyor yanıyor resmen.

Doğru söylüyorsunuz, umarım ben de dediğiniz gibi tıpkı onun gibi soğurum, bunu çok istiyorum inanın.. Ne yapacağımı bilemiyorum.. Sizce bir bitti bile demeden böyle biter mi peki?

Kendımı kirlı hissediyorum ne demek?kimseyi geçmişte ne yaşadığın ılgilendirmez,belki yanlis seyler yapmis olabılırsın pişmansan Allah ıle senın arandadır ayrıca sanmaki seni yargılayacak kadar temiz birisi...erkekler evlenene kadar gayette her cıcekden bırer bal alıyor merak etme,sen onun yanında ezılıp buzuldukca o ıyıce kendını bır ..... sanacak,aramazsa aramasın üstüne gıdıpte ıyıce pohpohlama...

Doğru söylüyorsunuz, umarım ben de dediğiniz gibi tıpkı onun gibi soğurum, bunu çok istiyorum inanın.. Ne yapacağımı bilemiyorum.. Sizce bir bitti bile demeden böyle biter mi peki?
Bitti dese de demese de siz hissetmissiniz zaten, zorlamayla da olmuyor ki. Ya size deger vermeyen bi insanla sirf yakinlastiginiz icin mi evleneceksiniz? Daha 23 yasindasiniz ayrica. Allah oyle insanlar cikarir ki suan caniniz yandigina pisman olursunuz.ben sizin yerinizde olsam bittigine dair mesaj atardim. Kisa ve öz bir mesaj. Sizi cepte olarak dusunmesin.lutfen kendinize deger verin.

Doğru söylüyorsunuz. Aslında onun hakkında söyleyecek çok şey var ama arkasından bir kelime kötü konuşmak bile istemiyorum. Ben biraz toparlanıp mantıklı düşünebilirsem o zaman atayım mesaj, onun niyeti zaten bence beni ayrılmak zorunda bırakıp vicdan azabından kurtulmak istemesiydi bunu yapmak istemiyordum gerçekten bunu bana yaptırıp vicdanı rahat edecek ama bana başka yol da bırakmadı.. O kadar canım acıyor ki, başlarken ne hayallerle başladı şimdi bakınca inanamıyorum.. Çok üzülüyor insan

Doğru söylüyorsunuz, teşekkür ederim burada yazılanlar biraz olsun rahatlatıyor mantıklı düşünmemi sağlıyor, pişmanlıklarım çok büyük ona dair sadece başlarkenki hayallerim çok uzuyor hatırladıkça.. Ben ona çok değer verdim.. Oysa sadece vicdanı sızlamasın diye ayrıldığını bile soylemedi beni ayrılmak zorunda bırakmaya çalıştı.. Bu çok acı veriyor gerçekten sevdim onu çünkü kimseyi böyle hayatımın merkezine koyamadım

Neden surekli kendini suçlayıp, kendinde hata arayip duruyorsun.Karsindaki mükemmel ötesi kusursuz bir insan mı ? Kendini ona begendirmeye,kabul ettirmeye,onun hayalindeki kız olmaya calisma,kendin ol sadece.Senin ondan beklentilerin yok mu,hosuna gitmeyen davranışları ,senden once yaşadıkları falan önemli değil mi senin icin ? Bunları düşünmeye fırsatın bile olmamış senin,kendini ona sevdirmeye kabul ettirmeye çalışmaktan.Sen ona çok değer vermissin ama o sana vermemiş belli ki,bununda senin onceki yasadiklarinla hiç bir ilgisi yok inan bana.Sen onla ilgili hayaller kurarken ,o başka kızlarla takılmış bile olabilir .Erkekler biz gibi iki buluşmada hemen bulutlar üzerine çıkıp hayallere dalmiyor.
Bundan ayrilinca da hayatına devam edeceksin.Ne yasadiysan yasadin ,önüne bak ,dik dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…