Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanıcı isminiziŞuan yine yatağa uzanmış kendimi dinlendiriyorum. Hiçbirsey yapasım yok. Hergünüm dünün aynısı çok sıkıldım öğlen geç kalkıp temizlik,yemek yapıyorum,yiyorum sonra gece 5lere kadar bilgisayar başında oyalanıyorum . Bomboş amaçsız geçiyor. Sizler neler yapıyorsunuz
Çok geçmiş olsun evde durmaktan kafayı yedim bende ölü gibiydim daha beterimŞuan hastane odasında kanser tedavisi gördüğüm için karantinadaydım bunada şükür canım evde olmayı iple çekiyorum
Cok teşekkür ederim. Şuan herkes aynı durumda bence bahçe katları yada teraslı dublex harici patlıyor patlıcak amaçsızca yaşıyor bıkkın bir şekilde. Evde olmanın da güzel yanları olduğunu düşünüyorum ben. Hobiler edin netten.orgu öğren değişik pastalar yap. Ne bilim boş durma işte.Çok geçmiş olsun evde durmaktan kafayı yedim bende ölü gibiydim daha beterim
Sabah 8’de kalkıyoruz, kahvaltımızı yapıyoruz. Eşim çalışma odasına geçip çalışıyor. Ben evi toparlıyorum, bulaşık çamaşır hallediyorum, öğle yemeği vakti geliyor yiyoruz, çay kahve servisi yapıyorum, bittiyse ekmek ya da tatlı yapıyorum, ders çalışıyorum, hobilerimle ilgileniyorum, kitap okuyorum, spor yapıyorum, buraya takılıyorum. Saat 6 oluyor eşim odadan çıkıyor, yemek yapıyoruz, yiyoruz, bulaşık cart curt yine, dizi ya da film izliyoruz. Eşim 12 civarı yatıyor ben yine ders çalışıyorum kitap okuyorum vs. 2 gibi yatıyorum. Sabah 8’de kalkıyoruz...
3 aydır tempo hafta sonları haricinde hiç değişmedi. İnsanlar sıkılacak zamanı nasıl buluyor anlamıyorum. Bana gün yetmiyor.
Gun yetmiyor dedin vesikaliyi kaybettinV vesikaliyarim şu mesajda beğenilmeyecek ne buldunuz bilmiyorum ama ben sizi göz ardı ettim uzun zaman önce, siz de etseniz de her gördüğünüz yerde beğenmedim kasmanıza gerek kalmasa keşke. İkimiz de daha mutlu olsak, hayat bayram olsa...
Al benden de o kadar bir de hamileyim. Aileminde kendi iş yeri bugün itibari ile onlar işe başladı. Onlara da üzülüyorum bir garibim uyuma uyanma düzeni kimsede yok sanırım biran önce su günler geçsin sevdiklerimizebirşey olmadanŞuan yine yatağa uzanmış kendimi dinlendiriyorum. Hiçbirsey yapasım yok. Hergünüm dünün aynısı çok sıkıldım öğlen geç kalkıp temizlik,yemek yapıyorum,yiyorum sonra gece 5lere kadar bilgisayar başında oyalanıyorum . Bomboş amaçsız geçiyor. Sizler neler yapıyorsunuz
Gün yetmiyor nasıl sıkılıyorsunuz deyince benim de bir eksileyesim geldi kıskançlıktanV vesikaliyarim şu mesajda beğenilmeyecek ne buldunuz bilmiyorum ama ben sizi göz ardı ettim uzun zaman önce, siz de etseniz de her gördüğünüz yerde beğenmedim kasmanıza gerek kalmasa keşke. İkimiz de daha mutlu olsak, hayat bayram olsa...
Aynısını.Şuan yine yatağa uzanmış kendimi dinlendiriyorum. Hiçbirsey yapasım yok. Hergünüm dünün aynısı çok sıkıldım öğlen geç kalkıp temizlik,yemek yapıyorum,yiyorum sonra gece 5lere kadar bilgisayar başında oyalanıyorum . Bomboş amaçsız geçiyor. Sizler neler yapıyorsunuz