• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günleriniz nasıl geçiyor ?çok yoruldum ben

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Şuan yine yatağa uzanmış kendimi dinlendiriyorum. Hiçbirsey yapasım yok. Hergünüm dünün aynısı çok sıkıldım öğlen geç kalkıp temizlik,yemek yapıyorum,yiyorum sonra gece 5lere kadar bilgisayar başında oyalanıyorum . Bomboş amaçsız geçiyor. Sizler neler yapıyorsunuz

Sabah 8’de kalkıyoruz, kahvaltımızı yapıyoruz. Eşim çalışma odasına geçip çalışıyor. Ben evi toparlıyorum, bulaşık çamaşır hallediyorum, öğle yemeği vakti geliyor yiyoruz, çay kahve servisi yapıyorum, bittiyse ekmek ya da tatlı yapıyorum, ders çalışıyorum, hobilerimle ilgileniyorum, kitap okuyorum, spor yapıyorum, buraya takılıyorum. Saat 6 oluyor eşim odadan çıkıyor, yemek yapıyoruz, yiyoruz, bulaşık cart curt yine, dizi ya da film izliyoruz. Eşim 12 civarı yatıyor ben yine ders çalışıyorum kitap okuyorum vs. 2 gibi yatıyorum. Sabah 8’de kalkıyoruz...

3 aydır tempo hafta sonları haricinde hiç değişmedi. İnsanlar sıkılacak zamanı nasıl buluyor anlamıyorum. Bana gün yetmiyor.

Şuan yine yatağa uzanmış kendimi dinlendiriyorum. Hiçbirsey yapasım yok. Hergünüm dünün aynısı çok sıkıldım öğlen geç kalkıp temizlik,yemek yapıyorum,yiyorum sonra gece 5lere kadar bilgisayar başında oyalanıyorum . Bomboş amaçsız geçiyor. Sizler neler yapıyorsunuz
Kullanıcı isminizi
"Karantina " diye okudum 😂
İşte aynen böyle geçiyor 😂

Şuan hastane odasında kanser tedavisi gördüğüm için karantinadaydım bunada şükür canım evde olmayı iple çekiyorum
Çok geçmiş olsun evde durmaktan kafayı yedim bende ölü gibiydim daha beterim

5 gibi uyaniyorum,evde ses cikarmadan yapilabilecek islerimi bitirip kahvalti hazirliyorum. Oglum 7de uyaniyor,kahvalti faslindan sonra oyun oynuyoruz boyama yapiyoruz,bazen bahcede geziyoruz yuruyus bisiklet ile zaman geciriyoruz. Ogle yemegi icin eve girip dus aliyoruz, aksam icin yemek hazirliyorum oglum o arada yemegini yiyor,sonra beraber kitap okuyoruz,yine oyun oynuyoruz. Oglumla ilgilenmek bir numarali onceligim oldugundan belki yeteri kadar kitap okuyamiyorum tek sorunum bu. Esim de fazla ve duzensiz calistigindan bize katilmak icin elinden geleni yapiyor genel olarak. Bazen hep beraber yemek yapiyoruz 3 kisi,bazen temizlik yapiyoruz. Benim disarida isim oldugunda esim evde veya bahcede oglumuzla ilgileniyor. Cogunlukla dernege gidiyorum,ise baslamistim koronadan dolayi bitti maalesef, Hemen gun bitiyor bir bakiyorum aksam 8 olmus. 8de oglumuz uyuyor ve hayat bizim icin yeni baslamis oluyor ;) esim calismiyorsa beraber iciyoruz,film izliyoruz,ben yazilarimla ilgileniyorum. Bazen beraber gecenin köründe akademik arastirmalar yapiyoruz meslektas oldugumuz icin. Simdilerde bir haftadir Uludagda kamptayiz,gunduzleri ye ic yat ve doga yuruyusleriyle vakit gecirirken aksamlari ates basinda icki muhabbeti yapiyoruz. Manzaranin doganin tadini cikariyoruz,kamp gorevlilerinden “ayi ve tilki geldi gece “ Muhabbetlerini dinliyoruz ;) hayat geciyor onemli olan bos gecmemesi. Siz de bir seylerle gonulden ilgilenin bence. O zaman mutlu olursunuz.

Çok geçmiş olsun evde durmaktan kafayı yedim bende ölü gibiydim daha beterim
Cok teşekkür ederim. Şuan herkes aynı durumda bence bahçe katları yada teraslı dublex harici patlıyor patlıcak amaçsızca yaşıyor bıkkın bir şekilde. Evde olmanın da güzel yanları olduğunu düşünüyorum ben. Hobiler edin netten.orgu öğren değişik pastalar yap. Ne bilim boş durma işte.

sabah öğlen akşam gece karışmış bi vaziyette :) oruçtan alışkanlık olacak ki 4 demeden uyumuyoruz maalesef , durum öyle olunca da geç kalkıyoruz tabikii kızımla ben eşim erken yatıyor sabah 6da işe gittiği için ..
sürekli yiyip içip yatma moduyuz sankiii :)
işlerimi hallettikten sonra biraz kitap okyorum , leslie yapıyorum evde kızımla oyun gibi oluyor oda sıkılmamış oluyor hemm :) bu şekilde devamm..

Bu ara sadece calisiyorum. Rutinimin disina ciktim cunku doktoramin cok kritik bir evresindeyim onunla ugrasiyorum. 2 aydir evdeydim bulundugum ulkede bu hafta ise donus basladi, arada ofise de gidecegim artik. Bunun disinda spor ve meditasyon yapiyorum ruh sagligimi koruyabilmek icin. Hobilerime konsantre olamadigim icin yapamiyorum ama benimki su aralar doktoradan kaynakli stres karantinadan degil.

Sabah 8’de kalkıyoruz, kahvaltımızı yapıyoruz. Eşim çalışma odasına geçip çalışıyor. Ben evi toparlıyorum, bulaşık çamaşır hallediyorum, öğle yemeği vakti geliyor yiyoruz, çay kahve servisi yapıyorum, bittiyse ekmek ya da tatlı yapıyorum, ders çalışıyorum, hobilerimle ilgileniyorum, kitap okuyorum, spor yapıyorum, buraya takılıyorum. Saat 6 oluyor eşim odadan çıkıyor, yemek yapıyoruz, yiyoruz, bulaşık cart curt yine, dizi ya da film izliyoruz. Eşim 12 civarı yatıyor ben yine ders çalışıyorum kitap okuyorum vs. 2 gibi yatıyorum. Sabah 8’de kalkıyoruz...

3 aydır tempo hafta sonları haricinde hiç değişmedi. İnsanlar sıkılacak zamanı nasıl buluyor anlamıyorum. Bana gün yetmiyor.

V vesikaliyarim şu mesajda beğenilmeyecek ne buldunuz bilmiyorum ama ben sizi göz ardı ettim uzun zaman önce, siz de etseniz de her gördüğünüz yerde beğenmedim kasmanıza gerek kalmasa keşke. İkimiz de daha mutlu olsak, hayat bayram olsa...

muazzam düzensiz bir hayatım. bazen uyuyorum bazen uyumuyorum fakat uyuduğumda da istisnalar harici 6 saati aşmamaya çalışıyorum
uyandıktan sonra yoga yapıyorum, birkaç yabancı dili birden öğrenmeye çalışıyorum (iyi geliyor zihni dinlendiriyor bence), ders çalışıyorum sonra tekrar ders çalışıyorum :/
makale okuyorum, makale çevirisi yapıyorum. bir şeyler yiyorum, evi topluyorum, az da olsa egzersiz yapıyorum.
bilgisayar oyunlarına düşkünüm biraz.. onlar vaktimi çalıyor fakat napalım herkesin var bir zevki :D
akşamüstü balkon/dam/teras neresi hoşuma gelirse günün bitişini değerlendiriyorum (şu an olduğu gibi)
film/dizi/belgesel izliyorum (reklam olmayacak olsa sıralardım kanalları :D)
ve belgeseller de vaktimi çok alıyor..
yazı yazıyorum. hobilerim çok vaktimi alıyor.. evdeyim diye kendimi iyice şımarttım bu konuda. avcumun içinde tarım yapıp dizimin üstünde textbook okuyorum :D
gün yetişmiyor uzun lafın kısası.
gün 96 saat olsa ancak yeter gibi geliyor..
keşke boş vaktim bol olsa da her şeyi oyalana oyalana yapabilsem..

V vesikaliyarim şu mesajda beğenilmeyecek ne buldunuz bilmiyorum ama ben sizi göz ardı ettim uzun zaman önce, siz de etseniz de her gördüğünüz yerde beğenmedim kasmanıza gerek kalmasa keşke. İkimiz de daha mutlu olsak, hayat bayram olsa...
Gun yetmiyor dedin vesikaliyi kaybettin 😂

Gece gündüz 4 aylık bir bebek ve 4 yaşındaki oğlumla geçiyor. Keşke ben de bekar olsaydım da sabahlara kadar film izleyip öğleye kadar uyuyabilseydim.

iş güç bi de yeni araba aldım sürmeyi öğreniyorum tecrübem olsun diye sürekli onunlayım. çok şükür normale dönüyoruz ve hafta sonu için mini bir kaçamak düşünüyorum

Al benden de o kadar bir de hamileyim. Aileminde kendi iş yeri bugün itibari ile onlar işe başladı. Onlara da üzülüyorum bir garibim uyuma uyanma düzeni kimsede yok sanırım biran önce su günler geçsin sevdiklerimizebirşey olmadan

Gün yetmiyor nasıl sıkılıyorsunuz deyince benim de bir eksileyesim geldi kıskançlıktan :KK70: Gece uykusu uyuyamaz oldum. Çok kısa bir dönem 1-2 haftalığına 23’te yatıp 5-7 arası alarmsız kalktım. Onun dışında güneş doğmadan uyuyamıyorum.

Evde yalnızım. Çalışmıyorum öğrenciyim. Bilgisayar oyunu oyna, ders çalış, ödevler finaller, kpss‘ye hazırlan, dizi izle, tost ye, kitap oku, öyle uyduruk uyduruk geçiyor gibi hissediyorum. Telefonda tablette oyunlara sardım bir de ama sıkılarak yapıyorum bunların hepsini (bir kpss çalışmaya hevesliyim o da atanınca ulaşacağım imkanlardan kaynaklı). Film izleyemiyorum odaklanamıyorum. Diziler de genelde ya sezon finali yaptı ya ertelendi, 5. 6. sezonuna gelmiş dizilere başlayarak çözdüm bu sorunu da. Yüzlerce bölüm dizi izledim ama geçmiyor bu sıkıntı. Normalde de çok dışarı çıkan sosyal bir insan değildim, karantinanın büyük bir çoğunluğunda zevkle evde kaldım zaten ama hiç bir şeyden tat alamaz moda geldim sonunda. Geçici bu his ama bakalım ne zaman.

16’da kalktım bugün 17’de kahvaltı (!) yaptım. Test çözdüm simse oturuyorum. 2-3 saat oynayıp 22-23 gibi öabt ve vatandaşlık çalışırım sonra da test çözüp 1-2 bölüm dizi izleyip sabah 6-7’de yatış :KK53: Saatler çok anormal olsa da planlamak ve rutine dönüştürebilmek güzelmiş.

Aynısını. 👍 Karantina başlarken aşırı motiveydim halbuki. Online kurslara katılacaktım, yeni bir dil öğrenecektim, hedeflerime ulaşma yolunda kendimi geliştirecektim. Yaptım tabi biraz bir şeyler ama umduğum kadar verimli değerlendiremedim.

Back
X