Günlüğüm

Bir derdim var a günlük acabiliyomuyduk yaw.
Bugun derdin yoksa sen "bir derdim var" topigine uygun olmuyosun ama
Hergun bir dert bulman gerek.

Bir derdim var a günlük acabiliyomuyduk yaw.
Bugun derdin yoksa sen "bir derdim var" topigine uygun olmuyosun ama
Hergun bir dert bulman gerek.
Bulmama gerek yok canısı ya benim hergün bi derdim var zaten güleyimmi ağlayım mı bilemedim

Son düzenleme:
Adam yemek yemeden çekti gitti şimdide hiç konuşmadan döndü arkasını uyuyo ben bişey anlamadım bu işten ya ben yanlış yada kötü bişeymi yaptim ki

Valla bir markete gittiniz diye bu kadar sorun çıkaran adamı bırakın gitsin. Bu ne yahuu böyle hayat mı geçer?

Beni hiçbiryere göndermez kendisi ama kaynanama sorarsan gidiyomuşum ama onun kadar gezmemin imkanı bacaği ariyo bide agarmasa yandık beraber oturuyoruz bu arada
Ya canım cok uzuldum .. Desene bır kafese oturtmuslar senı.. Özgür olmadıktan sonra ne anlamı var.. Kafanı dagıtmak için bı pazarada mı gıtmıyorsun ? Alısverıse? Arkadas bulusmasına? Bunalmakta cok haklısın

Eşim ilk bir yıl beni de kisitlamaya çalıştı gidiyordum gitmesine ama yüzü gözü degisiyordu şimdi söylüyorum pazara gidicem Hayır a yakın cevap geldimi bir deliriyorum Adam nakit mi vereyim al istersen kredi kartını filan diyo bence başını egdigin için kendi kendini ezdiriyorsun sen eşek olursan tepene binen çok olur .

Anlamadığım şey şu ki;madem kocanız hayır dese de gideceksiniz neden soruyorsunuz?ve bu işi kocanızın grur meselesi yapmasına yol açıyorsunuz böyle yaparak ...sormadan gidin öyleyse bişey derse aaa kıracağını da hiç tahmin etmemiştim ne var ki sadece alışverişe gittim derdiniz yani ...eminim bukadar tepki vermezdi...

Bence daha fazla kızacaktı o zaman çünkü daha önce yaşadım eşşek başımıyım ben burda diyo

Evet sesimi çıkarmadığım için ezilen oluyorum genelde kaynanam zaten otoriter bir kadın çok karışıyo herşeye bi lafı var benim kimsem yok annem falan yok başımda arkamda duran bir ailem yok sadece yaşlı bir babannem var bide alkolik babam kardeşimi zaten saymiyorum uzakta calışıyo yani anlayacağın arkanda duran olmadıkça hep ezmeye çalışıyolar eziyolarda bi kere hakkımı savunsam hepsi karşıma geçiyo eşim bile hiçbir zaman benden yana olmuyo bu hayatta ki herkesle herşeyle bütün kötü insanlarla tek başıma savaşmak zorundayım yoruldum artık

Akşam ayrı eviymiş oymuş buymuş ben nasıl geçincem yemesi,içmesi var kirası faturaları nasıl ödeycem dedi bıktım hepinizden dedi bende o zaman evlenmeseydin dedim zaten böyle olucağını bilseydim evlenmezdim dedi o kadar zoruma gitti o kadar üzüldümkü

Bunalıyorum diyorum hiç biryere yollamıyo diyorum kaynanam diyo hiçmi biyere gitmiyosun sen gidiyosumya diyo e say balalım diyorum nerelere gidiyorum sayamıyo biliyomusun çünkü en fazla çocuğu arada bakakala veya köşedeki parka götürüyorum varya sağlığım için komşumuzla yürüyüş yapcam ona bile kızıyo bende söylemeden gidiyom arada napayım

Şindide kızimizin fotosunu yollamış altına yzmış kızım için beni bırakma ben ne yapayım şimdi bu adama
Oturup konuşun,bu şartlarda kalmak istemediğinizi söyleyin. Alt tarafı pazar alışverişi yapıp gelmişsiniz ,bu ne şiddet ne celal,gitme demişmiş,demesin gitme falan,saçmalık yani çocukmusunuz siz?
Ayrıca normal insanlar çıkıp dışarda arkadaşlari ile buluşup,bir kahve içip,yemek yiyorlar kaldı ki pazar alışverişi sorun ediliyor. Bilemedim,bunu kabul etmeyin ya,bu kadarda değil. Kayınvalideniz geziyor,siz evde yolunu bekliyorsunuz. Hiç mi özel ihtiyacınız olmuyor ,yazık.

Oluyor tabi ki olmazmı mesela kardeşimin doğum günü yakın zamanda ama ona bi tişört bile alamıyorum çünkü hem göndermiyo hem kaynanamla gitsem bile çekiniyorum almaya

Bizim aramızda olan bişey aslında ama pederde karışiyo kaynanada.Kayınpederim kiraya çıkın diyo kaynanama biraz çıkıştım diye galiba yoksa öyle bişey demezdi istemiyormı bizi acaba ya zorlamı kabul ettiriyoruz kendimizi benim öküzde anlamıyoki farkına varamıyor bazı şeylerin

Son düzenleme:
Oluyor tabi ki olmazmı mesela kardeşimin doğum günü yakın zamanda ama ona bi tişört bile alamıyorum çünkü hem göndermiyo hem kaynanamla gitsem bile çekiniyorum almaya
O zaman şu an tam zamanı. Yapmışsınız bir blof,devam edin. Sizde mesafeli,üzgün durun,yüz vermeyin eşinize. Barışmaya çalışınca"sen bana güvenmiyormusun?kaç yaşında insanım,hatta anneyim,bir pazara gittim kaç gündür burnumdan getirdin,ben bu şekilde olmasını istemiyorum,çok kırıldım"diye bağırmadan konuşun.
Aile konusu sorunmuş sizin için,bunuda çok dile getirmeyin derim o ortamda. Kimsem yok,gidebileceğim yer yok minvalinde konuşmayın ki,tavrınızı,tepkinizi ciddiye alsinlar. Biliyorum anne/baba himayesi başka,böyle üzülmekte haklısınız gayet ama kimse yoksa siz varsınız,kendinizi sırf bu sebeple kimseye ezdirmeyin,bu sizin zaafınız olmasın ,olsa dahi kimseye yansıtmayın. Bağırın,kavga edin demiyorum ama kendinizi savunun,yanlış birşey yapmadinız,arkasında durun. Böyle böyle eşinizde alışacak mecbur.

Bugün bakalın neler olacak sabah yanaştı hiç konuşmadım gitti oda işe bugün kayinpeder izinli evde zaten kaynana 7/24 g*tümün dibinden ayrılmaz çok cnm sıkılıyor ya hayattan soğuttular resmen psikolağa falanmı gitsem acaba ilaç kullanıncada kullanıyolar o zaman beni canları ne isterse yaptırıyolar off napıcam ben ya ahh kafasız kocam benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…