Günlüğüm

Allah uardimcin olsun. Bende bes sene auni evde oturdum. Iki senedir ayriyim. Anliyorum yani seni esim izin verirdi onlar vermezdi. Ben takmazdim tabi onlari. Gitme dedikleronde kocam biliyo diyip cikardim. Yine tartisma olurdu. Ama esim korurdu beni ben izin verdim derdi susarlardi. Demem oki esin arkanda olmazsa cok zor o korumazsa evlilik yasanmaz hal alir

Hiçbirzaman beni koruyup kollamiyor annen diyorum arkamdan konuşuyo takma boşver diyo yav diyorum babana kötülüyo beni kendi kulaklarımla duydum boşver umursama diyo oda öyle mutlu oluyo diyo .O mutlu olsun diye ben neden kayınpederimin gözünde kötü olayımki bide abartarak anlatıyo yani üstüne ekleyerek kaç defa şahit oldumda sesimi çıkarmadım

Evliyim gorundugu gibi hamileyim.
gorumcem yok.
eltim uzak yasca buyuk karismaz.
kayinvalidem yasli ama hic bi is istemeez .bayram temizligini teklif dahi edemezler
Bebek olsunda gör sen dertler nasıl başlıyo herkez çok karışıyo bide lohusa psikolojisiyle çekilmez bir hal alıyor ama sen kimseye bakma anneler evlatları için en iyisini bilir kendi bildiğini yap herdaim

Bilmiyorum plani varmi amapsikolojik sorunu yok gibi duruyo dışardan ama kendine güveni yok galiba ben 21 yaşindayim lise mezunuyum 5 yillik evliyim 16 yasinda zorla kacirdi

Bugün hiç konuşmuyoruz aramıyo beni bende tabi asla aramam naparsa yapsin bundan sonra umrumda degil bende bundan sonra biyere giderken ona sormayacam ya söylerim ya söylemem

Onlarin anneleri mutlu olcak diye ben mutsuz olamam gereken cevabi veririm. Ben mutsuz olacagima o mutsuz olsun. Kp ye de hepsini oldugu gibi anlatirim iki yuzluluk yapiyor diye

Esin seni zorla mi kacirdi? Hem de 16 yasinda? Ailen bisey yapmadi mi? Durumu hemen kabullendi mi? Ne cok sordum

Öfff bu ne ya nazi kampi gibi

Onlarin anneleri mutlu olcak diye ben mutsuz olamam gereken cevabi veririm. Ben mutsuz olacagima o mutsuz olsun. Kp ye de hepsini oldugu gibi anlatirim iki yuzluluk yapiyor diye
Kayinpederim her zaman ondan yana olur beni dinlemez bile yani herkes onun etkisi altında beni kimse kale almaz

Esin seni zorla mi kacirdi? Hem de 16 yasinda? Ailen bisey yapmadi mi? Durumu hemen kabullendi mi? Ne cok sordum
Evet 16 yaşında zorla kaçırdı şikayetçi olsam 3 yıl hapis yatıcaktı korktum cahildim bişey diyemedim babama kendim kaçtım dedim onlarda bişey demedi zaten belki okumuşsundur annemle babam ayri annemle görüşmüyorum babam alkolik yaşli bir babannem var sahiç çıkan yok yani bu durumlara o yüzden geldim belki de

Bu nasıl evlilik
Valla evlilik denirmi bilmiyorum sadece ihtiyaçları gideriyorum o kadar hiçbirşeyimi paylaşmıyorum söylüyorum annen arkamdan konuşuyo diyorum boşver diyo olabilirmi böyle bişey ya ben kim olursa olsun onun herzaman yanında olurum yani hakediyomuyum bunları

Ömrünü değmez işler için harcama. .

Belki değişir zamanla onunki inşallah
Hayir değişmez ben adamı bir senedir tanıyorum ve hic degismedi hep aynı saygısız tavırlarda
Arkadasim da evlenince duzelir dusuncesi ile evleniyor ben gerekeni söyledim bundan sonra yorum yapmama karari aldim
Ayrı eve çiktıktan sonra değişir belki diyorum hep umut ediyorum siz ne dersiniz herşey yoluna girermi
degismez ama ayri olacaginiz icin kendi duzenin olur, cekirdek aile olarak yaşarsınız ve disari cikmama yasagin kalkar çünkü evin hanimi olacaksin, ihtiyaclari sen karsilamak.zorundasin

Bence daha fazla kızacaktı o zaman çünkü daha önce yaşadım eşşek başımıyım ben burda diyo
Hayir sen benim kocamsin ben de karınım kölen degil, yetişkin bir insanim, anneyim diyeceksin

madem sorumluluk alamayacak ne diye kacirmis seni? Evlenip kendine es yaptiysa sorumluluklarina da katlanacak
Evlenme olgunluguna erismis insan bir zahmet evini gecindirsin
Ana baba onu buyutup bu yasa getirmis artık onlarin yapmak zorunda olduğu bir sey yok, kayinpederin hakli bakmak zorunda değil

psikolog ise yaramaz çünkü sen bir birey gibi yaşamıyorsun, köle gibi yasiyorsun
Normal.bir insanin hayatinda sosyallik de olur, disari cikar yuruyuse gider, komsu/arkadaslar ile bulusur oturur bir kahve icer sohbet eder
Yeri gelir yalnız kalir
Sizde (yani evde) kisisel.alan yok ki

Bilmiyorum plani varmi amapsikolojik sorunu yok gibi duruyo dışardan ama kendine güveni yok galiba ben 21 yaşindayim lise mezunuyum 5 yillik evliyim 16 yasinda zorla kacirdi
Ah be yavrum yaaa daha küçücüksun senden buyuk kardeslerim var onlara bile evladim gibi bakarım sen daha 16 iken bu hayata zorlanmissin
Keske sikayetci olsaydın adam sana vaat ettiği hayatı mi yaşatiyor sanki?
Bence bundan sonra kendi hayatinin iplerini al, onu dinleme ya da her adımın icin izin alma
Sert ciktin devamını getir, ben kurda gideceğim yeni seyler öğrenmek istiyorum diyeceksin ya da çalışmak istiyorum de ve is ara madem aynı evdesin en azindan aksama kadar onlari gormezsin
Evinizi ayırırken de esine yardim etmis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…