- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
Evet cnm aynen öyle kocam normal bi insan olsa sorumluluk alıp başka evde oturur zatenDaha ilk sayfaya baktım da markete giderken kocadan izin almak, kaynanayla birlikte yaşamak....
Tabi ki bunlar sorun getirir.
Hiçbirzaman beni koruyup kollamiyor annen diyorum arkamdan konuşuyo takma boşver diyo yav diyorum babana kötülüyo beni kendi kulaklarımla duydum boşver umursama diyo oda öyle mutlu oluyo diyoAllah uardimcin olsun. Bende bes sene auni evde oturdum. Iki senedir ayriyim. Anliyorum yani seni esim izin verirdi onlar vermezdi. Ben takmazdim tabi onlari. Gitme dedikleronde kocam biliyo diyip cikardim. Yine tartisma olurdu. Ama esim korurdu beni ben izin verdim derdi susarlardi. Demem oki esin arkanda olmazsa cok zor o korumazsa evlilik yasanmaz hal alir
Bebek olsunda gör sen dertler nasıl başlıyo herkez çok karışıyo bide lohusa psikolojisiyle çekilmez bir hal alıyor ama sen kimseye bakma anneler evlatları için en iyisini bilir kendi bildiğini yap herdaimEvliyim gorundugu gibi hamileyim.
gorumcem yok.
eltim uzak yasca buyuk karismaz.
kayinvalidem yasli ama hic bi is istemeez .bayram temizligini teklif dahi edemezler
Bilmiyorum plani varmi amapsikolojik sorunu yok gibi duruyo dışardan ama kendine güveni yok galiba ben 21 yaşindayim lise mezunuyum 5 yillik evliyim 16 yasinda zorla kacirdinasıl katlanıyosun böyle korkunç bir baskıya ya.
okurken daraldım yeminle.
eşinni psikolojik sorunları mı var?
sen kaç yaşındasın eğitim durumun nedir?
ee yrn çocuğunu okula götürmen gerekir vs.
veya kv hep başınızda sağ duracak değil ya.
o zaman içni eşinin bir planı var mı?
Annem yok babam alkolik yaşli bir babannem var bi emekli maaşiyla aybaşini zor yapiyolar nereye gideyim beni kabul etmezler ayrica arkamda olan kimsem yokHazir valizi hazirlamisken ben olsam basar giderim anamin evine
Onlarin anneleri mutlu olcak diye ben mutsuz olamam gereken cevabi veririm. Ben mutsuz olacagima o mutsuz olsun. Kp ye de hepsini oldugu gibi anlatirim iki yuzluluk yapiyor diyeHiçbirzaman beni koruyup kollamiyor annen diyorum arkamdan konuşuyo takma boşver diyo yav diyorum babana kötülüyo beni kendi kulaklarımla duydum boşver umursama diyo oda öyle mutlu oluyo diyo.O mutlu olsun diye ben neden kayınpederimin gözünde kötü olayımki bide abartarak anlatıyo yani üstüne ekleyerek kaç defa şahit oldumda sesimi çıkarmadım
Öfff bu ne ya nazi kampi gibiBugün eşimle tartıştık bana istemiyorum evine git dedi çantamı hazırladım akşamı bekliyorum aradım onu çantamı hazırladım dedim gidicem akşama şaşırdı alttan almaya başladı beklemiyodu bunu benden tartıştığimiz konuda neden alişverişe gitmişim normalde kaynanam gider ama grip oldu ben gideyim dedim sordum giderken izin vermedi gittim bende kiyamet koptu ilk defa gittim evlendiğimizden beri
Yanlış anlamayın beni lütfen bu eşimin bana verdiği bir lütuf değil olmasi gereken... sizinde sahip olmanız gereken bir durumÇok şanslısın
Kayinpederim her zaman ondan yana olur beni dinlemez bile yani herkes onun etkisi altında beni kimse kale almazOnlarin anneleri mutlu olcak diye ben mutsuz olamam gereken cevabi veririm. Ben mutsuz olacagima o mutsuz olsun. Kp ye de hepsini oldugu gibi anlatirim iki yuzluluk yapiyor diye
Ve malesef sahip olamadığımYanlış anlamayın beni lütfen bu eşimin bana verdiği bir lütuf değil olmasi gereken... sizinde sahip olmanız gereken bir durum
Evet 16 yaşında zorla kaçırdı şikayetçi olsam 3 yıl hapis yatıcaktı korktum cahildim bişey diyemedim babama kendim kaçtım dedim onlarda bişey demedi zaten belki okumuşsundur annemle babam ayri annemle görüşmüyorum babam alkolik yaşli bir babannem var sahiç çıkan yok yani bu durumlara o yüzden geldim belki deEsin seni zorla mi kacirdi? Hem de 16 yasinda? Ailen bisey yapmadi mi? Durumu hemen kabullendi mi? Ne cok sordum
Elimden bişey gelmiyor bu hayatı yaşamak zorundayım katlanmaya çalışıyorum bebeğim içinÖfff bu ne ya nazi kampi gibi
Valla evlilik denirmi bilmiyorum sadece ihtiyaçları gideriyorum o kadar hiçbirşeyimi paylaşmıyorum söylüyorum annen arkamdan konuşuyo diyorum boşver diyo olabilirmi böyle bişey ya ben kim olursa olsun onun herzaman yanında olurum yani hakediyomuyum bunlarıBu nasıl evlilik
Valla evlilik denirmi bilmiyorum sadece ihtiyaçları gideriyorum o kadar hiçbirşeyimi paylaşmıyorum söylüyorum annen arkamdan konuşuyo diyorum boşver diyo olabilirmi böyle bişey ya ben kim olursa olsun onun herzaman yanında olurum yani hakediyomuyum bunları
Hayir değişmez ben adamı bir senedir tanıyorum ve hic degismedi hep aynı saygısız tavırlardaBelki değişir zamanla onunki inşallah
degismez ama ayri olacaginiz icin kendi duzenin olur, cekirdek aile olarak yaşarsınız ve disari cikmama yasagin kalkar çünkü evin hanimi olacaksin, ihtiyaclari sen karsilamak.zorundasinAyrı eve çiktıktan sonra değişir belki diyorum hep umut ediyorum siz ne dersiniz herşey yoluna girermi
Hayir sen benim kocamsin ben de karınım kölen degil, yetişkin bir insanim, anneyim diyeceksinBence daha fazla kızacaktı o zaman çünkü daha önce yaşadım eşşek başımıyım ben burda diyo
madem sorumluluk alamayacak ne diye kacirmis seni? Evlenip kendine es yaptiysa sorumluluklarina da katlanacakAkşam ayrı eviymiş oymuş buymuş ben nasıl geçincem yemesi,içmesi var kirası faturaları nasıl ödeycem dedi bıktım hepinizden dedi bende o zaman evlenmeseydin dedim zaten böyle olucağını bilseydim evlenmezdim dedi o kadar zoruma gitti o kadar üzüldümkü
psikolog ise yaramaz çünkü sen bir birey gibi yaşamıyorsun, köle gibi yasiyorsunBugün bakalın neler olacak sabah yanaştı hiç konuşmadım gitti oda işe bugün kayinpeder izinli evde zaten kaynana 7/24 g*tümün dibinden ayrılmaz çok cnm sıkılıyor ya hayattan soğuttular resmen psikolağa falanmı gitsem acaba ilaç kullanıncada kullanıyolar o zaman beni canları ne isterse yaptırıyolar off napıcam ben ya ahh kafasız kocam benim
Ah be yavrum yaaa daha küçücüksun senden buyuk kardeslerim var onlara bile evladim gibi bakarım sen daha 16 iken bu hayata zorlanmissinBilmiyorum plani varmi amapsikolojik sorunu yok gibi duruyo dışardan ama kendine güveni yok galiba ben 21 yaşindayim lise mezunuyum 5 yillik evliyim 16 yasinda zorla kacirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?