Ablacım inanırmısın varya bizim karşı komşumuz o gelince asık suratlı duramam yoksa şişirmiş kendini diyo ve onları bırakıpta bakkala bile gitmek istemiyorum çünkü beni anlatıyolar önceden öteki odaya bile gidemezdim fısırdıyolar diye neyseki uyardim ben yokken anlatiyo simdide yani bu kadar şeyler yapiyo eşime söylüyorum boşver umursama takma demekten başka bişey demiyo.Sen benim karım hakkında nasıl konuşursun diyemiyo işte savunmuyo beni.Sadece en fazla gider sorar ne konuşuyodunuz diye oda sallar bi konu kocamda inanır yani olay bu kadar benimde bi gururum var amaO zaman şu an tam zamanı. Yapmışsınız bir blof,devam edin. Sizde mesafeli,üzgün durun,yüz vermeyin eşinize. Barışmaya çalışınca"sen bana güvenmiyormusun?kaç yaşında insanım,hatta anneyim,bir pazara gittim kaç gündür burnumdan getirdin,ben bu şekilde olmasını istemiyorum,çok kırıldım"diye bağırmadan konuşun.
Aile konusu sorunmuş sizin için,bunuda çok dile getirmeyin derim o ortamda. Kimsem yok,gidebileceğim yer yok minvalinde konuşmayın ki,tavrınızı,tepkinizi ciddiye alsinlar. Biliyorum anne/baba himayesi başka,böyle üzülmekte haklısınız gayet ama kimse yoksa siz varsınız,kendinizi sırf bu sebeple kimseye ezdirmeyin,bu sizin zaafınız olmasın ,olsa dahi kimseye yansıtmayın. Bağırın,kavga edin demiyorum ama kendinizi savunun,yanlış birşey yapmadinız,arkasında durun. Böyle böyle eşinizde alışacak mecbur.
Anlıyorum,tahmin edebiliyorum canım ,haklısında ama inan başka yapacağın birşey yok.Ablacım inanırmısın varya bizim karşı komşumuz o gelince asık suratlı duramam yoksa şişirmiş kendini diyo ve onları bırakıpta bakkala bile gitmek istemiyorum çünkü beni anlatıyolar önceden öteki odaya bile gidemezdim fısırdıyolar diye neyseki uyardim ben yokken anlatiyo simdide yani bu kadar şeyler yapiyo eşime söylüyorum boşver umursama takma demekten başka bişey demiyo demiyo sen benim karım hakkında nasıl konuşursun diye sadece en fazla gider sorar ne konuşuyodunuz diye oda sallar bi konu kocamda inanır yani olay bu kadar benimde bi gururum var ama
Ben bu kadına ne yapmışım bilmiyorum ya o kadar soğuttular ki kendilerinden anlatamam keşke bunlar yaşanmamış olsaydı şimdiye kadar ayrı eve çıkarsalardıda bizim onlara onların bize saygısı olsaydıAnlıyorum,tahmin edebiliyorum canım ,haklısında ama inan başka yapacağın birşey yok.
15 ay sonra evinize çıkacakmışsınız,gidecek kimsem yok diyorsun,o zaman eşini ikna etmekten başka yol yok inan. Ama tatlılıkla ama triple eşine kırıldığını üzüldüğünü anlat,beni bırakma falan diyormuş işte umursamamazlık yapmamış gideceğim deyince,kullan bunu dibine kadar. Evine taşınınca her gün yüzünü görmezsin kayınvalidrnin,komşunun,bu denli karışamazlar zaten (inşallah)
Gidebileceğin bir yer olsa (ailenden tabi) git diyeceğim burunları sürtsün ama yok diyorsun,başka ne yapılır bilemedim.
Evet haklısın bir dikiş yada yemekle ilgili bi kursamı gitsem acabaBirakin onu bunu da ekonomik ozgurlugunuz icin mucadele edin. Sıkılıyorum diyerek ilerde paraya donusturulebilecek bi hobiye baslayin. Degisik bebekler falan yapiyorlar o olabilir dikis nakis uzerine bisey olabilir eliniz neye yatkinsa. Belli ki bu aile boyle gidecek. Sonra gelistirdikce ese dosta verirsiniz talep gelirse urunleriniz begenilirse onun arkadasina bunun arkadasina derken isin icine girebilirsiniz. Universite okumadiginizi dusunuyorum. Evlenirken muhtemelen bu durumlari bilerek evlendiniz degil mi
Çok şanslısınBu kadını bir yere göndermemë düşüncesini anlayamıyorum. Bizimkiler mi değişik bunlar mi ? Kaç yıldır heryerde çalıştım markete de alısverise de arkadaşımın yaşadığı şehire de tek gittim.adam sormadi bile
Günaydın.Evet haklısın bir dikiş yada yemekle ilgili bi kursamı gitsem acaba
Evli değilsin muhtemelen evli olsaydın görürdüm ben senin sıradanlığını kaynana görümce elti koca bayram temizliğiHayatımda hep günlük tutmaya özenip defterler aldım ama hiç yazacak bir şey bulamadım
Naber günlük,iyidir,günüm gene sıradandı başka bir şey yok cümlesini tekrar edebilecek bir hayatım var herhalde
Artık diyorumya umursamıycam kimseyi vermesede gidicim canım tak etti artık yeter çile çekmeye gelmedim ben bu dünyaya kimsenin kahrını çekememGünaydın.
Pazara izin vermeyen adam kursa nasıl müsade edecek?
Ne kadar geri kafalılık dimi cnmIzinle markete giden kadin
Ne kadar aci 2016 Turkiyesinde
DimiBu adamı öldürüp hapse girsen daha ozgur olursun muhtemelen. Yine de siddete hayir tabi ki
Hazir valizi hazirlamisken ben olsam basar giderim anamin evineNe kadar geri kafalılık dimi cnm
nasıl katlanıyosun böyle korkunç bir baskıya ya.Artık diyorumya umursamıycam kimseyi vermesede gidicim canım tak etti artık yeter çile çekmeye gelmedim ben bu dünyaya kimsenin kahrını çekemem
Evli değilsin muhtemelen evli olsaydın görürdüm ben senin sıradanlığını kaynana görümce elti koca bayram temizliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?