günlüğünüzü eşinizin/sevgilinizin okumasına izin verir miydiniz?

nayııııırrrrrrrr okumasınn kaydirigubbakcemile
benimki bimeraklı bi meraksız dengesiz laa mirmirmirmir
okumasını istediğimi okumuyor :mymeka:

nereye soksamda bulup okuyacağını bildiğim için günlük yazmaya korkuyorum...
benimki meraklıdır illede okumak ister....

o zaman günlük yazmayacaksınız arkidişler manası kalmıyo ya da pc de yazın şifre koyun kötükedihüsokötükedihüso

Onunla çıkmaya başlayana kadar tuttuğum bütün günlükleri yaktım...
Pişmanlık duymuyorum yaktığım için. Gereksiz tartışmalar çıkacaktı. İstemedim ve yaktım. Onunla tanıştıktan sonraki günlüklerimi ise saklıyorum. Okumasında hiçbir sakınca görmüyorum. Şu anda ise düzenli olarak günlük tutmuyorum sadece çok üzüldüğümde yazıyorum. Okumasında da bir sakınca yok...

onunla çıkarken yazdığım birkaç sayfa vardı ona ithafen:1rolleyes:
o askerdeydi ve çok zor günlerdi bizim için
onu ne kadar sevdiğimden ve kavuşmamızı iple çektiğimden falan bahsetmişim:utangac:

geçen gün onları bulup okudum

şimdi 8 yıllık evliyiz tabii
benden sonrada eşime okudum

o kadar duygu dolu anlar yaşadık ki kızlar senağlama

zaman nasılda her şeyi değiştiriyo

Okutturmam günlük günlük olmaktan cıkar sonraa amayasakkelime

onunla ilgili olan yerlerini belki biras okurum ama hepsine izin verem-em..lülülülülülü

Günlük kişisel bir olay,kişisel olmayacaksa yada birine okutturma amaçlı olacaksa yazmanın ne anlamı var ki heran birinin okuyacağı düşüncesiyle yazılır o zaman ne anlamı kaldı günlüğün;)

ben günlük tutmuyorum ama eger tutsaydim kimsenin okumasini istemezdem sonucta bana özel birsey o

onunla çıkarken yazdığım birkaç sayfa vardı ona ithafen:1rolleyes:
o askerdeydi ve çok zor günlerdi bizim için
onu ne kadar sevdiğimden ve kavuşmamızı iple çektiğimden falan bahsetmişim:utangac:

geçen gün onları bulup okudum

şimdi 8 yıllık evliyiz tabii
benden sonrada eşime okudum

o kadar duygu dolu anlar yaşadık ki kızlar senağlama

zaman nasılda her şeyi değiştiriyo

aynı şeyleri yaşıyorum şimdi inşallah sonumuz sizin gibi olur :utangac:

okusa ne olur okumasa ne olur duygularımı, icimi, dısımı herseyimi bilen dünyadakı tek varlık kendisi
ondan ayrı ne özelim olabilirki
varsın okusun benim icin no problem
günlük tutmayı lise yılarımda bitirdim o ayrı
ama bnmde suan nisanlım asker ve arada bazen bisiler yazmak istiyorum belki yazarım

BENİM GİZLİ SAKLI YAPACAK İŞLERİM YOK AYRICA ONDAN GİZLEYİPTE YADA SÖYLEYEMEDİĞİM YÜZÜNE HAYKIRAMAYIP YAZMAYI TERCİH ETTİM DUYGULARIM HİÇ YOK ...HER ZAMAN KESİN VE NET OLMUŞUMDUR GÜNLÜK DEMEK GİZLİ OLAN DEMEKTİR AMA SAKLANALARI ANLATILAN YER DEĞİL!
EŞİMMM HERŞEYİMMM OKUYOR ZATEN BENİM 6 AYDIR TUTTUĞUM GÜNLÜĞÜMÜ OKUSUN CANI SAĞ OLSUN BAZEN YANYANA OTURUP OKUYORUZ KAH AĞLIYOR KAH GÜLÜYÜRUZ BİZ BİRBİRİMİZİ DAHA ÇOK ÇOK ÇOK SEVMEK İSTİYORUZ HEGEÇEN GÜN:1hug::asigim::teytey:a.s:dance:süprizzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile:asigim::

okusa ne olur okumasa ne olur duygularımı, icimi, dısımı herseyimi bilen dünyadakı tek varlık kendisi
ondan ayrı ne özelim olabilirki
varsın okusun benim icin no problem
günlük tutmayı lise yılarımda bitirdim o ayrı
ama bnmde suan nisanlım asker ve arada bazen bisiler yazmak istiyorum belki yazarım

cnm benim dedigim de o
yoksa ben de hergün yazmam
sevgili günlük bugün şunu yaptım bunu yaptım diil kaydirigubbakcemile3
içimden geçenleri kimseye anlamadıklarımı yazarım

BENİM GİZLİ SAKLI YAPACAK İŞLERİM YOK AYRICA ONDAN GİZLEYİPTE YADA SÖYLEYEMEDİĞİM YÜZÜNE HAYKIRAMAYIP YAZMAYI TERCİH ETTİM DUYGULARIM HİÇ YOK ...HER ZAMAN KESİN VE NET OLMUŞUMDUR GÜNLÜK DEMEK GİZLİ OLAN DEMEKTİR AMA SAKLANALARI ANLATILAN YER DEĞİL!
EŞİMMM HERŞEYİMMM OKUYOR ZATEN BENİM 6 AYDIR TUTTUĞUM GÜNLÜĞÜMÜ OKUSUN CANI SAĞ OLSUN BAZEN YANYANA OTURUP OKUYORUZ KAH AĞLIYOR KAH GÜLÜYÜRUZ BİZ BİRBİRİMİZİ DAHA ÇOK ÇOK ÇOK SEVMEK İSTİYORUZ HEGEÇEN GÜN:1hug::asigim::teytey:a.s:dance:süprizzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile:asigim::

şimdi yazdıklarımı ilerde ona okutmayı düşünüyorum o yokken neler düşünmüşüm görsün
bi de yaşadıklarımıza ilerde aglarmıyız gülermiyiz zevkli olur diye düşünüyorum

geçmişimi okusun istemem hatta bir günlüğüm var ama yakmaya kıyamıyorum.görürse çok kızar o ayrıkaydirigubbakcemile

asla izin vermem ne ailemden biri nede sevgilim o bana özel kalmalı bazen insanın kendi kendine bile itiraf etmekte zorlandığı sırlar vardır o yuzden o kişiye özel kalmalı ....

Back
X