Günlük 150 TL

Çocuk bakarken yemek-temizlik beklememelisiniz. Tam hareketli zamanları, ev işi yapmak
için çocuğu tv karşısına oturtabilir. Ücret makul ama kendi evinde bakacak olması ve baskın karakter sıkıntı. Kendi ev ortamında bakılması en iyisi.

19 aylık bebek söz konusu, bence gerçekten iyi bakıcaksa parayı düşünmemelisin, başka bakıcıların elinde heder olucağına bildiğin güvendiğin birinin yanında olsun. Zaten 2 yaşından sonra kreşe verirsin ne olacak ki.

Nasıl buldunuz yatılı bakıcıyı peki ?
Kime nasıl güveneceğim bilmiyorum aklım şaştı kimsem yok çok çok yorgunum
Eşim ayın yarısı şehir dışında , asla asla dinlenemiyorum, tam işe giderken veriyorum işten gelir gelmez alıyorum çocuğumu toleranslı değil kadın....
Ben de hemen almak istiyorum zaten işim olmadığı sürece ama eve girip üstümü çıkarıp yemek hazırla vs sürekli kargaşa evde tek başıma başedemiyorjm artık , yatılı almayı bile düşünüyorum ama kime nasıl güvenirim bi de evde düzen nasıl olur yabancı biri ile , ben evdeyken bebeğimle ilgilenirken birisi de bana yardım etsin istiyorum , ben tükendim
Aylık 3500 de veririm böyle biri bulursam

Bir tanidik araciligiyla buldum bunu, birkac tane degistirdik tabi memnun olmayip. Dediginiz dogru, siz evdeyken de size yardimci olur nefes alirsiniz. Mesela ben her gun ise gitmiyorum, bazen o cocuklarla ilgileniyor ben yemek yapiyorum ya da tam tersi falan.
Ayni evde yabanci biriyle kalmaya alisiyorsunuz zamanla, ben ilk yatili aldigimda esim de sehir disindaydi.
Bence yatili bakici daha mantikli bir formul

Apartmanımızda gorevlinin eşi cocukları okuldan alıp kendi evinde ebeveynler işten gelene kadar bakıyor yemek olarak kurabiye ve sut veriyor gunluk 200 TL gaziantepde
Etrafımda calisan annelerde ortalama bu fıyatları veriyor , kres fiyatları da aylık 2000 TL ortalama

Bazıları krese veriyor bazıları boylr anlasıyor
Hem ev temızlıgını yemek yapsın hem evımde cocuga baksın gunluk de 150 TL olsun gıbı bir dunya yok 150 TL ye bu sekılde birini bulursanız soyleyın ben anlasayım

150 TL ye sız yapmazsınız bunların hepsini degıl mı?
Birde zoruma gitti demıssınız nıye gidiyor gitmesın daha uygununu bulur anlasırsınız

Ne güzel hiç hasta olmamış Bende 4 yaşında kreşe verdim ve inanın bir yıl boyunca hastane hastane gezdik. Bulunduğumuz ili geçtim çevre illerde ve Ankara’da doktor doktor gezdik ilk kreş senesinde. Üstelik hamileydim ve ben ne ara doğurdum anlamadım bile hastane hastane kızımı gezdirirken doğumdan sonra kreşe çok gitmedi derken yaz geldi ve hastalıkları geçti. Ama çok çok zor bir yıl oldu bizim için ben o yüzden korkuyorum kreşten. Eğitimi için 3 yaşında başlasın istiyorum küçük kızım ama korkumdan 4 buçuk gibi başlatıcam kreşe.

Çocuğa çocuğun evinde bakıpta çocuğu döven ve bütün gün Müge anlı izleyen gördü Bu gözler.

Sizin evinizde bakmıyor kendi ev işleri qksamayacak bence çok fazla evinize gelirse tamam ama evinde temizlik yapacak eve kim girip kim çıkacak ben olsam asla evine vermem
Paradan puandan ziyade başkasının evinde çocuk bakilmasini doğru bulmuyorum. Kadın güvenilir olabilir ama eve kimin girip çıktığını bilemem bu nedenle sizin evinizde bakılması daha mantıklı

9 yasında da baslasa yıne hasta olabılır? bazı insanların bunyesı zayıf olur okula basladıgı ıcın cok hasta olan da var hıc hasta olmayan da bende ilk okulda cok hasta olmustum neredeyse 1 sene duzgun gıdememıstım
Sonra bagısıklıgım guclendı

Cocuk kendi evinde bakıldığında bakıcı ev sahibinden habersizde eve birini alabılır her sekılde guven önemli kreste kendı evinde bakıcının evinde sokak ortasında okulda ogretmeninden kameralı ortamda dayak yiyenler var kotu olanın korkusu olmuyor yapıyor... yanı onemlı olan güven onemlı ortamdan ziyade

Günlük 150 çok bence.
Herkes temizlikçi 250ye geliyor demiş. Temizlikçi geliyor ama sabahtan akşama kadar kapı cam balkon çercevedolap herseyi siliyor. Temizliyor.
Kadıncağız evde yardımı olmayacak dediyse tutsun büyüm temizlik yapsınndemiyor. Çocuk uyursa bir camasır atsın, bi süpürgetutsun gibi kolay günlük işler.
Dısarda çalışanla evindeçocuk bakanı bi tutmak sapla samanı karıştırmak olur. Tabi ki dısarda calışanın maası vb daha yüksek olacak. Eğer eğitimli ise Ailesi para dökmüş, diğerleri çeyiz düzerkwn, kafe gezerken o dirsek çürütmüş.
Yok eğitimsiz ama çalışansa bu sefer de sbahın köründe kalkmış, otobüste pestili çıkıp 2 saatte işine ulasmış, işyerindeki patronunun kahrını çekmiş, evinden uzak kalmış, ütüsü çamaşırı kendini bekliyor.
150 Çok. Gelsin sende bakıp kolay ev işleri yapacaksa amenna. Yoksa bence asla değmez.

Sgk odemeyecekseniz normal.ama bence yemek de yapması lazim çocuk aç mı duracak anlamadım.

Bizim bakıcı yemek yapiyor, utu yapiyor ,bulaşık makinesini doldur boşalt gibi basit işleri yapiyor. Temizliğe zaten temizlikçi abla geliyor. Bu sartlarda 2500 tl veriyorum. Sabah 07.30 akşam genelde 18.30 da çıkıyor. Bugün resmi tatil mesela calismiyor.
Haftasonu birkac saat dışarı çıktığımızda da bakiyor. Ekstrasini mutlaka ödüyoruz tabii ki.gecen ay ekstralarla 3 bin aldi

Çocuğunuza sizin evinizde baksın.sizin eviniz sizin kurallarınız, onun evi onun kuralları...burada çocuğun rahatı ve güvenliği mi önemli yoksa bakıcının rahatı mi?

tabi ki normal. Sgk yok yemek yok ayda 10-15 gün çalışacakmış zaten. Çocuk bakımı için para verilmesinin zora gitmesini de anlamıyorum bu sanki doğurmadan önce değerlendirlmesi gereken bişey gibi. Mesela benim çocuk için para harcamak zoruma gider, durumum stabil değil o yüzden yapmıyorum ama yaptıysanız da zorunuza gitmemeli..türkiyede bunun böyle olmasının nedeni annelermiz büyüklermiz.. kendi başlarınan3-4 çocuk büyütüp üstüne torun baktıkları için bu iş kolay geliyor sanırım ama çok zor dünyada oldukça pahalı işlerden kaliteli çocuk bakımı

29 aylik artik bebeklikten cikmis, bütün gun onun pesinde kosmak kolay mi? Bana 1500 verseler yine bakmam. Iki taneyle kafayi yedim.
Ucret makul bence.
Memur maasını direk kadına veriyorlar bu hesapla.
Gercekten nerde yasıyosunuz ya:S
Asgari ücretle bütün gün ayakta calısan insanlar var.

Kendi evinde bakmasını istemezdim.Cocuk bakmak evet zor ama sanki ben kendi evinde bakınca,acacak tvyi,oturtacak cocugu isini gücünü yapacak vaybı aldım.
15 günde 2250 tl kazanacak
Asgari ücretle 1 ay calısan insanlrı düsünürsek evet cok.
Ama hakkıyla bakar,ilgilenir ozman is değisir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…