inşallah canım artık tartı değil beni sevindiren kim gördüyse şaşırmalarıhaydi bakalım canım,güzel sonuçlarını bekliyoruz yarın
harikasın canım yaaaa… ben de mavi de çok güzel bir kot begenmiştim,deli dolu diye bol bir model,bak aklıma geldi şimdi.. şimdilik dursun,belki sonrainşallah canım artık tartı değil beni sevindiren kim gördüyse şaşırmaları
şimdiden 2 arkadaş diyetisyenime gitmeye başladı
yarında ben dışarda yemekteyim ödül günüm ayrıca maviden pantolon alacam yarın
mutluyum sims im yaa iyi geldi kilo vermek senin salata diyetinin sonucunu ne zaman alacaz peki
aynen vermeye devam edecezharikasın canım yaaaa… ben de mavi de çok güzel bir kot begenmiştim,deli dolu diye bol bir model,bak aklıma geldi şimdi.. şimdilik dursun,belki sonrabenim 31 aralıkta tartı günüm..çaktırma bu ara tartılıyorum da söylemeyeyim,güzel gidiyo az kaldı.. ben de çok mutluyum canım yaa.. 2 sene önce giydigim kot oldu dün :) saglıkla kilo vermek gibisi yok verdik kiloları ve vermeye de devam ediyoruz..
tebrik ederim canım benimmselam bugünde haberler güzelaslında diyetisyenim bu hafta duraklama olabilir dedi
geçen hafta 2 kilom gitmişti bu hafta da 1buçuk kilo gitmiş
haftaya 2 ay olacak ve kiloyu 10 kilooya tamamlamak istiyoruz
gerçekten bu 2 ayda kendimi iyi hissettim azmim devam etsin inşallah sağlıklaaa
bak unutmamış canım arkadaşım yaatebrik ederim canım benimmaldın mı kotunu?
unutmammm : ) yaşasın yeni gardrop yaşasın yeni kıyafetler…. eger ihtiyacın varsa al,sonra daralttırırsın,ben de öyle yaptımbak unutmamış canım arkadaşım yaaaslında alacaktım ama eşim şimdilik kilo veriyorsun alacaksın sonra hiç giyinemezsen dedi mantıklı geldi bizde ona alacaz yarın
kilo verince zaten kıyafetlerimin hepsini değiştirecem
işte sorun orada ihtiyaç yok sadece hevestenunutmammm : ) yaşasın yeni gardrop yaşasın yeni kıyafetler…. eger ihtiyacın varsa al,sonra daralttırırsın,ben de öyle yaptım
o zaman bekle tabiişte sorun orada ihtiyaç yok sadece hevestenzayıfladım ya kendimi yeni kıyafetlerle aynada görmek için
ama sonraya sakladım hevesimi
selam canım işte ümidini yitirmemek önemli istikrar burada başlıyorTebrikler canım...
Darısı başıma yaaa ne zaman ben de senin gibi istikrarlı kilo vermeye devam edicem ki
Ümidimi yitirmeye başlıyorum bazen
canım benim daha tartılmadın bile.. belki verdin??? vermediysen de arada öyle durur sonra gene verirsinkampımıda bitirdim bugün itibariyle ama canım öyle nohutlu pilav çekiyorki anlatamam
neyse yarın ddiyetisyene gidecem inşallah kilo vermişimdir ama bu hafta veremedim bence
sorma ben biraz bu hafta kaçamakları kaçırdımcanım benim daha tartılmadın bile.. belki verdin??? vermediysen de arada öyle durur sonra gene verirsin
canım benim de bu hafta öyle geçti.. nerdeyse 1 aydır da spor yapmıyorum.. bu hafta ben de daha dikkatliyimselam suçlu geldii dün diyetisyene gittimyağdan 400 gr almışım
valla bu hafta çok dikkat etmem lazım yarın spora gidecem
bakalım canım yaa diyetisyene gittiğimde kiloyu vermiş olmama lazımcanım benim de bu hafta öyle geçti.. nerdeyse 1 aydır da spor yapmıyorum.. bu hafta ben de daha dikkatliyim
kaçta gidiceksin?beraber gidelimbakalım canım yaa diyetisyene gittiğimde kiloyu vermiş olmama lazım
yarın sabah yürüyüşe gidecem ve kaçamak yokbu haftaaaa
vallahi güldüm sabah 8 de düşünüyorumkaçta gidiceksin?beraber gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?