hehehe imkansız diye birşey yoktur..işte ispatıvallahi güldüm sabah 8 de düşünüyorum
bir önceki gibi olmasın demiştim yazarken içimden
ama bu hafta 3 gün gitmeyi istiyorum p.tesi çarşamba cuma müsaitim canım
inşallah canım yarın sabah en geç 8 15 te çıkarım evdenhehehe imkansız diye birşey yoktur..işte ispatıtamam 8de ordayım.. benzemez benzemez firuzeew cim de olsaydı eliptik yapardı o da.. bi dahakine inşallah o da olur..
canım ben kahvaltımı 1 saat veya en geç yarım saat önce yapmış oluyorum.. çünkü aç karına yürüyüş yapınca eve geldigimde kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum..inşallah canım yarın sabah en geç 8 15 te çıkarım evden
peki kahvaltı yapıp mı çıkıyorsun
ben aç gidiyorum
hele yarın olsunda canım yürüyüşte buşuruzcanım ben kahvaltımı 1 saat veya en geç yarım saat önce yapmış oluyorum.. çünkü aç karına yürüyüş yapınca eve geldigimde kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum..
buluşuruz tabiiihele yarın olsunda canım yürüyüşte buşuruz
her zamanki gibi yalancıyım ben yaabuluşuruz tabiii
ben de ben de..her zamanki gibi yalancıyım ben yaa
çünkü dün plansız gelişen olaylar oldu ve sabah duş aldım
ben kendimi nerelere atsam
yarın sabaha niyetlendim amaben de ben de..neyse artık başka sefere
hehehe bence de :) ben de haftasonu giderim..yarın sabaha niyetlendim amahadi hayırlısı
ne zaman plan yapsam olmuyoo
neyse yarın tek gidelim ben birlikte spor yapamadığımı anladım
aman dikkat,bol sogan sarımsak ye şifa niyetineben bugün çok halsizim acaba hasta mı oluyorumnayıııırrrr neyse
bu arada kampım başladı hiç kaçamaksız bir gündüşimdi de yeşil çay içecem
tamam canım zaten ben akşam salatasını soğansız yememaman dikkat,bol sogan sarımsak ye şifa niyetine
yaa ben izlemedim acıklı diyee.. ben acıklı film izleyemiyorummağlamak iyi geldi
biraz önce benim dünyam filmini izledim çok ağladım
ama daha iyiyim şimdi böyle fimleri izlerken
bende öğrencilerimin kalbine dokunabiliyor muyum diyorum
ben ağlamayı severim hatta fırsatı hiç kaçırmamyaa ben izlemedim acıklı diyee.. ben acıklı film izleyemiyorummmuhakkak dokunuyorsundur canımm.. hele bunu soruyorsan, kesin
ben çok etkileniyorum,çok canımı acıtıyor acıklı filmler.. ama ne güzel demişsin "yüregimi temizliyor" diye.. haklısın..tavsiyene uyup izleyecegim kesinben ağlamayı severim hatta fırsatı hiç kaçırmam
yüreğimi temizliyor ağlamak ve filmi sakın kaçırma derim çok etkileyiciydi
keşke sinemada izleseydim dedim
inşallah ama nerde bizde mahir hocanın yüreği izle kesin anlayacaksın
bugün öğrencimin annesinin beyin kanamasını geçirdiğini öğrendimben çok etkileniyorum,çok canımı acıtıyor acıklı filmler.. ama ne güzel demişsin "yüregimi temizliyor" diye.. haklısın..tavsiyene uyup izleyecegim kesin
canım ikisi için de çok geçmiş olsun.. her ikisi de çok ciddi hastalıklar.. annesinin durumu iyi mi şimdi? acaba kızını mı ögrendi?bugün öğrencimin annesinin beyin kanamasını geçirdiğini öğrendim
daha bu konuda teselli edemeden öğrencimin göğüs kanseri olduğunu öğrendim
ve akşama kadar dolmuştum eve geldim eşimle dertlestim bu filmi izledim
şu replik çok etkiledi imkansız diye birşey yoktur
ne yaparım dedim akşama kadar hala ne yapabilirim bilmiyorum ama
kızıma çok daha fazla destek verecem şimdi karşılıklı ağlarmışız
bugün için bana yol gösterici olması belkide özel bir film yaptı
amin canım annesinin durumu ciddicanım ikisi için de çok geçmiş olsun.. her ikisi de çok ciddi hastalıklar.. annesinin durumu iyi mi şimdi? acaba kızını mı ögrendi?adı üstünde daha ögrenci,daha okuyacak,meslek sahibi olucak, hayatını kurucak.. daha yapacak çok şeyi var.. ona moral vermek yapabilecegin en güzel hediye.. ikisinin de en kısa zamanda saglıklarına kavuşmalarını dilerim..
iyi geceler canımmm.. ona eminim zatenamin canım annesinin durumu ciddi
kızının tedavisinden bir ay sonra olmuş hemen hemen
büyük bir ihtimal de kızına üzüldüğü için
arada haber veririm gelişmelerden canım neyse yatayım ben uyursam iyileşcem inşallah
iyi gecelerrr ben onunla daha çok ilgilenirim gözün arkada kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?