Ben tesetturluyum. Kalbi kotu olanlar bana da laf atiyorlar. Bir kere kiz kuzenlerimle halk konserine gitmistim. Adamin biri bu ne ya türbeye cevirmisler burayi demisti. Bir kere de sahilde kiz kardesimle yürüyüş yapiyordum. Adamin biri biz önünden gecerken oturduğu yerden kalkıp yuksek sesle BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM demisti gozlerini kocaman acarak
Kapali carsi- mısır çarşısı gibi bir yerde de esnaftan biri beni arap sanıp maaşallah maaşallah demisti arap aksanini taklit ederek
Tekzende biber gazi satiliyor 20 lira visey ama cok etkili almanizi tavsiye ederim. Taciz edenin gozune sık bir daha birak birini taciz etmeyi yan gozle bakmaya bile cesaret edemez. Boyle boyle adam edecegiz hepsini.Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi günlük hayatta istediğiniz tarzda giyinebiliyor musunuz? Mini etekler, dar kıyafet, şort vs giyenler için soruyorum özellikle. Laf atanlar, öküz gibi bakanlar, omuz atanlar... midem bulanıyor artık. Kimsenin gözünü bağlayamam, rahatsız etmeyecek şekilde herkes bakabilir, bakıyordur da ama benim dediğim iğrenç bir şekilde bakanlar. Bugün markete alışverişe giderken şort giyiyim rahat rahat gider gelirim dedim, apartmandan çıktığım anda tacize uğradım ya, yok böyle bir şey yemin ediyorum. Sinirlerim bozuluyor şu yaz aylarında. Küçük bir yerde de değilim, İstanbul'dayım ve herkes istediğini giyiyor aslında. Bu durumları görmezden gelmeyi nasıl başarıyorsunuz? Bir tek benim başıma gelmiyordur herhalde. Ya da başarmayıp daha mı kapalı giyiyorsunuz? Görüşlerinizi merak ediyorum gerçekten. Oturup ağlayacaktım yolun ortasında bugün. Çok sinirlerim bozuldu
Burcu anlıyorum ben seni ve nefret ettiğim bir durum bu, insanın yaşam kalitesini düşürüyor. Sokaklar bunlara ait sanki, bakışlar normal bakış değil, laflar da öyle.
" a... k"
" vay bunu şimdi söyle böyle yapacaksın "
" bilmem neresi yanıyor"
" ..... bak"
Bunun gibi iğrenç onlarca şey, elimden gelse hepsini tek bir kaşık suda boğarım, b...k herifler.
Yok ne kendimi dikkat çekici ne de sizi başka türlü göstermek için açıklama yapmadım orda. Çok elit bir yer dediğiniz için dedim özellikle çünkü göktürk e hiç gitmedim o yüzden size adabınca soru sormuştum.Ben de zaten ne kadar siradan seyler oldugunu vurgulamak icin "ayak bilegime kadar" "ruj yok" gibi aciklamalar yaptim.
Daha cekici tabii ki olabilirsiniz hic ozenilmemis bir vaziyetten. Ama bana bakmayan adamlarin bana baktigini gormek icin ruhsal bozukluk yasamam lazim sanirim.
Yasak değil miydi en son biber gazı taşımak? Öyle bir şeyler duymuştum ama emin değilimTekzende biber gazi satiliyor 20 lira visey ama cok etkili almanizi tavsiye ederim. Taciz edenin gozune sık bir daha birak birini taciz etmeyi yan gozle bakmaya bile cesaret edemez. Boyle boyle adam edecegiz hepsini.
Ben basaramiyorum valla dereceler 40i gosterirken kotla geziyoruz arkadaslarim ve ben.Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi günlük hayatta istediğiniz tarzda giyinebiliyor musunuz? Mini etekler, dar kıyafet, şort vs giyenler için soruyorum özellikle. Laf atanlar, öküz gibi bakanlar, omuz atanlar... midem bulanıyor artık. Kimsenin gözünü bağlayamam, rahatsız etmeyecek şekilde herkes bakabilir, bakıyordur da ama benim dediğim iğrenç bir şekilde bakanlar. Bugün markete alışverişe giderken şort giyiyim rahat rahat gider gelirim dedim, apartmandan çıktığım anda tacize uğradım ya, yok böyle bir şey yemin ediyorum. Sinirlerim bozuluyor şu yaz aylarında. Küçük bir yerde de değilim, İstanbul'dayım ve herkes istediğini giyiyor aslında. Bu durumları görmezden gelmeyi nasıl başarıyorsunuz? Bir tek benim başıma gelmiyordur herhalde. Ya da başarmayıp daha mı kapalı giyiyorsunuz? Görüşlerinizi merak ediyorum gerçekten. Oturup ağlayacaktım yolun ortasında bugün. Çok sinirlerim bozuldu
farketmiyor abazaya kapalı açık nefes alsın yeter
Benimde tişörtüm vardı kasap a girdim sakallı saçı başı kır içime içime baktı sinir oldumSorunum başlıkta da belirttiğim gibi günlük hayatta istediğiniz tarzda giyinebiliyor musunuz? Mini etekler, dar kıyafet, şort vs giyenler için soruyorum özellikle. Laf atanlar, öküz gibi bakanlar, omuz atanlar... midem bulanıyor artık. Kimsenin gözünü bağlayamam, rahatsız etmeyecek şekilde herkes bakabilir, bakıyordur da ama benim dediğim iğrenç bir şekilde bakanlar. Bugün markete alışverişe giderken şort giyiyim rahat rahat gider gelirim dedim, apartmandan çıktığım anda tacize uğradım ya, yok böyle bir şey yemin ediyorum. Sinirlerim bozuluyor şu yaz aylarında. Küçük bir yerde de değilim, İstanbul'dayım ve herkes istediğini giyiyor aslında. Bu durumları görmezden gelmeyi nasıl başarıyorsunuz? Bir tek benim başıma gelmiyordur herhalde. Ya da başarmayıp daha mı kapalı giyiyorsunuz? Görüşlerinizi merak ediyorum gerçekten. Oturup ağlayacaktım yolun ortasında bugün. Çok sinirlerim bozuldu
Allah Turkiye'de yasayan siz hemcinslerime yardimci olsun. Genclik yillarim Istanbul'da gecti. Yarim kollu,pantolon veya diz alti etek giydigim halde bircok kez tacize ugramistim yillar onceSorunum başlıkta da belirttiğim gibi günlük hayatta istediğiniz tarzda giyinebiliyor musunuz? Mini etekler, dar kıyafet, şort vs giyenler için soruyorum özellikle. Laf atanlar, öküz gibi bakanlar, omuz atanlar... midem bulanıyor artık. Kimsenin gözünü bağlayamam, rahatsız etmeyecek şekilde herkes bakabilir, bakıyordur da ama benim dediğim iğrenç bir şekilde bakanlar. Bugün markete alışverişe giderken şort giyiyim rahat rahat gider gelirim dedim, apartmandan çıktığım anda tacize uğradım ya, yok böyle bir şey yemin ediyorum. Sinirlerim bozuluyor şu yaz aylarında. Küçük bir yerde de değilim, İstanbul'dayım ve herkes istediğini giyiyor aslında. Bu durumları görmezden gelmeyi nasıl başarıyorsunuz? Bir tek benim başıma gelmiyordur herhalde. Ya da başarmayıp daha mı kapalı giyiyorsunuz? Görüşlerinizi merak ediyorum gerçekten. Oturup ağlayacaktım yolun ortasında bugün. Çok sinirlerim bozuldu
Burası TürkiyeSorunum başlıkta da belirttiğim gibi günlük hayatta istediğiniz tarzda giyinebiliyor musunuz? Mini etekler, dar kıyafet, şort vs giyenler için soruyorum özellikle. Laf atanlar, öküz gibi bakanlar, omuz atanlar... midem bulanıyor artık. Kimsenin gözünü bağlayamam, rahatsız etmeyecek şekilde herkes bakabilir, bakıyordur da ama benim dediğim iğrenç bir şekilde bakanlar. Bugün markete alışverişe giderken şort giyiyim rahat rahat gider gelirim dedim, apartmandan çıktığım anda tacize uğradım ya, yok böyle bir şey yemin ediyorum. Sinirlerim bozuluyor şu yaz aylarında. Küçük bir yerde de değilim, İstanbul'dayım ve herkes istediğini giyiyor aslında. Bu durumları görmezden gelmeyi nasıl başarıyorsunuz? Bir tek benim başıma gelmiyordur herhalde. Ya da başarmayıp daha mı kapalı giyiyorsunuz? Görüşlerinizi merak ediyorum gerçekten. Oturup ağlayacaktım yolun ortasında bugün. Çok sinirlerim bozuldu
Valla taciz ve tecavuzde yasak ama yapiliyor. Kendimi korumak icin taşıyorum ben.Yasak değil miydi en son biber gazı taşımak? Öyle bir şeyler duymuştum ama emin değilim
Biber gazı silah yerine geçiyor yalnızTekzende biber gazi satiliyor 20 lira visey ama cok etkili almanizi tavsiye ederim. Taciz edenin gozune sık bir daha birak birini taciz etmeyi yan gozle bakmaya bile cesaret edemez. Boyle boyle adam edecegiz hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?