tatlım ben de önceleri yani 60-62kg civarındayken, hep ölçerdim belimi ve basenimi birazcık genişleyim hemen eski hale dönmek için biraz yürüyüş biraz yemeye dikkat derken kontrolü bırakmazdım, bi saldım gerisi malum...Bu ölçü işi benim çok hoşuma gitti çünki hiç kendimi ölçmüyodum tek ölçüm içine giremediğim pantolonlarımdı.Şimdi diorumki keşke baştan ölçseydim kendimide can simitlerim ne kadar erimiş görseydm şimdi ölçücem kendimi ve cm cm inceldikçe gaza gelip iyice spor yapcam=) çok heyecanlıyım bu topic yeni bi heyecan ve heves kazandırdı bana iyiki açtın canım bu topiği iyiki varsınız kızlarrrrrrrrrrrrr Ölümüneee Kankayızzzz :118::118::118:ehehe
kızlar hepinize selamlar
bilmeyenler olabilir düşüncesiyle yazıyorum akıllarda soru işaretleri kalmasın
günlüklerimize yazmaya elbette devam edeceğiz sonuçta bu liste haricindekilerden de bizi takip edenler var ve hem kendi topiklerimizi ihmal etmeyeceğiz hem de birbirimizi takipte zorlanmayacagız bu topik sayesinde...
şimdi neyi nasıl yapalım, fikirlerimi yazacagım uyarsa hepinize yarın başlayalım...
1. önce sabah aç karnına tartılalım ve bana özelden lütfen mesajla bildirin hatta mümkünse vücut ölçülerinizi de alın ve özelden kilo ile birlikte onları da ekleyin (ölçüler için ayrı liste yaparım onu sonra burdan ekleriz gerek görürsek, talebe göre yani...)
2. bnm fikrim menü bildirimini günün sonunda yapalım, yani sabah ayrı öğle ayrı olunca bir de herkesin birbirine yorum yaptığı varsayılırsa, takipte zorluk yaşayabiliriz, ne dersiniz uygun mu?
3. menülerin altına spor ve su miktarları da yazılırsa iyi olur
4. madem yarın başlıyoruz o zaman kilo bildirimimiz de o zaman her haftanın Perşembe günü olsun, ne dersiniz? tabii bu kilo ve ölçü bildirimini özelden yazarsanız iyi olur topiğimiz karışmasın, ok?
eklenmesini istediğiniz ya da hoşunuza gitmeyen birşey olursa lütfen yazmaktan çekinmeyin, çünkü sonucta burada ortak olarak yazacağız, herkesin ortak olarak buluştuğu şeyler geçerli olacaktır
hepinize sevgiler güzellerim benim....
tatlım ben de önceleri yani 60-62kg civarındayken, hep ölçerdim belimi ve basenimi birazcık genişleyim hemen eski hale dönmek için biraz yürüyüş biraz yemeye dikkat derken kontrolü bırakmazdım, bi saldım gerisi malum...
Ben de bu diyete başlarken ölçmemişim baktım da... Ama az cok biliyordum yazın diyetisyene giderken ölçmüştüm ona göre kıyaslama yapıyorum
bu arada topiği ben açtım ama fikir senden çıktı hakkını yemek istemem yaniiiiiii:13:
Ya zaten biraz da dostluğumuz pekişsin istedim bu vesileyle ztn tanışıyoruz belki gerçekten ömürlük bir dostluk olur kimbilir...
Hatırlıyon mu profiterol partisi muhabbetini
tatlım tabii sakıncası yok ne demek? sen kilo ve ölçü bildirimini yarın ver banalilicim benim bir önerim olacak
kilo bildirimlerini cuma YAPSAK BENCE DAHA İYİ OLUR
ÇÜNKÜ MALUM HAFTA SONLARI HERKESTE BİR GEVŞEME OLUYOR
ve pazartesiden itibaren yine diyet moduna giriyoruz
cuma günü hafta sonundan önceki son gün
ve en az 5 günlük bir tam anlamıyla diyet zamanından sonra tartılmak daha iyi olur bence
saçma sapan cümleler kuruyorum bugün
bu arada ben geç okudum yazılanları bu sebeple yarın sabah
tartılıp ölçülerimi yazacam
umarım sakıncası yoktur
öyle mi??? cnm bnmmmmmmm sendense eğer hakkını yemeyelim tatlım, ben pembenin topiğinde gördüm ya ondan direkt o diye yazdımşşşşşşşt fikir benden çıkmıştı diye hatırlıyorum
öyle mi??? cnm bnmmmmmmm sendense eğer hakkını yemeyelim tatlım, ben pembenin topiğinde gördüm ya ondan direkt o diye yazdım
teşekkür ediyorum
rica ederim,OLUR MU CANIM NE HAK YEMESİ
evet fikri pembenin topiğinde ben önermiştim
ama doğrysu topiği kurma ve yürütme işini asla beceremezdim bu sebeple
asıl ben sana teşekkür ediyorum
eline sağlık
tatlım ben de önceleri yani 60-62kg civarındayken, hep ölçerdim belimi ve basenimi birazcık genişleyim hemen eski hale dönmek için biraz yürüyüş biraz yemeye dikkat derken kontrolü bırakmazdım, bi saldım gerisi malum...
ben de bu diyete başlarken ölçmemişim baktım da... ama az cok biliyordum yazın diyetisyene giderken ölçmüştüm ona göre kıyaslama yapıyorum
bu arada topiği ben açtım ama fikir senden çıktı hakkını yemek istemem yaniiiiiii:13:
ya zaten biraz da dostluğumuz pekişsin istedim bu vesileyle ztn tanışıyoruz belki gerçekten ömürlük bir dostluk olur kimbilir...
hatırlıyon mu profiterol partisi muhabbetini
lilicim benim bir önerim olacak
kilo bildirimlerini cuma YAPSAK BENCE DAHA İYİ OLUR
ÇÜNKÜ MALUM HAFTA SONLARI HERKESTE BİR GEVŞEME OLUYOR
ve pazartesiden itibaren yine diyet moduna giriyoruz
cuma günü hafta sonundan önceki son gün
ve en az 5 günlük bir tam anlamıyla diyet zamanından sonra tartılmak daha iyi olur bence
saçma sapan cümleler kuruyorum bugün
bu arada ben geç okudum yazılanları bu sebeple yarın sabah
tartılıp ölçülerimi yazacam
umarım sakıncası yoktur
şşşşşşşt fikir benden çıkmıştı diye hatırlıyorum
bugün itibariyle kilom 66 canlarım. ama ölçülerimi almadım.
kızlar sade nescafenin calorisi varmıdır yaaa
sütsüz şekersiz sadece nescafe
zararlı değil diye biliyorum ben.
hatta aksine diyette için tok tutuyo falan diyolar da şekersiz çaya zor alıştım, onu hayatta içemem sanırım.
bir de selülit yapıyor tabii. onu da düşünmek lazım.
ama çok canın çekiyosa iç nolcak..
inşallah canımm hepimiz çıtıpıtı olsak bile bi ömürlük dostluk yakalamış olalım:) neydi profitrl muhabbeti unutmusum
KAtılıyorum pazartesiden perşembeye zor toparlanırız ve morelimiz bozulur en güzeli cuma bencede hem mübarek gün mübarek rakamlar görürüz tartıda ehehehe buarada liltnin yazısını görünce ben dicektim ki sen demişsin önerinin senden çıktığını:) sadece benim topicte konuşuldu ve herkesin kafasına yattı ama fikir anasının ta kendisisin eheheh
yazılanları bende bgn gördm yarın yapcam bilgirimi anneme mezuroyla tartıya pil alması için siparş verdm :):):)
evet fıstığım aldım...selamlar bebişlerim öpüyorum hepinizi tek tek
lilyim'e kilo bildirimimi yaptım özelden.
akşam da menümü yazarak bomba gibi giriş yapıyorum topiğimize :))
a.s tatlım valla sorma şu ev işleri bi bitse ben de oh desem... mutfağı ben topluyorum ama iki dk sonra yine çöplük gibi... ah ah, toplu yaşam ne zormuş yaaa....slm fıstıklar nasılsınızofff bugün gene çok yoruldum
bıktım şu evişlerinden yahuuuu o yetmiyo gibi bide bahçe işi varr
az önce lilyşime vücut ölçülerimi bildirdim özelden
ve öyle yemeğimi tıkabasa yedim midem şişti resmen
tatlım sade nescafenin kalorisi yok olsa bile en fazla 1-2kaloridirkızlar sade nescafenin calorisi varmıdır yaaa
sütsüz şekersiz sadece nescafe
zararlı değil diye biliyorum ben.
hatta aksine diyette için tok tutuyo falan diyolar da şekersiz çaya zor alıştım, onu hayatta içemem sanırım.
bir de selülit yapıyor tabii. onu da düşünmek lazım.
ama çok canın çekiyosa iç nolcak..
tatlım çok seviyorsan iç, zaten günde 2 fincan Türk kahvasine izin var neskafede olsun en fazla 1 kupa... afiyet olsun cnm bnmmmbütün ara ögünlerimi yaptımda bide kahve içsemmi acaba diye düşünüyormda
ondan yanii amaaan selülitim şuan bile fazla yok ama olursada napim mini giyinmiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?