Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

tatlım ben de önceleri yani 60-62kg civarındayken, hep ölçerdim belimi ve basenimi birazcık genişleyim hemen eski hale dönmek için biraz yürüyüş biraz yemeye dikkat derken kontrolü bırakmazdım, bi saldım gerisi malum...
ben de bu diyete başlarken ölçmemişim baktım da... ama az cok biliyordum yazın diyetisyene giderken ölçmüştüm ona göre kıyaslama yapıyorum
bu arada topiği ben açtım ama fikir senden çıktı hakkını yemek istemem yaniiiiiii:13:
ya zaten biraz da dostluğumuz pekişsin istedim bu vesileyle ztn tanışıyoruz belki gerçekten ömürlük bir dostluk olur kimbilir...
hatırlıyon mu profiterol partisi muhabbetini

lilicim benim bir önerim olacak
kilo bildirimlerini cuma YAPSAK BENCE DAHA İYİ OLUR
ÇÜNKÜ MALUM HAFTA SONLARI HERKESTE BİR GEVŞEME OLUYOR
ve pazartesiden itibaren yine diyet moduna giriyoruz
cuma günü hafta sonundan önceki son gün
ve en az 5 günlük bir tam anlamıyla diyet zamanından sonra tartılmak daha iyi olur bence
saçma sapan cümleler kuruyorum bugün

bu arada ben geç okudum yazılanları bu sebeple yarın sabah
tartılıp ölçülerimi yazacam
umarım sakıncası yoktur

şşşşşşşt fikir benden çıkmıştı diye hatırlıyorum

tatlım tabii sakıncası yok ne demek? sen kilo ve ölçü bildirimini yarın ver bana
zaten bana perşembeden bildirim yapılırsa ben ancak Cuma bunu size açıklayabilirim ama isterseniz Cuma olsun bnm için de sorun olmaz bildirimleri ztn tabloya ya o akşam ya da ertesi sabah dökebilirim
yani Cuma kilo ve ölçü bildirimi olsun, Cumartesi kiloları ben burdan duyurayım çünkü herkes sabah giremeyebiliyor ama Perşembe ya da Cuma günleri mutlaka tartılıp bana en geç Cuma akşamına bildirim yaparsanız takibimiz daha kolay olur
ölçüler de haftalık yazılırsa sevinirim ama bunun 1 ay sonra açıklamasını yapacağım ki fark daha da göze gözüksün bilmem aktarabildim mi???

öyle mi??? cnm bnmmmmmmm sendense eğer hakkını yemeyelim tatlım, ben pembenin topiğinde gördüm ya ondan direkt o diye yazdım
teşekkür ediyorum

OLUR MU CANIM NE HAK YEMESİ
evet fikri pembenin topiğinde ben önermiştim
ama doğrysu topiği kurma ve yürütme işini asla beceremezdim bu sebeple
asıl ben sana teşekkür ediyorum
eline sağlık

OLUR MU CANIM NE HAK YEMESİ
evet fikri pembenin topiğinde ben önermiştim
ama doğrysu topiği kurma ve yürütme işini asla beceremezdim bu sebeple
asıl ben sana teşekkür ediyorum
eline sağlık
rica ederim,
inşallah ben de becerebilirim yürütmeyi...:44:
kurmak kolay yaz gitsin de asıl zorluk bundan sonra... ama ben inşallah hep beraber altından kalkacağımıza inanıyorum Denizimmmmmm

inşallah canımm hepimiz çıtıpıtı olsak bile bi ömürlük dostluk yakalamış olalım:) neydi profitrl muhabbeti unutmusum

şşşşşşşt fikir benden çıkmıştı diye hatırlıyorum

KAtılıyorum pazartesiden perşembeye zor toparlanırız ve morelimiz bozulur en güzeli cuma bencede hem mübarek gün mübarek rakamlar görürüz tartıda ehehehe buarada liltnin yazısını görünce ben dicektim ki sen demişsin önerinin senden çıktığını:) sadece benim topicte konuşuldu ve herkesin kafasına yattı ama fikir anasının ta kendisisin eheheh

yazılanları bende bgn gördm yarın yapcam bilgirimi anneme mezuroyla tartıya pil alması için siparş verdm :):):)

selamlar bebişlerim öpüyorum hepinizi tek tek

lilyim'e kilo bildirimimi yaptım özelden.

akşam da menümü yazarak bomba gibi giriş yapıyorum topiğimize :))

slm fıstıklar nasılsınız
offf bugün gene çok yoruldum
bıktım şu evişlerinden yahuuuu o yetmiyo gibi bide bahçe işi varr
az önce lilyşime vücut ölçülerimi bildirdim özelden
ve öyle yemeğimi tıkabasa yedim midem şişti resmen

kızlar sade nescafenin calorisi varmıdır yaaa
sütsüz şekersiz sadece nescafe

zararlı değil diye biliyorum ben.
hatta aksine diyette için tok tutuyo falan diyolar da şekersiz çaya zor alıştım, onu hayatta içemem sanırım.
bir de selülit yapıyor tabii. onu da düşünmek lazım.
ama çok canın çekiyosa iç nolcak..

bütün ara ögünlerimi yaptımda bide kahve içsemmi acaba diye düşünüyormda
ondan yanii amaaan selülitim şuan bile fazla yok ama olursada napim mini giyinmiyorum zaten

kızlar yılbaşı planımız belli oldu evdeyiz eşim oğlum ben kayınpederim görümcem ve görümcemin nişanlısı olarak beş kişiyiz belkide dışarı çıksaydık daha az yerdim
çünkü evdeki menüde belli oldu
haşlama içliköfte sarma dolma fırında tavuk salatalar vs
1 ocakda eşimin doğumgünü ona yaşpasta sonra çerez meyve vs
eminim gene cola alkol felanda olur
şimdi ben nasıl besleneyim
bide bugünün sabahı ve öğlenide keşke gece 12 değilde öğlen 12 olsaydı

Son düzenleme:

ben de fikir annesi sensin demek diyecektim ama cümlede eklemeler yapınca düzgün bi cümle kuramadım ondan sildim pembem sen yazmışsın süper olmuş....
bu arada o muhabbeti ben sana bi ara yazarım şimdiden milletin aklına o kaçamaklı şeyleri getirmeyelim
selamlar bebişlerim öpüyorum hepinizi tek tek

lilyim'e kilo bildirimimi yaptım özelden.

akşam da menümü yazarak bomba gibi giriş yapıyorum topiğimize :))
evet fıstığım aldım...

[ a.s tatlım valla sorma şu ev işleri bi bitse ben de oh desem... mutfağı ben topluyorum ama iki dk sonra yine çöplük gibi... ah ah, toplu yaşam ne zormuş yaaa....

ben de doydum öğlen çok yedim gibi... ama yazınca göreceksiniz ki az...
bugün itibariyle kilom 66 canlarım. ama ölçülerimi almadım.

tatlım kilo bildirimi ve ölçülerini özelden alayım lütfen...
kızlar sade nescafenin calorisi varmıdır yaaa
sütsüz şekersiz sadece nescafe
tatlım sade nescafenin kalorisi yok olsa bile en fazla 1-2kaloridir

ben acı içemem illa bol şekerli olcak, o yuzden kahve türü şeyler içmiyorum
valla yararlı değil yani kafein sonuçta, dediğin gibi selülitleri azdırıyor bi içtiğim şekersiz çay ve yeşilçay...
bütün ara ögünlerimi yaptımda bide kahve içsemmi acaba diye düşünüyormda
ondan yanii amaaan selülitim şuan bile fazla yok ama olursada napim mini giyinmiyorum zaten
tatlım çok seviyorsan iç, zaten günde 2 fincan Türk kahvasine izin var neskafede olsun en fazla 1 kupa... afiyet olsun cnm bnmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…