Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Varya bıktım 14 senedir oku oku öf.
Bu yılda kpss+ aöf
Daha aöf hiç başlamadım.
Önemli olan kpss
Kaç saattir soru çözüyorum. Mustafa Kemalciğimle baya baya kanka oldum Söylediği sözlere helal olsun, vay diyorum destekliyorum falan.
Hele ismet beyin lozanda söylediği söze iyi bozdun şunları diyorum aman Allahım kafayı sıyırıyorum
Tarihin tadı da böyle çıkıyor napim
Bilim kadını çıkacaaz yakında ha gayret.

Ha unutmadan şu anayasadan kurtulamadım kızlar ya yok 1982 anayasının 38. maddesi yok bilmem ne öf öf

Son düzenleme:

benim de aöf çalışmam lazım off:/

işyerimde kocaman bardak var ölçtüm onu 500ml gelio ondan 4 5 bardak içmeye çalışıorum.Ama tabi wc den cıkamıorum o ayrı mesele:)

hmmmmmmm ıslak sopayla dalcam sanaaaa :)))))))))))

hahahahahaha koptummm yaa bu nası bi psikopatlıktır ehehehe aman hee kaçamak yapcaksanız falan tırsın derim :)

benim de aöf çalışmam lazım off:/

Benim deeee ama bu sene 3 dersten gircem daha rahat olur

açlık tatlı tuzlu ne kadar kriz varsa hepsi tuttu salep içiyorum.Hem belki cırcır yaparda tartıda az görünürüm

evet korkun bendennnn :)))))))))))
yaaaa benim tam 10 dersim var :) napcam bilmiyorum. alttan 2 tane dersim var keh keh keh

türkiyenin sinavlarina hayran kaliyorum: öss, kpss, aöf, allah bilir daha ne kadar sinav var.
allahtan dedecim zamaninda cikmis türkiyeden ve buraya yerlesmis
burda böyle sinavlar yok ki olmasin zaten
hepinize kolay gelsin fistiklarim

ahauahah doğru ya ancak geçerim valla.
ben halkla ilişkiler okuyorum ya.

heee unutmadan şunuda söyliyim arkadaşım sen gerçekmisin ya 75dakika sporu nasıl yaptın ara vere veremi yaptın ben 45 dakka yaptm ter içinde kaldm beni çok güzel gaza getiriyosunuz saolun valla ama karanlıkta ıssız sokaklarda yürümektende korkuyorum zayıflıcam die bi sapıklığa bi şeye magruz kalmam inşallah:)

kızlar ben uyuycam size iyi geceler menülere yarın yorum yaparım gerçi yorum yapcak bişeyde göremedm gayet güzel menüler sporlarda tam ohh mis suları arttırın dedirim sadiişinde dediği gibi iyi geceler anacımmmm

şöyle yapıyorum;

20 yürüyüş
20 bisiklet
25 eliptik bisiklet

bunlar bitince ağırlık çalışıyorum

sonra üstüne 10 dk daha yürüyüp bitiriyorum.
dinlenmeden olmaz zaten o kadarı.

ya biz öğretmenler ne yapalım hanımlar :)
11 yıl ilk orta lise
4 yıl üniversite
etti mi size 15 yıl
6 yıldır da öğretmenim ve en az 25 yıl daha devam edeceğim Allah ömür verirse :)
ve ben Türkçe öğretmeniyim
yazılısını oku oku bitmez
bayramı seyranı kutlama programı bitmez
yarışması bitmez kursu bitmez
mesela bu gece saat 8 den beri şubat tatilinde vereceğim acımasız ödevleri hazırlıyorum :)
yani bence halinize şükredin sevgicim ve randomcum :)
benden söylemesi

bu arada 2 greyfurt 1 portakal 2 mandalina sıkıp içtim
grip sinyallerim var da

amaaaaannnnnn negüzel okumuşsnuz yarın birgün memur olacaksın sevgi meleğim
sende cyy negüzel öğretmensin negüzel çalışıyorsun alıyon paranı çatur çutur yiyon ohhh negüzelll
biz napak herifin eline bakıyoruzzz keşke okusaydımda çalışsaydım ve hiç oturmadan çalışsaydım
gerçi 2 yıllık okuduk ne oldu ev hanımı oldum
bide 2,5 çalıştım muhasebcilik yptım kendimi yetiştirdim okadar tempolu çalışıyordumki offf demiyordum derkenn hoop evlendim mersine geldim

Son düzenleme:
Yasmincim benim hayalim öğretmen olabilmekti. Hala da öyle inş kpss kazanırsam bu hayalimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum bir şekilde.

bu arada 37.5 dk leslie yaptım(5 mil leslienin 3 mili 4 milini yapcaktım çok yoruldum)
arkasına bide 10 dk sıkılaşma yaptımmm yaptım yaptım amaa kızlar kendimde bi şişkinlik hissediyorum
sanki halen 72 ymişim gibi geliyor

Valla canım ben vatanımda olmaktan çok memnunum.
Madem bize bu sınavları geçin diyorlar geçiyoruz.
En azından herkes hakettiği konumda...

selam kızlar
yazdıklarınıza tek tek yorumlar yapcam alıntısız...
Pembem...
ilk mesajına çok güldüm valla ben hep selam kızlar diyorum hiç selena aklıma gelmedi valla
1 kg=8000 kcal bu doğru ben bunu 15 yasından beri biliyorum ama yakmaya gelince ne kadar cok biliyor musun? yerken kolay tamamlanıyor da spor yaparken zor yakılıyor
1 saat orta hızda yürüyüşün 200kalori harcattığı düşünülürse, 40 saat yürüyüş demek bu...bilmem aktarabildim mi???
bu sadiyeme yazdığına gelince... daha geçen gün bir yaşam koçu dedi ki, biz herşeyi yapıyoruz heyecan katmak için yapacak bişey kalmıyor biraz gizemli olmalıyız
buna benzer cümleyi sadece bir kişiden değil 3-4 kişiden duydum son zamanlarda... malum bu da ilgi alanlarımdan biri, iletişim, insan ilişkileri, psikoloji falan... yani eşler birbrini tanımalı ama herşeyi ifşa etmemeliymiş biz bizde erkeğin keşfedeceği şeyler bırakmıyormuşuz genel olarak...
pembem ben de saleple ilgili araştırma yapıp yazdım ztn, paylaşım için ayrıca teşekkürler
Denizeliklim...
bebeğim bugun hiç giremedim anca şimdi girdim o da topik almış başını yürümüş maşallah
çok yememişsin bnm yediklerim tüm hafta sonu yiyemediğim kadar çoktu bugun, bugun beni affedin
bu arada tartı işinden vazgeçin kızlarvalla imkanım olsa ve aynı şehirde olsak toplardım herkesin tartısını
Sadiyem...
ben teşekkür ederim sen de beni eklemişsin faceten
kızlar ben facebooktan hepinizle daha yakın olabilmek için eklemek istedim ama bu konudaki hassasiyetimi belirtmeden geçmek istemiyorum
sonuçta sanal ortamdayız ve hemen tanıştıklarımı faceten eklemek adetim değildir şimdi iyice kaynaştığımızı düşündüğüm için eklemek istedim tabii herkese yine de vermiyorum ama sormanız yeterli...
bu yazdığım teselli sözcükleri umarım tesir etmiştir azıcık olsun çünkü yazdıklarım genel olarak gözlemlediğim şeyler
ben senin bu zor günleri de atlatacagına inanıyorum bebeğim
bu arada senin iki gelin adayın vardı, Kalbim ile Sevgi... Sevgi ikinci oğlanı doğur ona talip olcak, esra erola göndermene gerek kalmıcak
tatlım bu salep ile ilgili ben yarın en iyisi markete gidip alayım, bu kalori hesabını da yapıp size yazarım ayrıntılı biçimde, ok???
şimdilik bu salep muhabbetine ara veriyoruz:)))

bu arada yazan arkadaş epey gücenmiş bize sanırım valla özelden aldığım cevap biraz alıngan bir cevaptı ama yine de yeni yılımı gayet samimi kutlamış buna sevindimbu konuda ben gelen ara mesajlara özelden yazacagım bundan sonra, hem gücendirmemek için hem de arada laf karışıklığı olmasın, inşallah size de uyar???

Randomlife...
menü süper sadece öğlen tek çeşit olmuş akşam da az, umarım doymuşsundur, sporda ztn sadiyemle ikinizin elinize su dökmem imkansız, maşallah

Sevgimmm....
menün güzel, tatlıyı da güzel yapmışsın daha önce konuştuğumuzdan da diyet olmuş şeker koymayınca
afiyet olsun sen bi de bnm bugunkü yediklerimi görsen, döversin valla...
ztn bugun bekliyorum yergiler
tatlım bu güzel aleti bulduysan kaçırma baldırların, bacakların süper çalışır

bu arada diğer alet daha güzel, hem twist hem dambıl vs... alabilirsen bunu tercih et...

Kalbimmm....
tatlım menün güzel, kaçamaklar da yılbaşının uzantısı bnmkiler kat kat fazla yılbaşında yapmadığım kaçamağı yaptım yaaaa
bu arada ben de hepinizi çok ama çok seviyorum güzellerimmmmm siz yeter ki üzülmeyin, siz üzülünce inanın kendi kardeşim üzülmüş gibi hissediyorum, ben de üzülüyorum aklımdasınız hep gerçekten....

Randomlife'ın dilimleri ile ilgili, bnm de yediğim tahıllı ekmeğin kenarları yuvarlanıyor yani 1 dl aslında tam 1 dl değil, biz paketli almıyoruz fırından yeni çıkmış ve ılık oluyor soğutup öyle yiyoruz, ben de sabah 3 dl yersem gün içinde hiç yemiyorum ama bu aralar sabah az yediğimden diğer öğünlere de serpiştiriyorum, ekmek hakkım 5-6 dl günde, bu konuda çok kısıtlamayın bence kendinizi inanın bi ara diyetisyen bana 8 dl vermişti ki o zamnlar 70kg bile değildim yani...

Pembem...
menün güzel afiyet olsunbence sabah biraz sağlıksız olmuş, malum o "tahtalardan" yemişsin
ben de anneme geçen gün dedim, poşette etiform vardı ne var deyince tahta aldım dedim o ne dedi gülüştüksunta anne sunta dedim

Denizeliklim...
bebeğim menün süper biraz az yemişsin bunu da belirtmişsin ama bence telafi edecem diye az yeme cünkü az yemek metabolizmayı yavaşlatıyor sen sağlıklı beslen yeter, gece de sütünü içmeyi sakın unutma aç acına olmaz
bu arada kızartmalı yemeye hayır dediğin için ayrıca alkış

cyy...
menünü beğendim
afiyet olsun
çok fazla kısıtlı bir şok diyet menüsü gibi durmuyor o yuzden sevindim, boyle devam et aç kalma ama ok?
bu arada sporunu hele bi yarın yapma bak topikçek girişcez sana ona göre...
bu arada ben de okulda üşüdüğüm zamanlarda montumu cıkarmazdım ders dinlemek de zor oluyor oyle ya...

Sadiyem...
menüne yorumlar şu şekilde...
sabah güzel, öğlen hem çorba hem ekmek karbonhidratlı olmuş ama olsun öğle yemeği sonucta, akşamki balığı da det etme olur arada, bugunluk oluversin bizim evde de balık hep kızartılır azıcık yerim telafi edersin cnm cok takma...

kızlar bu su için ben de yeni bi formül geliştirdim annemin kupası var onu yürüttümhaberi var tabii... o 250ml alıyor ondan 8 bardak içince oldu sana 2lt

bu kpss ve aöf konusuna hiç girmeyin ben hepinizden dertliyim valla
kız sevgi sen yine 14 yıldır okuyon ben nerdeyse 20yıldır okuyom hala bitmedi, bi iş hayatına atılamadım
ders çalışmaktan kafayı ben de yiyeceğim düşünsenize, 4 yıllık aöf, sadece tek dersten uzadı,yani 27 ders verdim bi de 2 yıllık örgün toplamda 43 ders+staj gördüm staj defterimiz yoktu günlük tuttum ama onun üstüne bi de staj raporu yazdık tez şeklinde 32 sayfalık yaptıklarımızı kategorize edip, fotogroflarını çektik işletmenin vs... üstüne satj sınavına girdik eksikler çıktı 2-3 sayfalık daha rapor hazırladık...
şimdi sıra kpssde... onu da geçeyim, aöfü bitirip lisans diplomamı alcam sonra bi daha öss, bi daha uni... bu şeklde hayatımın sonuna kadar, düşünün yani durumumu...hukuk konusunda uzmanlaştım, temel hukuk, ticaret hukuku, iş hukuku, sosyal güvenlik hukuku, idare hukuku aldım aöfte üstüne örgünde yine iş hukuku bi de avukatın yanında çalıştım, şimdi sıra geldi anayasaya... yakında avukat da cıkcam diyetisyen de... her telden çalıorum valla...
yani aöf hakkında tüm sorularınızı bekliyorum canlarım güzellerimmmmm
valla cyy bnm okuduklarıma bak da oyle yorum yap istersenben hala okumaktayım...
çalışıyorsun ve maaşını alıyorsun en azından güzelim... bnm okuduğum şeylerin haddi hesabı yok üstüne kurslar sertifikalar onları saymıyorum bile... ama işte, iş çalışmaya gelince kısıtlı...umudumuz memurluk, değil mi Sevgim ve Randomlife'cığımmmm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…