bak birini dövmeye çok ihtiyacım varrrr
hele sen yarın sporunu yapmaaaaa bütün hıncımı senden çıkarırım hahahahahahah
canlarım
ben gideyim sporumu yapayım sonrada duşşş
gelebilirsem geri gelirim hepnizi çok seviyorum
Varya bıktım 14 senedir oku oku öf.
Bu yılda kpss+ aöf
Daha aöf hiç başlamadım.
Önemli olan kpss
Kaç saattir soru çözüyorum. Mustafa Kemalciğimle baya baya kanka oldumSöylediği sözlere helal olsun, vay diyorum destekliyorum falan.
Hele ismet beyin lozanda söylediği söze iyi bozdun şunları diyorum aman Allahım kafayı sıyırıyorum
Tarihin tadı da böyle çıkıyor napim
Bilim kadını çıkacaaz yakında ha gayret.
Ha unutmadan şu anayasadan kurtulamadım kızlar ya yok 1982 anayasının 38. maddesi yok bilmem ne öf öf
sadiyemmm çok teşekkür ederim tatlım benim :)
ya ben bu su olayını yoluna koyamadım.
şişeye koyayım ölçüm olsun diyorum, şişeyi ordan oraya taşımak zor geliyo.
bardaktan aklıma geldikçe içeyim diyorum, bu sefer de ölçüsünü bilemiyorum, az içmişim gibi geliyo.
siz nasıl yapıyosunuz bu su işini?
hmmmmmmm ıslak sopayla dalcam sanaaaa :)))))))))))
benim de aöf çalışmam lazım off:/
işyerimde kocaman bardak var ölçtüm onu 500ml gelio ondan 4 5 bardak içmeye çalışıorum.Ama tabi wc den cıkamıorum o ayrı mesele:)
hahahahahaha koptummm yaa bu nası bi psikopatlıktır ehehehe aman hee kaçamak yapcaksanız falan tırsın derim :)
Benim deeee ama bu sene 3 dersten gircem daha rahat olur
evet korkun bendennnn:)))))))))))
yaaaa benim tam 10 dersim var :) napcam bilmiyorum. alttan 2 tane dersim var keh keh keh
:) valla vizeye cok çalış yüksek tut finalde yarısını gecersin öbür yarısınıda bütünlemede geçersin böülm ne
Varya bıktım 14 senedir oku oku öf.
Bu yılda kpss+ aöf
Daha aöf hiç başlamadım.
Önemli olan kpss
Kaç saattir soru çözüyorum. Mustafa Kemalciğimle baya baya kanka oldumSöylediği sözlere helal olsun, vay diyorum destekliyorum falan.
Hele ismet beyin lozanda söylediği söze iyi bozdun şunları diyorum aman Allahım kafayı sıyırıyorum
Tarihin tadı da böyle çıkıyor napim
Bilim kadını çıkacaaz yakında ha gayret.
Ha unutmadan şu anayasadan kurtulamadım kızlar ya yok 1982 anayasının 38. maddesi yok bilmem ne öf öf
ahauahah doğru ya ancak geçerim valla.
ben halkla ilişkiler okuyorum ya.
heee unutmadan şunuda söyliyim arkadaşım sen gerçekmisin ya 75dakika sporu nasıl yaptın ara vere veremi yaptın ben 45 dakka yaptm ter içinde kaldm beni çok güzel gaza getiriyosunuz saolun valla ama karanlıkta ıssız sokaklarda yürümektende korkuyorum zayıflıcam die bi sapıklığa bi şeye magruz kalmam inşallah:)
türkiyenin sinavlarina hayran kaliyorum: öss, kpss, aöf, allah bilir daha ne kadar sinav var.
allahtan dedecim zamaninda cikmis türkiyeden ve buraya yerlesmis
burda böyle sinavlar yok ki olmasin zaten
hepinize kolay gelsin fistiklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?