Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

öğretmenlik dünyanın en en en güzel mesleği
dünyaya bir daha gelsem yine öğretmen olurdum emin olun
çalışmanın okumanın sonu yok onu anlatmak istemiştim sadece

ben çok seviyorum sıpalarımı
sıpalarım da bana hayran
öyle güzel ki onlarla bişeyler paylaşmak anlatamam

bugün yaşadığım bir olayı anlatayım
okul futbol maçı vardı ilçe merkezinde
müdür bey ile beraber maça götürdük takımı ve benim sınıfı (benimkiler 8. sınıf bu arada)
biz tribünde maç izliyoruz gol oldu
sahada futbol oynayan tüm öğrencilerim tribüne bana koştular bu gol sizin için diye bağırdılar
hepimiz şok olduk
gözlerim doldu
tabi sonra maç sonuna kadar ayakta alkışladım sıpalarımı ve maçı kazandık :)
kilo alma derdim olmasa bir sürü çocuk doğururdum inanın :)
çok seviyorum hepsini çünkü

ahhh lily'imm ahhhh ( iş yok ne yazık ki.. o kadar okuduk ama.. ve dediğin gibi hala da okuyoruz...

Vallahi billahi sertifikaları, ünide ve aöf de aldığım+ alacağım ders sayısı, 30 sayfalık manas destanı gibi kocaa deftere staj , vallaha daha da okuyacağım inşşallah.
Rabbim sağlık, ömür verdiği müddetçe.
Kpss de geçerim, öss de girerim.
Madem devletim böyle istiyor eyvallah.
Bu ara da lily ben aradaki 2 yılı demedim.
Toplam 16 daha 2 yıl aöf var =18
Yani bi fakülte daha düşünüyorum eder bana 22 :)
Oha be beyin bedava

öğretmenliği ben de çok istemiştim.
bi ara dersanede öğretmenlik yaptm.
o kadar çok sevdim ki öğrencilerimi.
bana siz çok iyisiniz diyolardı çok seviyolardı beni.
ama ne yazık ki bölümünü okuyamadım işte. kısmet olmadı

selam
bugun tam bir fiyasko yazarken haya duyuyorum
sabah yine 10da kalktım neyse ki düzelmeye başladım yavaş yavaş, yakında eski düzene döncem inşallah...

sabah - 10:30
- 1 dl tahıllı ekmek
- 1 kk kadar beyaz peynir
- domates
- 2 çay kaşığı kayısı reçeli
- 2-3 bardak çay

13:00 - 1 dl çikolatalı kek+borcamın dibindeki çikolata sosunu sıyırdım

öğle - 14:30
- 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile hazırladığım salçalı sos
- yarım kk peynir
- 1.5 dl tahıllı ekmek
- 4 ceviz

16:00 - 1 kase kakaolu puding (pis boğazlığım üzerimdeydi napayımmm)

akşam - 18:30
- 2 yk dünkü yemekten
- 2 yk pilav
- 2-3 yk yogurt

20:30 - pis boğazlık işte...
- 1 dl çikolatalı kek
- 2 cennet elması - küçüklerdi
- kesmedi 1 kase de puding
- duramadım biraz da çubuk kraker tırtıkladım

22:00 - kardeşim cips aldı normalde hiç ama hiç yemem malum tuz kullanmıyorum ama biraz yedim dedim bugun nasılsa abarttım ha bi eksik ha bi fazla, hani bugun yiyeyim de uzun bi süre yemeyim diye, yoksa aklım kalcaktı

su - 1,5lt oldu işte...
spor - 1 mil leslie+100 bacak hareketi+25 kalça hareketi

herkese iyi geceler...

sevgiler...

Son düzenleme:
ben de lisede dil okudum ondan o ara öğretmenlik de istiyordum ama dr.luk cocukluk hayalimdi lisedeki bölümü de yanlış yönelndirme diyelim... aslında össyi bi daha denicem olmazsa eğitmenlik yapmak istiyorum yani en azından o yonde geliştirebileceğimi düşünüyorum kendimi insanlara bildiklerimi aktarmayı seviyorum

yazdıklarım da yargılama amaçlı değildi yanlış anlama, yaptığın meslek harika düşünsene doğurmadan bi sürü evladın oluyor
ahhh lily'imm ahhhh ( iş yok ne yazık ki.. o kadar okuduk ama.. ve dediğin gibi hala da okuyoruz...

okumaktan bıkmadım da işte mecburi sınav hazırlıkları biraz stresli oluyor yoksa öğrenmek, kendini geliştirmek kadar güzel bişey var mı??? bebeğim ben aradaki yılları da saydım anaokuluyla birlikte 20 yıl işte

dahası gelcek tabii... daha diyetisyen olcam tatlım sen öğretmen olabilirsin, okuduğun bölüm itibariyle...öyle değil mi?:44:

selam kızlar gelemiyorum netim yok kopuyor sürekli sinir oldum arızaya bildirdim gelip bakarlar inşallah
şimdi şansıma denedim girdi sizi braktım sanmayın sakın heeeee

boğazım ağrıyor yine deliricem bukadar sık hasta olmazdım ben yaa

şöyle yapıyorum;

20 yürüyüş
20 bisiklet
25 eliptik bisiklet

bunlar bitince ağırlık çalışıyorum

sonra üstüne 10 dk daha yürüyüp bitiriyorum.
dinlenmeden olmaz zaten o kadarı.

MAşşallah sana ben spora giderken hocam bsikletten ve yürüyüşten çok o eliptik mi ne ondan yap demişti daha çok enerji harcatıyomuş.

Hiç bişey için geçç kalmış sayılmazsın hem iş tecrüben var hem 2yıllıkta olsa okul okumuşsun zaten önemli olan okul deil tecrübe ben bunu anladım valla arkadaşımın patronu önemli bi firmada genel müdür 10milyar maaş alıyo lise mezunu açıktan üni bitirmeye çalışıo yabancı dilide yok ama alaylı işte

Öncelikle geçmiş olsun bence öğretmenlik tam bir bayan mesleği haftasnu yk çalışma saatleri düzenli yaz tatili var kar tatili var 15tatil var bunun yanısıra bissürü resmi tatil var heleki bide işini severek yapıosan cocuklarıda seviyosan tam bir bayan mesleği ne güzel.Buarada yazık cocuklara yaa cok kazık ödevler verme:) Benden kesinlikle öğretmen olmazdı üzülüp herkesi geçirirdim:)

selam kızlar gelemiyorum netim yok kopuyor sürekli sinir oldum arızaya bildirdim gelip bakarlar inşallah
şimdi şansıma denedim girdi sizi braktım sanmayın sakın heeeee

boğazım ağrıyor yine deliricem bukadar sık hasta olmazdım ben yaa

Canım çok geçmiş olsun bence bu virüs çevremdeki insanlar hep böyle hasta oluyo iyileşmesi 2 3 hafta sürüyo tam iyileştim derken bidaha hasta oluyo garip bi virüs var bende öyleyim

waayyyyy lilycim sen neyapmışsın böleeeee
tam çikolata komasına girmişsin eheheheheh
vallahi lily tam toplandı dedik gene ofsayt neyse canım bugünü telafi edeceğini adım gibi eminim
face konusuna gelince bende o konuda hassastım ama burdaki arkadaşlarımı merak ediyorum
ben tartılma konusundan kurtuldum pilini eşime saklattım eheheheh
ama cuma sabahı büyük bir şok yaşıyacağım biliyrm 66 göstereceğime adım gibi eminin
offf napim yaaa 66 değil 67de görsem yılmak yok elbbet birgün 64 leri sonra 50leride görcem
bu arada öğlen 2 dilim ekmek yeme hakkımız yokmu bende birini çorbadan yana kullandım

canım alttarafı balık yedin diye kendine haksızlık etme bence bgn çok spor yapar telafisini edersin zayıflamak birazda şans işi yaa Allahın bazılarına verdiği bir lutuf resmen bi tanıdıgım var yiyo Allah yiyo ben okdr yesem hayvan gibi olurdum ona pek bişey olmuyo baksanıza kaç aydır sağlklı besleniorm tamam arada kaçamak falan yapıorm ama 2 ayda 2,2.5 kilom anca gitmiş fena sinrm bozuk buaralar en azından sen verebiliosn canım sıkma canını

liliy canım sanki biraz abartmamışmısın:) 2kase puding, kek falan anoww sen yılbaşını dün kutladın heralde:):):) Valla dost acı söyler demişler bugün toparlamaya çalış kendini canım verdiğin kiloları alma tekrardan.Pazartesileri genelde toparlanma günü oluyo ve kaçamaklar olabiliyo ama salı herkes mükemmel oluyo bgn senden iyi bir performans bekliyorum.Bide gördüğüm kadarıyla hep 100 bacak hareketi yapıosun hiç yapmamaktan iyidir ama onu yavaş yavaş fazlalaştırmaya çalış ki vucut alışmıştır şimdi 5 er 5er arttır etkisi daha fazla olur.

Naber kızlar,
Sabah kahvaltısını da çok yara almadan atlattım şükür
Bu ara da sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Ben gün içinde çok wc çıkıyorum.
Her öğünden sonra büyük abdesti kesin yapıyorum.
Bazen günde 3-4 olduğu da oluyor.
Küçüğünü hiç söylemiyim sayamıyorum çünkü.
Bu durumumun zayıflamaya nasıl bir etkisi olur?
Sanmıyorum ki kilo artışında veya eksilişinde bir rolü olsun.
Bu böbreklerle alakalı birşey galiba.
Ama artık sıkıldım. Uzun yola gidemiyorum. Dışarıda çok fazla vakit geçiremiyorum

Daha önceden okuduğum bilgilere göre şunları diyebilirim.Sık idrara çıkma çok su içmekten,Üşütmekten kaynaklanan idrar yolları enfeksiyonundan aktif mesaneden ve çoğu zaman sebepsiz yere olabiliyor.Bendede var bu artık utanıyorum işyerinde tuvalete gitmekten.Büyükle alakalı olarakta şöyle bişey okudum metabozlizmanın çok çalışmasından oluyomuş ne güzel işte daha ne istiyosun:) Yediğim gitse ne güzel.Tabi dışarda olduğun zaman rahatsız edici bi durum olabilir.Bide ben az yemek yiyince iki gün 3 gün çıkamayabiliriyorum çok yiyince günde iki defa bile olabiliyor.Bazı insanlar var günde 4 5 sefer çıktığından şikayet etmiş.Sen haline şükret zayıflamayı bilmemde tartıda baya etkisi olacağı kesin:)

benim bildiğim günde 3 defadan fazla büyük tuvalete çıkmak ishal belirtisi oluyor.senin küçük tuvaletin de fazlaymış senin metabolizma hızlı çalışıyor olabilir ama doktora danışmak da fayda var.sonuçta yediklerinden aldığın vitamini de atıyor olabilirsin.kilo problemin olmaz gibime geliyor.bu gurupta değilim ama okuyunca bildiklerimi paylaşmak istedim..

Valla doktora da gittim ben.
Böbreğimin birinde geçen sene yüksek miktarda enfeksiyon vardı bu sene de ondan kalma enfeksiyon var idrar yollarımda ama onla bi alakası yokmus.
ben kendimi bildim bileli böyleyim.
90 kg olduğum zamanlarda daha çok giderdim 4-5 kesin buluyordu
şimdi yine 3 e indirgedim
dal gibi olmam lazım ama değilim

sorma kız 1 ayda 6 kilo verdim şimdi 2 haftada yarım kilo bile veremedim ayın 14 ünde 2 ay doluyo bakalım ne olcak ozaman

vallahi canım benimde wc 3 4 kez oluyo çok şükür bence sorun etmee

canım benim babam da senin gibi.
nerdeyse her öğünden sonra tuvalete koşar.
öyle çok çok da yemez.
hele sabahları adamın resmen wc töreni var.
neyse iğrençleşmeden bitiriyorum :)

olabilir yani. metabolizmanla alakalı bi şeydir.
küçük tuvaletin için ise çok su içtiğin için olabilir diyebilirim.
bi de kızların dediği gibi ayaklarını üşütüyo olabilirsin.

ben de çok sık gidiyorum küçüğüme.
okulda her arada wc ye koşardım.
sidikli diyolardı bana

kızlar dediğiniz gibi ben haftasonu kıstım dün cozuttum ama bugun iyiyim, sağlıklı menüye devam..
bu arada tartıda da pek bi değişme olmamış buna sevindim

wc konusuna gelince,
idrara çıkma, böbreklerin çalıştığını gösterir ki bu süper bişey bi de cok su içiyoruz normal yani...
büyüğe gelince, ishal belirtisi olması için normalden farklı bi şekilde hızla artması lazım bi de mesela ben günde bir iki kez giderim yediklerime göre değişir ama bir ara cok sık gidiyordum hastaneye gittiğimde hemşire dedi ki günde beşi geçerse ve bu biraz cıvırsa, ancak o zaman ishal olur, bilginize...
ayrıntılı yorumları sonra veririm şimdi 5 dklık girdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…