Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

gelelim benim raporuma

sabah 3 dilim layt ekmek
kurutulmuş biber ve kurutulmuş domates,yeşilsoğan,maydonos ve zeytin yağıyla yapılmış salata
1 zeytin
okey taşı boyutunda dil peyniri
1 kupa karışık bitki çayı

öğlen
1 kase nesfit

akşam
1 kase etli bezelye
3 dolu yemek kaşığından biraz fazla pilav
3 biber turşusu

su iki litreyi geçmiştir
akşam pilavı fazla kaçırdığımın farkındayım
ama çok acıkmıştım
sonradan pişman oldum

selam herkese...
bugun sabaha karşı yattığım ve kesik kesik uyuduğum için saat öğlen 1 gibi kalktım
kahvaltı da 13:30u buldu maalesef...

kahvaltı - 13:30
- salçalı yumurta
- domates
- 2.5 dl tahıllı ekmek
- 3-4 çay kaşığı bal
- 4 yeşil zeytin
- 2-3 bardak çay

öğle - 16:30
- 1 tane haşhaşlı çörek (etimek büyüklüğünde)
mutfakta yemek yaparken atıştırdım, oturarak yeme imkanım olmadı maalesef

akşam - 18:30
- 2 kepçe tarhana çorbası
- 1 kepçe börülce yemeği (fasulye gibi olan kuru börülceden)
(1 kepçe yaklaşık 2-3 yk kadar geliyor)
- 2 lahana sarma (etsiz) - dayanamadım napayım
- yarım kase yogurt
- bol salata (havuç-turp)

ara - 21:00
- 6-7 kestane kebap - sobada...
- 2 minik parça fındıklı çikolata - 8g kadar - 45kalori
(Almanya'dan gelmiş hediye, hep beraber paylaştık ben de küçük parça yedim)

spor - 150 bacak hareketi+30dk müzikli leslie hareketlerinden yaptım
su - 1,5lt oldu maalesef öğlen su bitmiş o yuzden az içebildim yoksa daha fazla içesim vardı

akşam biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu farkındayım ama evdekilerden en iyi bu kadar oldu herşeyden azar azar yedim
kestaneyi de çok severim işte artık idare edin
ben çıkıyorum, yazılanlara yorumu yarın yapcam hepinize ok?

bu arada arada yazan arkadaşlara ben özelden yazıyorum, yazdım da... arada laf karışmasın diye özelden yazmak bana daha doğru geliyor, yani cevapsız bırakmıyorum, bilginize...
herkese iyi geceler
sevgiler...

Son düzenleme:

benim doktorumda 3 ü geçerse ishal demişti..neyse arkadaş ishal olup olmadığını kendi daha iyi bilir heralde.3-5 gün diyerek ona burda ishal teşhisi koyamayız sanırım.

Son düzenleme:
çekirdekli simit ne kız
ay bide cevizli ekmek yemişsin
onuda bilmiyorum ama kesin çok lezzetlidir
bayılırım öyle değişik ekmek tiplerine
üff açım zaten tatlarını bilmesemde canım çekti

Canım simitte susam yerine ayıklanmış ayçekirdeği olduğunu düşün çok lezzetli oluyo.Biz ailecek değişik ekmekler severiz.Zeytinli cevizli mısırlı falan güzel oluyo.Carrefourda satılıyo yakınlarında varsa alabilirsin yoksa pazartesi günleri halkekmekte çeşit çeşit ekmekler oluyo tabi bizim halk ekmek belki pazartesileri getiriyodur onu bilemem.

Buarada kızlar dün yoğurtlu kızartmaları pilavı çeşitli ekmekleri colayı reddettim fena canm istemişti hemdee Ama akşam çok fena açlık krizine girdim ve birtane parmagım kadar anamur muzu bikaçtane kuruyeşiş yedm 4-5 fındık bikaç leblebi

kalbimEllerinde

Canım zaten öğlen adam gibi bişey yemiosun e akşamda çok az yemişsin.Bence öğlen daha çok akşam daha az ye vucut savunmaya geçip yağları depo edebilir.Sana diorumda benimde çok az yediğim oluo korkuorm zayıflayamamamktan.Ayrıca Efe ismini bende çok severim Sadişin efesinden sonrada o isim ayrıca anlam kazandı benim için eheheh.

sadiyem33

Kız Efe bizzikledi ne demek anlamadım bakıyorumda bgn iştahlar yerindeymiş ama patatese karşı koymak çok zor:) şu talişin iksirini bende deniycem yaa

randomlife

3ekmek bulgur bide kurufasülye hepsi karbonhidratmı oluyo sankim.Akşam sebze yiyebileydin iyiydi gerçi akşamıda az yicem demişsin hem senin sporun buzulları bilem eritir senimi eritemiycekkk maşşallah maşşallah:) Tatlım talişin iksiride kadınlar kulübünde var googledan arat bulursun.Sadiyem 1 ayda 5kilo vermişti ya ozaman ekstra bundanda içmişti diye hatırlıyorum.Bende deniycem denemekten zarar gelmez.

sevgi_melegi

Bizde ailecek et konusunda cinsiz her eti yemeğiz seçeriz ama senin durum daha vahimmiş.Kızarmış köfte yenmezmi kız ayy ne güzel yaa sen şimdi iskenderde yemiyosunnndur.Ay benim iskender deyince bilem agzım sulanıo:) Buarada iki foto arasında dünyalar kadar fark var tebrik ediyorum zayıfladığın hem tartıda hem vucudunda fark etmiş.Süpersiniz kızlarr böyle azimli devam edelim.Banada sporu sevdirin nefret ediyorum çünki:)

Canım babanada çok geçmiş olsun şimdi iyidir umarım.

cyy

Ana hiçbişey yememişsin bu detoks programı mı?Bide ben günde 2 fincan yeşilçay içince miğdem bulanıo başım dönüyo sendede böyle etkiler oluyo mu baya içiyosun
Bence tek abartı az yemek olmuş sağlığından olma dikkatliol.Sporun içinde tebrik ederim ben olsam aman misafirlikteydim zaten yarın yaparım derdim:)

denizeliklim

heheheh senin okey taşını sevsinler cok güldüm valla menünde güzel afiyet şeker olsun

lily86

Tatlım sen bu balı sanki griptinde boğazım yumuşasın die yicem diodun gribin geçmedimi ehehehehe :):):) albeni reklamı vardı ya albeniyemek için bahaneler falan diye bence en iyi senaryoları biz yazardık:) akşamda çikolata yemişsin ama oda yurt dışından gelme çikolataymış herzaman gelmiyo ya ye tabi:) bugn kaçamazsız olcak demiyyy:) buarada bende kestane aşığıgım heleki sobada yapılanına off varya yarım kilo yerim karnım doyar gözüm doymaz kestaneye:) bacak hareketinide arttırmıssın tebrik ederim.

Sorumun cevabını kendim buldum sizlede paylaşıyım ben yaptım siz yapmayın:)

Sorum Yeşilçay miğdemi bulandırıp başımı döndürüyodu neden?

Çünküm 1bardağa bir çay kaşığı atılıyomuş:)benim elim biraz fazla bol heralde 1kupa için 1.5çorba kaşığı falan atıyodum göz kararı ehehehe

tatlım bu soruyu görmemiştim ama sonucuna bakarak cevabın ne olduğu belli...
çünkü vücuttan cok su attırır bu şekilde ve tansiyon da düşer şeker de...
bnm de sabahları başım çok döner ve ağzım acayip kuru olur çok su içesim gelir
yazın da tansiyonum düşüktür su tansiyonu dengelermiş yüksek de olsa, düşük de olsa... hemşire tanıdığımız söylemişti...
benim de yeşil çay yapasım var aldım 1 ay oldu daha kapağındaki yapışkanı bile duruyor açılmadı
ne zaman niyetlensem, bi şey cıkıyor
annem çayı çok demler ee çay varken de yeşil çay yapmak olmuyor...
neyse bugun 9da kalktım kahvaltıyı erken yaptım yemekten sonra demlerim aklımdayken
bala gelince... bizim evde sabah kahvaltısında en az 2-3 çeşit reçel olur onlara saldırmamak için 2-3 lokma bal yiyorum sonra tatlı krizine girmeyim diye... dünkü çikolata ekstradan çıktı ztn bugun yok...

bu arada kızlar ben bu aralar hem geç kalkıyor hem de az yiyordum, yediklerimi arttırmayı düşünüyorum ve bunun için de diyetisyenin verdiği listeyi baz alacagım, tabii sağlıklı beslenme şartıyla yoksa işe yaramaz...
linki aşağıda belirteceğim merak edenler bakabilir, ben bu kadar yiyemem ama yine de elimden geldiğince metabolizmamı canlandırmam lazım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/471320-yiyerek-zayiflama-yontemlerimiz.html
balı da bırakıyorum artık ilk önce gün aşırı sonra haftada 2 sonra haftada bire indireceğim
grip değilim çok şükür ama bu ara herkeste salgın varmış ve havalar da burada dengesiz, hasta olmamam lazım ilaçlar yeterince bağışıklık sistemimi çökertiyor zaten...
neyse birazdan yorumlara geçeceğim...sevgiler...

Son düzenleme:
dünkü menülere yorumlar...
Kalbim...
iyi gidiyorsun ztn menün iyice fiksleşti
sabahki peynir bana da fazla geldi ama sen peyniri seviyorsun sanırım...
bi de menünde ara yapmıyorsun hiç... akşam erken yiyordun geç de yatıyorsun bildiğim kadarıyla, sana tavsiyem akşam 9gibi bir meyve yesen:44:...

bu arada menü yorumunda bana öncelik verdiğin için teşekkürler tatlım
ben de farkındaydım bu kaçamakları fazla abarttığımın ondan bugun tatlı yok bana, meyve var sadece tatlı olarak...
ceza gibi görünse de kendime ödül verdim hehe

Sadiyem...
bizim damat bozdu mu bilgisayarı???bak kızlarımız talip olmaz sonra...
yorum yapamıyorum diye üzülme müsait olunca yaparsın artık şekerim
sabah sanki protein yüklemesi olmuş hem beyaz peynir hem kaşar peyniri bi de üstüne yumurta...
öğlen de karbonhidrat...
oh oh akşam full karbonhidrat....
kız bn diyordum cok karbonhidratlı yedim diye ama sen beni sollamış geçmişsin valla...
su bol olmuş süpersin
spora gelince... ben bazen bilgisayarı bile açmıyorum spor için, açıyorum müziği leslie hareketlerinden yapıyorum en az 20dk genelde yarım saat-45dkyı buluyor, hiç bilgisayar açılmazsa bu da bir fikir
bu arada taliş iksiri ne ya??? iki gündür bu dönüyor muhabbetlerde ama hala anlamış değilim biri bana açıklayabilir mi???:44:

Randomlife...
tatlım menün her zamanki gibi süperafiyet olsunbu arada bulgur pilavının kısıra dönüşmesine bayıldım

Sevgimmmm
bebeğim bu menü az olmuş be güzelim
ben de bir ara senin gibiydim inan uzaktan kokusundan bile tiksinirdim et veya tavuk kokusundan yani et tarzı bişey olmıcak resmen vejetaryen gibiydim ama demir depolarım boşalıp kan değerim yerlerde sürününce mecbur kendimi alıştırdım psikolojik bi durum yani, ancak kendin düzeltebilirsin
bu arada kanat sırf yağ, ben mümkün oldugunca hiç yememeye çalışırım
köfteyi de yemek yapıp ye tatlım çünkü vücüudun ona da ihtiyacı var...

baban için de çok geçmiş olsun tatlım...

Pembepaltom
menü güzel de sabah az gelmedi mi yani yanına peynir falan da yeseydin keşke...
bi de aç karnına yeşilçay tabii ki tansiyonunu düşürür ztn aç karnına tansiyon da şeker de düşük oluyor, aç karna içme bence...
öğlen ve akşam da güzel ama sanırım açlığın gün içinde az yemiş olmandan kaynaklanıyor tatlım...

cyy...
tatlım menün güzel bana göre az bile yemişsin ama en azından sağlıklı menüye en yakın menü bu, elma diyetini tuttum, diğer yaptığın diyetler kadar değil...
bu bitki çayları da bence cok yani hem cok idrara çıkartır hem de için kurur böbreklerine yazık, bi de bitki çayları karaciğeri de etkiliyormuş ondan dolayı ölçüyü kaçırmamak gerek, bilginize...
sporunu da okudum maşallah, tebrikler

Denizimmmm...
akşam pilav cok da fazla değil yani acıkmışsındır olabilir hem gün içinde az yemişsin ztn, acıkman cok normal
sabah da güzel, "okey taşı büyüklüğünde peynir" kısmına bayıldım
afiyet olsun tatlım

Pembem, bizim buralarda pek fazla market yok ama değişik çeşitte ekmekler bnm de hoşuma gider, afiyet olsun
bu arada o kadar güzel yiyeceklere hayır dediğin için ayrıca alkışşşşşşşşşyazdıklarını bi daha okudum da evet ben süper senaryo yazarım herhalde aklıma bin türlü şey gelir cok hayal kurarım yazsam köşeyi döncem de yazmıyorum işte o anda...

selam kızlar dün efe laptopun arkasına anahtar soktu bilg. tamamen kapandı hiç açılmıyordu eşim gelince batarya kısmını söktü şimdi hep fişe takılı çalışıyor batarya olayı bitti yaniii çok şükür elinden her iş gelen bi eşim varr (hakkını yemiyim) 2 saniyede aanahtarı bi soktu arkasına bizikledi gitti oturup ağlıcaktım vallahi akşamda 40 dk bisiklet sürdüm neyazıkki bisikleti geri indirdim evimee 40 dk bisikletin üstüne 10 dkdan fazla sıkılaşma hareketi yaptımm
bu arada lilyşim sabah farkındaysan peynirlerim 3 dilim 2 çatal felan yani çok azdıı sen bide bugünü gör
talişin iksiride bir çay karışımı kk da görüp yapmıştım diyetime ilk başladığımda 15 gün felan içmişti yardımcı oldumu bilmiyorum ama benim şu duraksamalarıma belki yardımcı olur diye tekrar başlıcam
2 lt suya 2yk papatya kaynatıyosn sonra süzüp süzdüğün suya 1 tk bal 2 yk elma sirkesi 1 limon sıkıp gün boyu içiyoruz hergün taze yapıyoruz denicem bakalım faydası olcakmıı

Son düzenleme:
ilk menüsünü yazan ben olayım
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
yarım kk lıght peynir
1 zeytin
1 yumurta
1 tk kaymak(zeytin ve peynirimi azaltarak kaymak yedim doğrumu yaptım sizce)

5 fındık
1 muz(anamur)

5 yk kısır(lily usulü)
1 ince dilim ev yapımı kek(misafirim vardı)

3 parça brokoli haşlıcam sarımsak limon az z.yağı öyle yicem
öğlen abarttım biraz ama akşam brokoli ile geçiştircem 9 gibide 1 portakal yerim
su 2 lt geçti 2 yeşil çay talişin iksirinide yaptım 2 bardak kaldı yatana kadar içerim
sporda akşam 10 gibi

KISIR DIŞINDA HİÇ PROBLEM YOK BENCE
5 yemek kaşığı birazcık fazla sanki

pembecim ve lilcim

peynirim evde az kalmıştı ve dil peyniri olduğu için çok inceydi
nasıl bir ölçü yazacağımı bilemedim:44::44::44:"2
aklıma okey taşı geldi ama gerçekten tam okadardı

kız nekadar fark var şu kollara bi baksana bide yüzündeki değişikliği görseydik facede yok bunlarr
ilk resme bakarmısın koca bardakda cola içiyoo

ikinci raporda benden olsun

sabah 2 okey taşı büyüklüğünde dil peyniri
10 adet minik siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta(ilk defa okula yumurta götürdüm)
2 adet kepekli layt ekmek
1 kupa yeşil çay

ara yok

öğlene kadar 1,5 litre su

öğlen 1 kase nesfit (yağsız süt ileyaptım)

ara yok çünkü bol bol uyudum çok yorgundum

akşama buzluktaki börülceyi yaptım
birazda bezelye kalmıştı dünden
bunlardan da azıcık yerim birazda yoğurt

bu hafta da kaçamaksız gidiyor
inşallah haftayı böyle kapatırım
öpüldünüz şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…