aaaaaa ben nezaman elimi öptürdüm kız
onutmuşum öyle bir muhabbetmi geçmişti
çıtırmıyım bilemem ama çevremdeki herkes yeter artı zayıflama diyor
kalçam zaten yoktu şimdi artık arkam dümdüz olmuş
yanlarda epey yok oldu gibi
bi sezeryanlardan kalma göbüşçüm var onu halletmeye çalışıyorum
bacaklarım aşırı derecede zayıfladı araları açıldı çarpık görünmeye başladılar
kızlar size bişe dicem inanamıyacaksınız
dar kesim likralı kotlarım vardı
geçenlerde giyinirken kotun düğmesini ve farmuarını açmadan giydim
dalgınlıkla yapmıştım bir an kendime geldim anaaaaa düğmeyi açmayı onutmuşum dedim
kotu bide çıkarmayı denedim o neeee pijama giyer gibi giyip çıkarabiliyorum
eşim çok güldü sana bir bütçe ayıralım git kıyafetlerini yenile dedi.
geçenlerde de benim sınıf yardımcısına velilerden biri haca hanıma söyle çok zayıflamış
artık zayıflamasın böyle çok iyi olmuş demiş o da koştu bana yetiştirdi
hemence simultane tercüme edeyimIs your desired weight best for you?
Your True Weight is 55 kg. It is higher than the desired weight you indicated. But it's your True Weight, a realistic and healthy weight that you can attain and maintain for the rest of your life. Trust me. To update your criteria click here
Benim ilk satırda bu yazıo nedemekk
Is your desired weight best for you?
Your True Weight is 55 kg. It is higher than the desired weight you indicated. But it's your True Weight, a realistic and healthy weight that you can attain and maintain for the rest of your life. Trust me. To update your criteria click here
Benim ilk satırda bu yazıo nedemekk
tmm cnm geçmiş olsun, bak yumurtaya karşı falan olabilir, ya da tavuk:44:bendeki gıda alerjisi ama ne bilmiyorm gerçi strestende olabilir demişti doktor neyden olduğunu öğrenmek cok zormuş araştırma hastanesine gitcem belki onlar daha iyi bilir
vayyy yavrum sende ne cevherler varmışşşhemence simultane tercüme edeyim
"istediğiniz, arzu etttiğiniz kilo sizin için uygun mu?
sizin olmanız gereken kilo 55... sizin hedeflediğiniz kilodan daha yukarıda bir rakam bu... ama gerçek ideal kilonuz, daha doğru ve sağlıklı yaşam için başarıp hayatınız boyunca koruyabileceğiniz rakamdır. inan bana. Kriterleri düzenlemek için tıklayınız..."
senin ideal kilon 55 diyo işte burda. sen daha düşük bi sayı yazmışsın.
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
5i 1 arada olduk gene
lily, randomlife, denizeliklim, pembepalto, karamelek oh ohhhhhhhh yandan
estağfirullah şekerim ne cevheri...vayyy yavrum sende ne cevherler varmışşş
hımm anladım demekki biz 51 olursak onu koruyamayacağız 56 veriyor demekki bunu koruyailiriz
aynen ölee kesin 51 yazmıştır hatun
hemence simultane tercüme edeyim
"istediğiniz, arzu etttiğiniz kilo sizin için uygun mu?
sizin olmanız gereken kilo 55... sizin hedeflediğiniz kilodan daha yukarıda bir rakam bu... ama gerçek ideal kilonuz, daha doğru ve sağlıklı yaşam için başarıp hayatınız boyunca koruyabileceğiniz rakamdır. inan bana. Kriterleri düzenlemek için tıklayınız..."
tmm cnm geçmiş olsun, bak yumurtaya karşı falan olabilir, ya da tavuk:44:
senin ideal kilon 55 diyo işte burda. sen daha düşük bi sayı yazmışsın.
aynen ölee kesin 51 yazmıştır hatun
bu arada hakket pembiş 50 falan yazmıştır
yahu şu dukan amca beni sevmedi birtürlü hesaplatamadım
cnm doğrudur, ztn bir bardak ayran+galeta yaklaşık 150kalori falan.. diyetisyen bana veriyordu ben tahminen hesapladım ama var ya kalori hesabını çözmüşüm kızlar, nerden biliyorsun derseniz, birkaç 1500kalorilik listeleri inceledim, acep bnm hesaba göre kaç kalori dedim, kendimce değerler verdim hemen hemen aynı, 1450-1550arası bişeyler buldum yani ben bu işi kapmışımgeçen tvde duydum
bir ara öğünde 150 kaloriden fazla alınmamalıymış bağyanlar
hatta önerilen 100 kalori imiş
Saol canım valla şu ingilizce bende olaydı istediğim işe girerdim
tavuk yumurta yemediğimdede oluyo ama genelde acı yiyince kaşıntıdan ölüyorm cildim kabarıyo acı yemesemde kaşıno gerçi pffffff cok gıcık bişey kaşınmak
vayyyyyyyy arkadaş iki dakka işten çıktım eve gelene kadar günahımı almışsınız okadarda deil iki dünya biaraya gelse ben 50 olamam hadi olduki büyük konuştum diye elli oldum ozamanda çirkin olurum benm idealim 55 hatta 57 bile iyi ama yemek yiyince 60a çıkma psikolojisi kötü ayrıca orayada ideal 50 yazmıştım:95::95::95::95::95::86::86::86::86::86::76::76::76::76::76:
cnm doğrudur, ztn bir bardak ayran+galeta yaklaşık 150kalori falan.. diyetisyen bana veriyordu ben tahminen hesapladım ama var ya kalori hesabını çözmüşüm kızlar, nerden biliyorsun derseniz, birkaç 1500kalorilik listeleri inceledim, acep bnm hesaba göre kaç kalori dedim, kendimce değerler verdim hemen hemen aynı, 1450-1550arası bişeyler buldum yani ben bu işi kapmışım
valla tatlım ingilizce güzel de, adamlar tecrübe arıyor, o da bende yokbi de mesleki ingilizce arıyorlar, eee ben her meselğin dilini nerden bileyim:44: hadi sağlık konusunda ve gıdada ok de... diğer alanlarda tık yok
bi de ailem burda çalışmamı istiyorlar, köy gibi yerde napcam ben??:44:
bu arada pembiş valla günahını almamışım, tahminim doğru çıktı
ahh pembecim keşke ingilizce biliyo diye işe alsalar hemen. ben de iki dil var ama gene de adam gibi iş bulamıyorum pofff
ben de bugun herkese boy sorar oldum ama unutuyorum yapembe senin boy kaçtı bebişim?
kız iki dilin var ve işe almıyolar öylemi oha nolcak bu ülke böyle yaaa peki acaba çokmu olmicak işlere başvuruyosun bende belli bi departmanda asiistan olsan hem iş öğrenirsin hemde yükselirsin ihracat bölümü falan mesela
ben yıllarca 1.60 bilioydm ölçtüm 1.62 çıktı buaradada herkes bana senin boyun uzamış diyo 25 yaşından sonra boymu uzar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?