Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ahhh ahhh o kotları bende öyle giysemm nevar sankiii

eşim bana da diyor ideal kilona kavuş git ne alırsan al diyoo kendi işinede gelcek yaa zayıflamam

hemence simultane tercüme edeyim
"istediğiniz, arzu etttiğiniz kilo sizin için uygun mu?
sizin olmanız gereken kilo 55... sizin hedeflediğiniz kilodan daha yukarıda bir rakam bu... ama gerçek ideal kilonuz, daha doğru ve sağlıklı yaşam için başarıp hayatınız boyunca koruyabileceğiniz rakamdır. inan bana. Kriterleri düzenlemek için tıklayınız..."

senin ideal kilon 55 diyo işte burda. sen daha düşük bi sayı yazmışsın.

bendeki gıda alerjisi ama ne bilmiyorm gerçi strestende olabilir demişti doktor neyden olduğunu öğrenmek cok zormuş araştırma hastanesine gitcem belki onlar daha iyi bilir
tmm cnm geçmiş olsun, bak yumurtaya karşı falan olabilir, ya da tavuk:44:

vayyy yavrum sende ne cevherler varmışşş
hımm anladım demekki biz 51 olursak onu koruyamayacağız 56 veriyor demekki bunu koruyailiriz

aynen ölee kesin 51 yazmıştır hatun

vayyy yavrum sende ne cevherler varmışşş
hımm anladım demekki biz 51 olursak onu koruyamayacağız 56 veriyor demekki bunu koruyailiriz

estağfirullah şekerim ne cevheri...
o kadar dil boşuna okumadık di mi?

bu arada hakket pembiş 50 falan yazmıştır

akşam yemeğimi yedim bulaşıklarımı yıkadım geldim

menüme uydum ve sadece tavuk yedim
yanınada 2-3 kaşık yoğurt
oh be iyice doydum vallahi
dün resmen aç yatmıştım bugün yediğim yatana kadar idare eder.

geçen tvde duydum

bir ara öğünde 150 kaloriden fazla alınmamalıymış bağyanlar
hatta önerilen 100 kalori imiş

Saol canım valla şu ingilizce bende olaydı istediğim işe girerdim

tmm cnm geçmiş olsun, bak yumurtaya karşı falan olabilir, ya da tavuk:44:

tavuk yumurta yemediğimdede oluyo ama genelde acı yiyince kaşıntıdan ölüyorm cildim kabarıyo acı yemesemde kaşıno gerçi pffffff cok gıcık bişey kaşınmak

bu arada hakket pembiş 50 falan yazmıştır

vayyyyyyyy arkadaş iki dakka işten çıktım eve gelene kadar günahımı almışsınız okadarda deil iki dünya biaraya gelse ben 50 olamam hadi olduki büyük konuştum diye elli oldum ozamanda çirkin olurum benm idealim 55 hatta 57 bile iyi ama yemek yiyince 60a çıkma psikolojisi kötü ayrıca orayada ideal 55 yazmıştım:95::95::95::95::95::86::86::86::86::86::76::76::76::76::76:

Son düzenleme:
yahu şu dukan amca beni sevmedi birtürlü hesaplatamadım

severrr severr sen tavuk seviyosun dukanda seni sever buarada menünde abartı bişey yok tostu çeyrek yemişsin biberli ekmeğide tok tuttumu bari zafiyet geçircen akşam menünde güzel yarını sabah öğlen sağlıklı iisterim hee yok öyle karbonhidrat falan

Diyette 4.gün

Sabah:Yulaf kepeği light yoğurt ve lor peynir karışımı
Ara: Filtre kahve
Öğlen: melemen ve yoğurt
Ara: lor peynir
Akşam: fırında salçalı ve soslu tavuk,yoğurt yulaf kepeği,havuçlu pırasa salatası yapmıştı ablam bir çatal yedikten sonra havucun yasak oldugunu hatırladım ve daha yemedm

Su:2 litre 3 olur yada 2,5
yulaf kepeği:2yk

geçen tvde duydum

bir ara öğünde 150 kaloriden fazla alınmamalıymış bağyanlar
hatta önerilen 100 kalori imiş
cnm doğrudur, ztn bir bardak ayran+galeta yaklaşık 150kalori falan.. diyetisyen bana veriyordu ben tahminen hesapladım ama var ya kalori hesabını çözmüşüm kızlar, nerden biliyorsun derseniz, birkaç 1500kalorilik listeleri inceledim, acep bnm hesaba göre kaç kalori dedim, kendimce değerler verdim hemen hemen aynı, 1450-1550arası bişeyler buldum yani ben bu işi kapmışım

valla tatlım ingilizce güzel de, adamlar tecrübe arıyor, o da bende yok bi de mesleki ingilizce arıyorlar, eee ben her meselğin dilini nerden bileyim:44: hadi sağlık konusunda ve gıdada ok de... diğer alanlarda tık yok
bi de ailem burda çalışmamı istiyorlar, köy gibi yerde napcam ben??:44:
bu arada pembiş valla günahını almamışım, tahminim doğru çıktı

Son düzenleme:

kız dilim hatta klavyem sürçmüş 55 yazcaktım aklım 50ye gitmiş ben asıl 55 yazmıştım ideal kiloma:) ayrıca evet iş hayatı çok acımasız tecrübesize iş yok ama dil bileni bi nebze daha rahat işe alıolar eğitiyolar ama iş ingilizcesi konusuda var tabi haklısın

ahh pembecim keşke ingilizce biliyo diye işe alsalar hemen. ben de iki dil var ama gene de adam gibi iş bulamıyorum pofff

ahh pembecim keşke ingilizce biliyo diye işe alsalar hemen. ben de iki dil var ama gene de adam gibi iş bulamıyorum pofff

kız iki dilin var ve işe almıyolar öylemi oha nolcak bu ülke böyle yaaa peki acaba çokmu olmicak işlere başvuruyosun bende belli bi departmanda asiistan olsan hem iş öğrenirsin hemde yükselirsin ihracat bölümü falan mesela

ben de bugun herkese boy sorar oldum ama unutuyorum ya pembe senin boy kaçtı bebişim?

ben yıllarca 1.60 bilioydm ölçtüm 1.62 çıktı buaradada herkes bana senin boyun uzamış diyo 25 yaşından sonra boymu uzar ya

onu bana da diyolar canım. boyun uzamış diye zayıfladıkça uzun gözüküyoruz canım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…