Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

atak 1. gün
sabah
2 haş. yumurta
peynir

pulbiberli naneli yoğurt 1 tk saman

yağsız tavuk gögüsü
yoğurt

1 büyük çaybardağı sütlü kahve(sade)

okadar tokum kii midem hiçbişeyi almadı bu samanın tadınekadar iğrenç anladım yanlış şeyi almışım kılçıkgibi ağzıma boğazıma takılıyor midem almadı akşam

1 tk saman ve yoğurt
1 dilim tavuk gögüsü
1 dilim yumurta

şimdi sen bana yaşlı mı demek istedin öhü öhü öhü

dün yapmıştım zaten ama eksik kalmıştı
bugünde hoca saat 1:30 da gel demişti
zzaten okuldan geldiğimde saat 1 i geçiyordu
dinlenmeye ve hazırlanmaya zaman kalmıyordu
ayrıca bugün oğlumda evdeydi hasta olduğu için okula gitmedi
ikisini birden bırakmak istemedim
zaten yarında gidecem sporuma

Son düzenleme:
sende uy anacım uyda 4 ayda bitir şu işi

bu dukan şeysini yaptım ben de

sana 55 olmaz 61 olman lazım diyo çok iyimsermiş kendisi valla ahahaha :)))

atak evresi de 4 günmüş benim.

kız bende 55 olayım diyordum 58 den sonra bana 55 az sen 56.5 olcaksın diyor bende vay allah razı olsun dedim

tamam ozaman affedildin

kız sen elini öptürürken büyüktünde şimdimi kabul etmiyonn

gerçi şimdi çıtır oldunn benden çıtırsın vallahii

sende uy anacım uyda 4 ayda bitir şu işi
ay bizim evde mümkün sanki
neyse yaz geliyor olur bundan sonra... neyse en kısa zamanda okuyup geri dönem ben montime kürkçü dükkanı hesabı
ama sonuç önemli zaten... yediklerim montiye uygun, oh oh çok fena gaza geldim kız, sağol valla

akşam ilk önce samanlı yoğurt ve tavuk aldım önüme samanı çok koymuşum midemi bulandırdı ama 1 tatlı kaşığı kadar yedm 1 dilim tavuk yedim midem kaldırmadı

gideyim yoğurtlu omlet yapayım dedim içine 1 tk saman attım çırptım pişirdim gene midem kaldırmadı yiyemedim 1 2 lokma aldım bıraktımm

sonra gittim sade yarım kase yoğurt aldım yedim öfff bu saman işi bana göre değil

akşam eşime söyliyimde beni migrosa felan götürsün migrosda uzak yaa

ruşeym alayım bari

tamam ozaman affedildin

kız sen elini öptürürken büyüktünde şimdimi kabul etmiyonn

gerçi şimdi çıtır oldunn benden çıtırsın vallahii

aaaaaa ben nezaman elimi öptürdüm kız
onutmuşum öyle bir muhabbetmi geçmişti
çıtırmıyım bilemem ama çevremdeki herkes yeter artı zayıflama diyor
kalçam zaten yoktu şimdi artık arkam dümdüz olmuş
yanlarda epey yok oldu gibi
bi sezeryanlardan kalma göbüşçüm var onu halletmeye çalışıyorum
bacaklarım aşırı derecede zayıfladı araları açıldı çarpık görünmeye başladılar

kızlar size bişe dicem inanamıyacaksınız
dar kesim likralı kotlarım vardı
geçenlerde giyinirken kotun düğmesini ve farmuarını açmadan giydim
dalgınlıkla yapmıştım bir an kendime geldim anaaaaa düğmeyi açmayı onutmuşum dedim
kotu bide çıkarmayı denedim o neeee pijama giyer gibi giyip çıkarabiliyorum
eşim çok güldü sana bir bütçe ayıralım git kıyafetlerini yenile dedi.

geçenlerde de benim sınıf yardımcısına velilerden biri haca hanıma söyle çok zayıflamış
artık zayıflamasın böyle çok iyi olmuş demiş o da koştu bana yetiştirdi

kızlar bu dukan hesaplamasına takmayın, neden derseniz sadece boy kilo değil, yaş falan da etkilidir... kişiye özel hesabı
bu arada randomlife, bnm peşimden senanın topiğine gelmiş
gel randomcum sen de gelllllllllllllllllllllllllllll

benim çıkmam lazım kızlar eve gitcem yarında işe gelmicem hastaneye felan gitcem alerjim için hangi zıkkımdan kaynaklandığını buldurtmaya çalışcam görüşürzszzzz

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
5i 1 arada olduk gene
lily, randomlife, denizeliklim, pembepalto, karamelek oh ohhhhhhhh yandan

benim çıkmam lazım kızlar eve gitcem yarında işe gelmicem hastaneye felan gitcem alerjim için hangi zıkkımdan kaynaklandığını buldurtmaya çalışcam görüşürzszzzz

kız gelince hangi bölüme gittin nasıl yapıldı bana da anlat ben de gidicem alerji için
bu arada sende polen alerjisi olabilir, kardeşimde de var da ordan biliom bu aralar kötü oluyor

Is your desired weight best for you?

Your True Weight is 55 kg. It is higher than the desired weight you indicated. But it's your True Weight, a realistic and healthy weight that you can attain and maintain for the rest of your life. Trust me. To update your criteria click here

Benim ilk satırda bu yazıo nedemekk

bu arada geçen gün aldığım grisinileri kardeşim bitirmişneyse b planına geçtim ben de... yarım pkt yani 5 tane sunta yedim

kız gelince hangi bölüme gittin nasıl yapıldı bana da anlat ben de gidicem alerji için
bu arada sende polen alerjisi olabilir, kardeşimde de var da ordan biliom bu aralar kötü oluyor

bendeki gıda alerjisi ama ne bilmiyorm gerçi strestende olabilir demişti doktor neyden olduğunu öğrenmek cok zormuş araştırma hastanesine gitcem belki onlar daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…