google diyet cafe yazdım çıktı bebeğeeemmmyok gülüm kırmızı yok bnm blogda... facete bnm blog yok şekerim nerden buldun o dediğini???:44::44::44::44::44::44:
kızlarr selammmmmmm 58.300 çıktım bugün sabah bütün gün hastanelerde koşturdum.Birsürü tahlil istediler öyle meyveyle sebzeyle oluşan bi alerjim yokmuş vucudumun kendi yaptığı bişeymiş salı gnü tekrar gidicem beynim döndü bugün resmen sabah hastaneye aç gittiğim için direkt öğlenden başladım yemek yemeğe yazıyımda görün
Sabah: 1kase light yoğurt,1yk yulaf kepeği,biraz lor peynir attım içine karıştırıp yedim bikaçtanede isli peynir yedim
Akşam: piliç çevirme,light beyaz peynir,light yoğurt,kola zero ya da çay içerim ilerleyen saatlerde gelmeye çalışırım şimdi yemek yicem
Bide hemşire damarımı bulamadı iki kolumuda deldi acıo yyaa cok mızmızım nazlıyım ve vucudumdan beş tüp kan alındııı
yaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffff
bugunumu mahvettim mahvetttiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
kaçamağın alasını yaptım menümü bile yazmaya utanıyorum:18::18::18:
ztn dünü de yazcaktım, ama şimdi ne yedim o bile gitti kafamdan:44:
neyse en geç pazartesiye kendimi düzelticem inşallah, ee kurs bitti, bi heves okuduğum kitapları yarım bırakıp monti kitabını okumaya başladım jet hızıyla (yani bilgilendirme kısımlarını atlayıp direkt ne yemem gerek onlara atladım), bi de aldığım derginin eki var, bu hafta gazlıyorum kendimi iyice... bu kaçamakları da yerken sanki son kez yiyormuşum gibi hissediyorum herhalde ondan mı abarttım ki acep?:44:
bu arada kızlar hep formsante alıyordum bu ay internetten takip etcem onu, nasılsa nette de var, makaleleri okumak değil mi alt tarafı?
elele aldım, içinde 20 diyet listesi olan bir kitapçık hediyeli, bi de dergi haricinde moda(fashion eki), saç ve sıkılaşma hareketleri eki mevcut, formsanteden 1 tl fazla verdim bu ay bu dergiye ama bence değdi... formsante de fit kart veriyor, yani sıkılaşma hareketleriyle ilgili kartlar ama bir çoğu beni zorluyor daha çok pilates hareketleri gibi...
almak isteyenlere tavsiye edilir
kız işte bundan korkuyordumgoogle diyet cafe yazdım çıktı bebeğeeemmm
evet cnm ben de gaza gelmeye başladım hem sizin dukan sayesinde hem de işte kendimi bu aralar monti kitabına ve bu diyetlere vercem, bu arada haftaya arkadaşımın kınasına gitcem, bugun uzun bi kıyafet aldım öyle afilli bişey değil, basit askılı ama uzun...amaaaannn tek derdimiz kilo olsunnn
yeterki sağlığımız yerinde olsunn ne şartlarda olursak olalım yüzümüzden gülümseme eksilmesinn
sevelim sayalım sevilelim deger görelim gerisi önemli değil(((( içimi döktüm
sıkma canını tatlım p.tesiye geri dön lütfeeeeeeeeennnnnnn
böyle olmuyor bak senin için ne dil döküyorumm
dergiyide iyi yapmışsın alıp gaza getirir mutlaka
kız facebooka gel 2 sohbet edelimzaten o düğünler kınadalar olmasa gaza gelmicezzz
o abiyelerden sonra bende gaza geldim görümcemle alışverişe çıkcazz onun geri gelmesine 2 hafta var 2 haftada en azından 3 kilo felan versemm sporumuda hareketlerimide yapıyorumm şu basen yanlar felan insin azcıkk gerisini korse toplar
kız facebooka gel 2 sohbet edelim
afiyet bal şeker olsun, şifa olsunnnnnn:131::131::131:bu arada az önce küçük bir kaçamak yaptım(
bitop sütlü dondurma yedim
afiyet bal şeker olsun, şifa olsunnnnnn:131::131::131:
kilo olmasın, yağa dönüşmesin inşallahhhhhhhhhhhhhh
kızlar beğendiğim elbise buna çok benziyordu banada çok güzel oldu baktığım yerde tek bitane kalmıştı siyahdı ama elbise deforme olmuşş dizkapalarına gelen yerde elbise dikişi bozulmuşş çok üzülmüştümm
sizce bana yakışırmı
linki
2012 Balık Elbise Modelleri 2012 Balık Elbise Modelleri2 ? Elbise Modelleri · Moda · Abiye Elbise Modelleri · Abiye Modelleri · Elbise Modelleri Örgü · Gelinlik Modelleri · Gece Kıyafetleri
ben de kornet yedim az önce, yaz geldi yandık valla :/
bugun kurstan maaşımı aldım da, annemlere hediye olsun dedim, eve gelirken dondurma aldım herkese :))
bugun dersime giderken geçen sene bu mevsimde giydiğim ince montumu giyeyim dedim. resmen korkuluk gibi oldum ya :) eski kıyafetlerim hiç yakışmıyor. bi baktım ki 46 bedenmiş :) bi sürü yeni kıyafet almam lazım. ona da para yok, ne giycemi şaşırdım valla.
yavrular nerdesinizzz
kızz deniz nerdesin hergün giriyordun öğlenleri yoksun bugünn
hiç sorma yazın bizim düşmanımız dondurmaben de kornet yedim az önce, yaz geldi yandık valla :/
bugun kurstan maaşımı aldım da, annemlere hediye olsun dedim, eve gelirken dondurma aldım herkese :))
bugun dersime giderken geçen sene bu mevsimde giydiğim ince montumu giyeyim dedim. resmen korkuluk gibi oldum ya :) eski kıyafetlerim hiç yakışmıyor. bi baktım ki 46 bedenmiş :) bi sürü yeni kıyafet almam lazım. ona da para yok, ne giycemi şaşırdım valla.
yukarı çekme uzmanııanacım sayfa en alttaydı nerdeyse 2 sayfaya düşecekmişiz
bi hamleyle hemen yukarı çeekeyim bari
tam aynısı değildi o beldeki pile tam göbek ve kalçadaki kusurları kapattıısadiş bu elbise harikaymış
ama bunu giymek için çok zayıf olmak lazım
basenleri falan çok gösterir bu elbise
elbiseyi giyen mankende süpermiş hani
oh ohh neyse akşam yemek yememen iyi olmuş tatlımmcanım dün çok yoğundum
okuldan sonra annemlere gittim ordan spor salonuna
salondan çıktım oğlumun okulda veli toplantısı vardı oraya gittim
eve geldiğimde saat 5 buçuk olmuştu yemek yap çocuklarla uğraş derken eşim geldi
yemek faslı bulaşık toparlama derken pilim bitti
erkenden uyuya kaldım zaten o yorgunluktan akşam yemeğimi bile iyemedim
çokta açlık hissetmiyordum zaten oturduğum yerde uyaya kalmışım
öğlen az olmuş ondan sonrası fazla olmuş akşamda yememişsin hepsi dengelenmiş yaniidünkü menümü yazıyım
sabah
uyanınca 1 kuru incir
saat 9:30 da
nesfit ve yarım yağlı süt
nesfitin içine 1 kuru incir doğradım,1 kaşık kuru üzüm ve yarım adet minik amasya elmalarından doğradım
gerçekten harika oldu tadına bayıldım hazır meyveli olanlarından çok daha güzel oldu
ara
sabahtan kalan elmanın diğer yarısı
öğlen
2 adet patlıcan dolmasu (kızımla birlikte yedik azıcık arttı onuda annem yedi)
yani iki dolmadan az yemiş oldum
yanınada yarım kase tuzlu yoğurt çorbası
toplantıdan sonra kızımı almaya kaynanamlara gittim
ordada 1 küçük açma,3 pazı sarması,1 ısırıkta simit yedim
akşam yemeği yemedim
zaten son yediklerimi saat 5 civarı yemiştim
saat 9 da da uyudum
spor
1 saat 15 dakika
su
yaklaşık 3 litre
sabah yine tartıldım
kilom yine 59.3 çıktı
bu günkü menümüde yazayım akşam evde olmıyacam
kaynanamlara gideceğimiz için giremeye bilirim
sabah
uyanınca 1 kuru incir
kahvaltı
2 dilim kızarmış kepek ekmeği,1 yumurta,yarım kk peynir
birkaçtane zeytin,biber salçası,1 çay kaşığı saralle,1 çay kaşığı tahinli pekmez,1 çay kaşığıda tereyağlı bal
1 kupa yeşil çay (bal,saralle ve tahinli pekmezi sadece haftasonu kahvaltısında iyorum)
zaten herbirinden sadece 1 çay kaşığı aldım
ara
1 küçük boy amasya elma
öğlen
sade nesfitin içine yarım elma,1 kuru incir,1 kaşık kuru üzüm ve tarçın ekledim
afiyetle yedim yine çok lezekli oldu sütlü bir tatlı iyormuşum gibi geldi
geriye kalan yarım elmayıda arada iyecem
akşama mangal var
büyük ihtimal kuşbaşı veya kıyma olur
ama benim canım tavuk çekiyor inşallah kayınpeder tavuk almıştır
ekmeği abartmasam çok süper olacak ama lavaş olunca dayanamıyorum
bide görümcem pulbiberli, yağlı limonlu bir sos hazırlıyor ekmeğe sürülüyor
üstünede soğan zerzavatı kebabıda üstüne koyop sardınmı süper bir dürüm oluyor
offff akşama ben gene abartacam heralde şu cumartesileri beni mahvediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?