Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bugünü off günüm ilan ettim ben de :) haftaya cumaya kadar kaçamak yapmıycam bi daha.
ama cidden halim yok. hasta mı olucam nedir.
canım da sıkılıyo...

geçmiş olsun canım bahar yorgunluğudur havalardan oluyormuşşş
neyse yarın toplarsın kendini sana güveniyorum
kilonda çok iyi beni geçmene az kaldı bebeğimm

yaa nasıl oluyo bende reglyken az cıkıorum hatta baya seviniyorumm oo şimdi bukadar cıktıysam kesin 57leri görrüm diye ama sonra fosss oluyorum reglm bitince dahada cok cıkıorm buarada benim yeme krizlerim reglyden bir hafta önce geliyo reglyken tamamen şımarıklıktan yiyorm hatta bazen yemeyedebiliyorumm

hay ben bu bahar yorgunluğunuuuuuuuuuuuuuuuuu sinir oluyorum yaa bende öyleyim biara acaba aç kaldım diyettenmi böyle yorgunum enerjim yok dedim yok anaaaaam yok yok yemek yedim gene uykum var gözüm kapanıyo sanki tansiyonum düşmüş gibi falan çok uyuz bişey yaa delircem

aynen bende öyle buün regl oldum ve daha az geldim öncesinde çok çıkıyorum ve 1 hafta önce başlıyor tatlı isteğim

selam kızlar
hepinize hayırlı Cumalar...
geçmişi okudum da tek tek alıntı yapınca pc donuyor ondan tek tek yazmak yerine beğen yaptım, pembem beni dövcek:18:

herkes kilo vermiş oh ne güzel, harika bişey valla öyle güzel moral oldu ki bana, herkes motive olmuş sanırım bu hafta
veeeeeeeeeee....
ben de bugun 74,1kg çıktım
geçen hafta da 74,9dum yanlış hatırlamıyorsam, yani 2-3 günlük dikkatle ve bol suyla 800g vermişim
deniz, sadiş, minikk,, random ve pembem hepinizi kutluyorum
gerçi pembe kilo aldım demiş ama biraz dikkatle onu da verir, ben inanıyorum
kızlar hani çok yedim ama kilo verdim yazmışsınız ya sanırım sadişle deniz dedi
gerçekten sağlıklı olan şeylerden biraz fazla tüketince metabolizma hızlanıyor ben de 2-3 gündür onu farkettim, ztn diyetisyenin menüsü de öyleydi saat başı bişeyler yemekten bıkmıştım
randomcum sen de accık pekmez ve biraz ekmek yedin diye moral bozma bence, tabii ki canımız çekiyor ve haftada 1-2 defa bişeyler atıştırcaz, minikk bence güzel yapıyor bir gün off, kaçamaklı gün yani
ben de bugun dün yaptığım az yağlı kabak yemeğinden yicem bi de tavuk vardı sanırım kaçamak yapmam, şu an cnm bişeyler atıştırmak, kaçamak yapmak istemiyor zaten oh ne güzel
bnm tek zaafım bitter çikolata ya da puding işte... içinde çikolata olan şeyler...
kızlar bu arada regl ile ilgili, PMS yani adet öncesi sendrom, bazısında bir hafta 10 gün bazısında bir iki gün önce başlar bende genelde olacağı gün veya bi akşam öncesi başlar birkaç gün sürer
yani bünyeye göre değişkendir
neyse fıstıklar ben çıkıyorum sonra tekrar gelirim inşallah bol bol yazışır sohbet ederiz
valla kendimi bu topik açılmadan önceki halimde gibi hissediyorum ne güzeldi hep birbirimizi ziyaret edip paso geyik yapardık inşallah bundan sonra da öyle olur
hepinizi öptüm
sevgiler...

bende seni tebrik ediyorum tatlımm
ben demiştim onu yedim ama kilo verdim diyeee
canım ben yedim ama sağlıksız şeyler yedim tatlılar börekler çikolatalar gofretler ve aklınıza gelecek bütün aburcuburlarr
ama ben geçen hafta totomun üstüne hiç oturmadım yediğimi yaktım yanii
eger yemeseydim belki bu hafta 62 olurdum bitek son 2 gün abur cubur yemedim hemen 700 grm gitmiş

offf bilmiyorum havadan mı nedendir canım yaaa
içimde bi sıkıntı var sanki anlamadım gitti
kursa gidicem. istemiyorum. nefret ediyorum o çocuklardan. tüm enerjimi emiyolar resmen.
bu hafta 63ü görsem bari ama zor gibi.......:2:

aşkolsun 10 gün hergün künefe yedim diye bni künefe canavarına çevirdin ızgara tavuk az haşlanmış sebze ve salata yedimmm patlıycammmm valla ama çok sağlıklı olduu beee:)

10 gun hergüün künefemı yediiin :) ahahahahahahahahah bak ben bunu kaçırmısım :) ay cok güldüüüm.

aşkolsun 10 gün hergün künefe yedim diye bni künefe canavarına çevirdin ızgara tavuk az haşlanmış sebze ve salata yedimmm patlıycammmm valla ama çok sağlıklı olduu beee:)
künefe canavarıı artık künefeye dur dee yoksaa yediğin künefeler yağ olarak önüp senin totoda birikir
tavukda tahminim doğru çıkmış tavukçu senii

sen görürsünn ben seni bilmiyormuyumm
daha öncede ağlıyordunn kilo veremiyorum diyordun her hafta en az 1 kilo veriyordunn
gene aynı takdiğimi uygulayacaksın

valla yaaaa.... ağlıyor ağlıyor ama her hafta 1er kilo veriyor maşallah
ben ne kadar ağlanırsam o kadar alıyorum motive olmak için pozitifliğe ihtiyacım var, randomun metabolizma farklı çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…