Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

YA BEN ŞU DUKAN AMCANIN TESTİNİ YAPMAK İSTİYORUM
ama nedense beceremedim bir yanlışlık yaptım ama nerde
hiçbir sonuç çıkmadı yada ben anlamadım biri beni bilgilendirsin lütfen
yoksa beni adamdan mı saymadı acaba

tabi vereceğin kilo azalınca sende gevşedin demiyyy eskiden sadece haftasonu kaçamak yapıoduk şimdi cumadan başlıoruz bari yarın bol bol ızgarayıı götür anam hem tavuk baya güzel tok tutuyoo ben boşunamı habire tavuk yiyorum:)

of ya sanırım ben gene protein diyeti yapacam
şu regili bir atlatıyım şöyle 1 hafta protein yapsam çok iyi olacak
yoksa ben iyice zıvanadan çıkıcam

akşam yemeğimi yedim
menümü bildiriyorum

sabah
1 elma
1 bardak çay

saat 10 da
2 dilim kepek ekmeği arasına biber salçası sürdüm peynir ve domatesle sandeviç yaptım afiyetle yedim
1 bardak yeşil çay tarçınlı

öğlen
1 kase bezelye ve 3-4 kaşık pilav

ara
1 bardak neskafe ve metro çikolata

akşam
birkaç kaşık taze fasülye,yarım kase pul biberli yoğurt,çeyrek dilim kepek ekmeği

su anca 1,5 litre
spor 2 kilometre yürüdüm

bugünlük bukadar

Son düzenleme:
kızlar az önce diğer sitelerde gezerken buna rastladım ilgimi çekti
birazda şaşırdım çünkü pirincin diyette uygun olmadığını düşünüyordum

Pirinç söz konusu olduğunda, akla garnitürler geliyor; “Nutrition Today” de yayınlanan yeni bulgular bir porsiyon pirincin genel beslenme düzeni kalitesini arttırdığını ve birçok kronik hastalık riskini azalttığını ileri sürüyor. Araştırmaya göre, pirinç obezite, yüksek tansiyon ve metabolik sendrom riskini azaltıyor.

Araştırmacılar “Ulusal sağlık ve Beslenme İncelemesi Araştırması” nın (NHANES) veri kümelerinden bilgileri analiz etti. “USA Rice Federation” tarafından desteklenen araştırma 25.000’i aşkın çocuk ve erişkinin beslenme düzenine dair mevcut verileri de içeriyordu. NHANES araştırmaları Amerikalıların yeme alışkanlıklarının en doğru temsili olarak kabul ediliyor.

İncelenen dört yaş grubunda, yaklaşık 3.000 katılımcı pirinç yediğini belirtti. Araştırma pirinç yiyen çocuklar ve yetişkinlerin folat ve diğer B vitaminleri, potasyum, lif ve A vitamini gibi çeşitli önemli besin maddelerini daha yüksek miktarda içeren bir beslenme düzeni olduğunu gösteriyor. Ayrıca beslenme düzenine pirinci dahil edenler daha az toplam yağ, doymuş yağ ve ilave şeker alırken, daha fazla başta fasulye olmak üzere bakliyat ürünleri ve meyve yiyor.
Araştırma, ayrıca pirinç yiyen kişilerin beslenme düzenlerindeki ilave şeker miktarını dört çay kaşığı (16 gram) kadar azalttığını ve doymuş katı yağ oranını yedi gram düşürdüğünü de gösteriyor.

Bu bulgular, pirinç yiyenler konusunda NHANES’e dayalı olarak önceden yürütülmüş ve yayınlanmış araştırmaları ve pirinç yediğini belirten kişilerin beslenme düzeninin önerilere daha uygun olduğunu gösteren beslenme konusundaki devlet araştırmalarını da pekiştiriyor. Pirinç yiyenler daha çok sebze ve hububat, daha az toplam yağ ve doymuş yağ yiyor ve beslenme düzenlerinde daha fazla lif ve demir bulunuyor. Bu araştırmalar, yemeklerle birlikte pirinç yiyenlerin daha sağlıklı bir beslenme düzeni olduğunu ve kronik hastalık riskiyle daha az karşılaştığını da onaylıyor.

Beslenme Rehberliğini Desteklemek
Çalışmanın yazarlarından biri olan lisanslı diyetisyen Julie Upton, “Amerikalılar sağlıklarını iyileştirmek üzere, doymuş yağ, şeker ve sodyum alımını kesmeye teşvik edilirken, genel sağlıklarında olumlu bir etki yaratması olası bazı basit geçişler kendilerini iyi hissetmelerini sağlıyor,” diye belirtiyor ve sözlerine şöyle devam ediyor: “Bir porsiyon beyaz ya da kahverengi pirinç, daha iyi bir beslenme düzeni oluşturmanın ve hastalık riskini düşürmenin basit ve keyifli bir yoludur. Pirincin kalorisi düşük, besin değeri yüksektir ve tadı harikuladedir. Bakliyat, sebze ve et gibi sağlıklı yemeklerle iyi bir çift olur ve beslenme önerilerine uymayı kolaylaştırır.”

sağlık Parametrelerini Geliştirmek

Araştırmacılar pirinç yiyenlerin genel sağlık profillerine de baktı ve 19-50 yaş aralığındaki pirinç yiyen kişilerin aşırı kilolu ve obez olmaya daha az eğilimli olduğunu, bu kişilerde yüksek tansiyon riskinin %34, abdominal obezite ve geniş bel çevresi olasılığının %27, metabolik sendrom riskininse %21 daha düşük olduğunu öğrendi. İki ila 13 yaştaki çocuklar için bir bağlantı bulunamazken, 14-18 yaş çocuklardan pirinç yiyenlerde vücut ağırlığı, bel çevresi, trigliseritler ve diyastolik kan basıncının daha düşüktü (P G .05).
“Bu çalışma pirinç yemenin genel beslenme düzenini iyileştirdiğini ve Amerikalıların yarıdan fazlasının muzdarip olduğu kalp hastalığı ve tip II diyabet gibi rahatsızlıklara yakalanma riskini azalttığını gösteriyor,” diye konuşan Upton, şöyle ekliyor: “Pirinç, tüketicilerin daha bitkisel gıdalar yemeye yönelik beslenme rehberliğine uymalarına yardımcı olmanın pratik bir yoludur.”

Sayılarla Pirinç
ABD ulusal beslenme gözetimi kayıtları, pirinç yiyenlerin beslenme düzeninin pirinç yemeyenlere kıyasla daha sağlıklı ve kronik hastalık riskinin daha düşük olduğunu gösteriyor. Araştırmacılar, pirinç yiyen kişiler için şunları belirtiyor:

 Yüksek tansiyon riski 1/3 daha düşük;
 Geniş bel çevresine sahip olma (genellikle obezite ve diyabet riskiyle
bağlantılıdır) olasılığı 1/4 daha az;
 Metabolik sendrom olasılığı 1/5 daha düşük.

anammm bıdı bıdı bıdı bi derse gittim geldim ne çok konuşmuşsunuz gevezeler siziiiiiiiiiiii

ya kurstan öyle bi hengame içinde yazdım ki size ondan öyle saçmalamışım, ben de sonradan farkettiim
bi daha da giremedim zaten, öyle bi kuduruyolar ki, dedim tenefüste bari dinlemiyim şunları. tenefüslerde çıktım sigara içtim
ben bugün menü yazmıycam. yüzüm yok. ayı gibi yedim.

yarın eşşekler gibi spor yaparak ve katı bir diyetle kendimi cezalandıracağım arkadaşlar

senin ayı gibi yemek dediğin kesin normal bişeydin
bence yazda görelim biz karar verelim
bak biz hayvan gibi yesekte yazıyoruz

bu arada öğrencilerin kaç yaşındalar
kız seni benim sınıfa almak lazım
1 saat dur eminim koşup öğrencilerini öpersin

menüme kimse yorum yapmamış ama ben baştan yazıyorum akşam yemeğim değişti çünkü
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
yarım dilim peynirli pide
1 haş. yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

1 kuruincir

1 dilim tahıllıekmek
1 tabak yoğurtlu ıspanak
5 kanat

2 parça bitter 1 türkkahvesi
3 parça cips:26:

8 mercimekli köfte(minicikti)
1 bardak ayran
salata

suyum 3lt olmak üzere
yeşil çay 2 bardak birazdanda kakaomu içerim dicektim ama bitmiş bugün alcaktım unutmuşum yarın alırım artık

offf bende kanat istiyorum,bende mercimekli köfte istiyorum,bende peynirli pide istiyorum ay bide bitter istiyorum
ay bu menü tam benlik he bide cips istiyorum
ayyy ben bu akşam doymadım heralde herşeyden canım istiyor
ben en iyisi gidip kakao içeyim

az önce 1 dido bir de çokonat yedim canım, bugün çok ekmek yedim ben.
ekmeğe saldıran türk insanıyım resmen.

öğrencilerim 12 yaşında galiba. 11 yaşında olanlar da var. ama 5. 6. sınıflar işte.
ay çok yaramazlar ya. çok yoruyolar beni. bu genç yaşımda bezdirdiler beni.

yaa benim de sadişin menüsünü görünce canım mercimek köftesi istedii
bana bugün ne oldu anlamadım. deli gibi canım bi şeyler çekiyo.
hayır evli olsam hamile miyim diycem. o da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…