ahahahaah deli hatun ya
yok anam bizde olmaz öyle şeyler
he he şaka kız
adet falan mı olacan acaba bende adet olacağım zaman böyle kuduruyorum
hatta şimdi bu durumdayım
YA BEN ŞU DUKAN AMCANIN TESTİNİ YAPMAK İSTİYORUM
ama nedense beceremedim bir yanlışlık yaptım ama nerde
hiçbir sonuç çıkmadı yada ben anlamadım biri beni bilgilendirsin lütfen
yoksa beni adamdan mı saymadı acaba
kızzz minik benim bbm dede beş kişi varrr:) öyle yazıyolar ya face heryere tüm türkiye görsün herkes eklesin diye sinir oluyorum o tiplere:)
ben sadece kanat yedim.sen maşalllah goturmussun yavrum.menüme kimse yorum yapmamış ama ben baştan yazıyorum akşam yemeğim değişti çünkü
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
yarım dilim peynirli pide
1 haş. yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 kuruincir
1 dilim tahıllıekmek
1 tabak yoğurtlu ıspanak
5 kanat
2 parça bitter 1 türkkahvesi
3 parça cips:26:
8 mercimekli köfte(minicikti)
1 bardak ayran
salata
suyum 3lt olmak üzere
yeşil çay 2 bardak birazdanda kakaomu içerim dicektim ama bitmiş bugün alcaktım unutmuşum yarın alırım artık
oooo herkesin canı bişeyler çekiyor bugun maşallah :) yıyın canlarım yiyinofff bende kanat istiyorum,bende mercimekli köfte istiyorum,bende peynirli pide istiyorum ay bide bitter istiyorum
ay bu menü tam benlik he bide cips istiyorum
ayyy ben bu akşam doymadım heralde herşeyden canım istiyor
ben en iyisi gidip kakao içeyim
az önce 1 dido bir de çokonat yedim canım, bugün çok ekmek yedim ben.
ekmeğe saldıran türk insanıyım resmen.
öğrencilerim 12 yaşında galiba. 11 yaşında olanlar da var. ama 5. 6. sınıflar işte.
ay çok yaramazlar ya. çok yoruyolar beni. bu genç yaşımda bezdirdiler beni.
hahahahahahahaha ne kadar güldüm anlatamam :)yaa benim de sadişin menüsünü görünce canım mercimek köftesi istedii
bana bugün ne oldu anlamadım. deli gibi canım bi şeyler çekiyo.
hayır evli olsam hamile miyim diycem. o da yok
e bilemem artık bi düşün istersen hafızanı kurcala
cikolataları yerken ıyı cıkmamıssın 65 e :)adetim yaklaşıyo evet ama benim bu kadar erken başlamazdı pek krizlerim
bu ay böyle olucak demek ki..
bugün böyle geçti. yarın salmıycam kendimi kesinlikle. 64e düşmüşken geri çıkmayayım çıldırırım valla
slm arkadaşlar haftayı genelde ufak tefek kaçamaklarla bitirmişsin ne kadar az kaçamak okadar çok kilo kaybı tabi insanın elinde olmuyor ama nefsimizede hakim olmamız gerek aslında diyet dediğimiz şey nefsimizi terbiye etmek demek bence benim fikrim böyle
minikkim seni görüyorum altta nasılsın canım????
minikkcim yaşımı sormuşsun canım toplu alıntı yapmiyim dedim
24 yaşındayım ben canım.
ama bunlar çocuk değil ya. özel kurs olduğu için hepsi zengin çocuğu ve acayip şımarıklar. hepsinin elinde benim rüyamda görceğim ay fon telefonlardan var.
o yuzden zapetmek ve oyalamak çok zor. ondan bezdim anlıycağın.
iyiyim canım bende herkese toplu cevap verıyordum. :)
ben de aslında face hesabını herkese vermekten yana değilim mesela size de çok çok iyi muhabbet kurunca verdim millet face hesabını herkese verio senin face hesabın ne diye... ben de sinir olurum öylelerine ama dediklerinizi sizden öğrendim bbm mi ne:44:kızzz minik benim bbm dede beş kişi varrr:) öyle yazıyolar ya face heryere tüm türkiye görsün herkes eklesin diye sinir oluyorum o tiplere:)
anammm bıdı bıdı bıdı bi derse gittim geldim ne çok konuşmuşsunuz gevezeler siziiiiiiiiiiii
ya kurstan öyle bi hengame içinde yazdım ki size ondan öyle saçmalamışım, ben de sonradan farkettiim
bi daha da giremedim zaten, öyle bi kuduruyolar ki, dedim tenefüste bari dinlemiyim şunları. tenefüslerde çıktım sigara içtim
ben bugün menü yazmıycam. yüzüm yok. ayı gibi yedim.
yarın eşşekler gibi spor yaparak ve katı bir diyetle kendimi cezalandıracağım arkadaşlar
aynensenin ayı gibi yemek dediğin kesin normal bişeydin
bence yazda görelim biz karar verelim
bak biz hayvan gibi yesekte yazıyoruz
bu arada öğrencilerin kaç yaşındalar
kız seni benim sınıfa almak lazım
1 saat dur eminim koşup öğrencilerini öpersin
çok mütevazısın maşallahkız sadiş facedeki fotomda korseyi sormuşsun
yok anam ne korsesi ben hiç korse kullanmadım
içim daralır nefes alamam bitane toparlayıcı atlet almıştım onu bile giyemiyorum
yaaaanii o gördüğün tamamen benim çıtırlığım
kız kaçakkkkkkkkkkkkslm arkadaşlar haftayı genelde ufak tefek kaçamaklarla bitirmişsin ne kadar az kaçamak okadar çok kilo kaybı tabi insanın elinde olmuyor ama nefsimizede hakim olmamız gerek aslında diyet dediğimiz şey nefsimizi terbiye etmek demek bence benim fikrim böyle
psikoloji denen bi şey kalmadı bende
ağlıyorum yarım saattir
dayanamıyorum artık ya yok kaldırmıyo psikolojim bunu
hayatım sacmalama lutfen. sen 89 kg dan 64 kg ya dustun.25 kg vermek herkesın harcı degıl. bazı kısıler senelerce ugrasıyor 10-15 kg vermek için. sen cok zor olan bıseyı başardın. arada tabıkı duraksamalar olucak. vucud kendını savunmaya alıyor. hem bak regl olucaksın zaten normal şişkınlık tatlım. ağlayıpta üzme bak bizi. bak hepimiz bozarız dıyetı alırız 3-5 kg sonra ramdom ın sucu derız. ahahaha tadı sıl bakalım o guzel gozlerındekı yaşları ve kendine güzel bi cay kahve bişey yap. dusunme sımdı dıyetmıs bılmemneymiş.
psikoloji denen bi şey kalmadı bende
ağlıyorum yarım saattir
dayanamıyorum artık ya yok kaldırmıyo psikolojim bunu
cnm bnm ben de sandım ki kötü bişey oldu, sen kilon için mi ağlıyorsun?
yapma tatlım böyle... inan ki ben toplasan 6kg verdim, ve belki umursamıyorum sallıyorum gibi görünüyor ama inan ki yıllardır 2kg alsam vermek için çaba gösteren ben son 20kgyu alırken nasıl kendimi salmışım ona yanıyorum, tabii ben hiç ağlamıyor muyum, sinir oluyorum diyorum senin moral verdiklerin yolun sonuna yaklaştı sen daha 20kg daha verceksin diye... sonra diyorum hayatta hiçbir şey için üzülmeye değmiyor, o kadar ameliyat vs geçirdin sağlığının kıymetini bil kilo da verilir diyorum
bak sen de öyle düşün, hayat çok güzel, hem hedefe az kaldı ve bu gidişle sen çok az bi süre sonra 55oldum diye müjde vereceksin bize ve bizde seninle beraber sevineceğiz, şu diyet psikolojisinden çıkıp biraz daha rahatlatmaya bak kendini, tamam bugun canın spor istemiyor o zaman yarın yaparsın, bir şekilde düzene koycaz kendimizi, bak ben de 3 gündür iyi gdiyorum arada kaçamağım olmuyor mu oluyor ama sayenizde gaza geldim, bi şekilde irademe sahip çıkabiliyorum az da olsa...
biliyorum ki sen benden çok çok azimlisin, bu psikoloji de regl öncesi sendromu cnm ağlamak, duygusallaşmak bazen iyidir, içini dökersin ama kötü düşünüp de hem kendini hem bizi üzme olur mu?
hepimiz seni çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?