Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kız oturup ağlayalım vallahii şimdi böyle yapıyoruz haftasonu nasıl yeriz allah bilir
zaten benim 1 haftadır yediklerim saçma sapan yılbaşı gecesi ve sonrası taki bugüne kadar hergünüm fiyaskoo
oğünden beri ben menümü beğenmedim yarın bir tartılayım almışsamda devam napalım alırsakda azmimizi yitirmicezz
olur 1 gün olur 2 gün olur 1 hafta olur ama asla bırakmıcam diyeti üzülme canım yediklerin çokda büyük şeyler değil farkındaysan bende çikolatalı bisküvi yiyordum
1 paket yemiştim farkındaysaannn

menün harika ötesi sen menünü yola soktun bukez ben abarttım
kız ben sana nasıl kızıyordum sende kızsana banaa
ben yemeklerime artık çok az tuz atıyorm bazen hiç atmıyorum bilee
başkasına yemeğe gidince çok tuzlu geliyo yemeklerii
misafirlikdede iyi bir çay ve kahve içmişsin negüzl

cyy kullanıcısından alıntı
Merhaba Kızlar,

Öncelikle bugünkü menümü veriyorum

Sabah 2 dilim kepek ekmeği peynir ve marulla yapıp ikiye böldüğüm tostun yarısı + 1 bardak ayran

Ara 1 fincan yeşil çay + 1 fincan beşi bir yerde çayı

Öğle 2 dilim kepek ekmeği peynir ve marulla yaptığım sabahki tostun diğer yarısı + 4-5 kaşık pilav + yarım kase cacık

Ara 1 fincan beşi bir yerde çayı

Akşam menümü yeniliyorum
1 tabak ezogelin çorba + taze soğan + roka + 3-4 kaşık yoğurt

Gün boyunca ancak yarım litre su içtim

Maşallah
Allah bağışlasın
Allah bize de nasip etsin hayırlı sağ salim bir evlat sahibi olmayı

inşallah colur canım
allah istiyen herkese bir evlat nasip etsin

ağlayın ağlayın açılırsınız

Son düzenleme:

menün gayet güzel canım
ama öglen hemenhemen 2buçuk dilim ekmek yemiş oluyorsun
akşam menünde süperr
bende bugün akşam roka salatası yedim
canım cacık istedi yarın yoğurt alayım barii

ağlayın ağlayın açılırsınız[/QUOTE]

üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

selam güzellerim

Pembem, 1 bütün ceviz kabuğun içindeki 2 parçanın toplamına deniyor, mesela bizim evde parçalanmış ceviz var 2 yarım veya 4 parça yiyorum 1 tane sayıyorum göz kararı ama ölçüye dikkat ediyorum elbette ki...

Randomlife... benim fotolarda çok aşırı bi değişiklik yok, bunun nedeni de sanırım spor artık az geliyor arttırmam lazım ama ancak gece odama girebiliyorum onda da uykum geliyor yaptığıma şükrediyorum, ztn foto koymayı pek düşünmüyorum en azından 10kg vermem lazım öyle...
hem ben 60ın üstünde iken nasıl görünüyorum bunu biliyorum asıl merak ettiğim 60ın altında nasıl olacağım...

Sadiyem...
rüyan için Allah hayırlara çıkarsın inşallah güzel görmüşsündür, ayrıntıları hatırlıyorsan özelden ya da face'ten alayım şekerim
bu pili saklama işine bayıldım bu taktiğe devam...
ben kilo veremedim gibi görünüyor tartıya göre sanki, ztn iyice sapıttı wcden sonra daha fazla gösteriyor ya da üzerimdeki poları çıkartıyorum kilom artıyor eksileceği yerde, o yuzden yarın konusunda endişeliyim:18:
menüme gelince... aslında 2 ara yaptım ki ztn az oldu, diyetisyen bana günde 3 öğün+7 ara veriyordu hatta 8, resmen yemekten bıkmıştım, ztn yazdım diye hatırlıyorum, artık diyetisyenin bana verdiği listeyi baz alıp ona göre kendimce uyarlama yapacagım yoksa yediklerimi azalttıkça kilo veremiyorum daha üstüne alabilirim ztn az yemekten kilo aldım, bu nedenle günde 6-7 öğün olabilir menüm, bilginize...

Beyazbulutcum...
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin, sevdiklerine bağışlasın, gencecik kızı varmış yaa kıyamam anne işte ilk gözünü açar açmaz kızını düşünmüş, iyileşecek inşallah bak bnm babamın halası da 2 kez beyin kanaması geçirdi ilk zamanlar biraz tutukluk vardı dilinde sonra eski haline geri döndü, yengen için de inşallah hepimiz dua ederiz dimi kızlar???
ben de dün liseden çok sevdiğim bir hocamın vefat haberini aldım, abimiz gibiydi hocadan çok yaşı da gençti daha 45 falan...
senin yazını okuyunca o geldi aklıma

yaş muhabbetine gelince...
en gencimiz sanırım ya katzi ya da kalbim, ya da ikisi... sevgi de olabilir işte onlardan biri
bnm ablam da yok kız kardeşimde, biyolojik olarak yani... yoksa amcamın kızına direkt abla derim ismini hiç demem, teyzeminkiler de bana abla derler ztn kızlarım gibiler ikisi de...
uni.deki en yakın arkadaşım da 78li ondan dolayı benim için herkesi benle yaşıt diye sayıyorum
bu arada 86lıyım, ama hala 25im, yıl geçse de daha ben yılın ikinci yarısında doğduğum için 25im...
küçükler dizilin el öpmeye bakiyim...

cyy...
kız sen menünü ne zmn yazdın da ben görmedim yaaaaaaaa.....
keşke o kıymayı atmasaydın çöpe, başka birilerine verseydin hayvanlara falan atsaydın, çöpten zor olur
ve tavsiyem şu ki hazır kıyma veya köfte almayın, her zaman kendiniz eti görün ve çektirin taze olsun kimbilir ne zamandan kıyma yapıldı bilemezsiniz ki...
menüne gelince...
sabah fiks ztn, öğlenki pilav fazla olmuş cnmm, akşam güzel
ama çaylar hala fazla, tek çeşide indirmeni öneririm
ve çaylarına bol limon sık ki hasta olma, hasta oluyorum demişsin, inşallah olmazsın, çok geçmiş olsun
sabah ballı limonlu iç çayını...

Kalbimmmm...
menün güzel
sadece akşam karbonhidratlı olmuş biraz ama açıklamışsın ztn, genel olarak güzel, afiyet olsun

Sadiyem...
sabah güzel, bi patatesli omlet yapmışsın olur o kadar takma kafana...
bana cok ara yapmışın dedin ama seninki de 5 öğün ki cok güzel
öğle-akşam da güzel
tamam o yaptığın arada resmen açlık krizine girmişsin ama abartı bişey bulamadım bikaç bonibonla kek de o kadar dert edilcek kadar büyük bişey değil, afiyet olsun tatlım

yaş konusuna kızlar okuyorum da fazla takılmışsınız boşverin ya hepimiz yaşıtız işte hehe
ben de hep 30umda evlencem derdim nasip işte, ne zaman gelceği belli değil ama daha 2-3 sene var en az, kendim için yapmak istediklerim var, evlilik henüz bu planlar içerisinde değil, 30umdan sonra anne olmak da sorun değil sonuçta artık 30 normal bir yaş, yaşlı olmuyorsun gayet genç olunuyor bana göre...

menün gayet güzel canım
inşallah yakında hepimiz bu fazlalıklardan kurtulacaz

Kalbim...
ekstralar güzelmiş, afiyet olsun fıstığım tatlı krizine girmişsin herhalde...
merak etme tartıda pek fark edeceğini düşünmüyorum...

Denizimmmmm
tatlım menün güzel aralardakileri de boşver cok takmayalım yaa bu kadar
bana göre menün az bile.. de işte takıyorz dimi???
iyice psikopata bağladık, bnm diyetisyenin deyimiyle...

cyy...
ya yeni fark ettim suyu az içmişsin, çaylardan kısıp suya ağırlık vermeni tavsiye ederim...

kızılacak bişe olsa kızacam
ama bence abartılı bişe yok

evet bugün misafirlikte bişe yemedim
orda benden daha şişman insanlar vardı
sen böyle yapınca bizde yemeye utanıyoruz dediler
çok komikti herkes benim yüzümden azıcık yedi

ahahah canım senin böyle diyeceğini biliyordum sana derken ben birsürü ara yaptım hatta bu araları yaparken sen geldin hep aklıma lilye diyordum ben nasıl yiyorum dieee
rüyaya gelince facede sen bana yazmışsın yaa birbirimize benziiyoruz diee rüyamdada onu gördüm aa birbirimize nekadar benziyoruz felan die konuşuyrduk yani değişik bişe yoktu
çok sevindim aralarımı begendiğiniz için çok mutlu oldum bayağı rahatladum yahuuuu
sanırım 1200 caloriyi geçtim aama

ablalarım kardeşlerim hepinize melapa

5 ocak'tan menü bildirimi yapıyorum. bugün yine ciğer tavuk yedim baştan söyliyim :)) ama bugun mantar yok! ivit...

sabah uyanınca: 2 kuru incir

kahvaltı:

-1 haşlanmış yumurta, peynir, 6 zeytin, 1 çay kaşığı bal, 3 dl çavdar ekmeği, yeşil çay, maydanoz, az kahvaltılık salça.

ara:

-sütlü şekersiz türk kahvesi, yarım elma, 1 bardak ayran. (bunları arka arkaya götürmedim genşler)

öğlen:

-çoook az dünden kalan ciğer yemeği. 2 yemek kaşığı bile yoktur. canım hiç yemek yemek istemedi.

ara:

-2 mandalina

akşam:

-2 tane tavuk budu(fırında), yarım patates(tavuklarla birlikte fırında), 1 tabak mercimek çorbası, cacık.

*2 lt ye yakın su içtim. gece de içerim artık lakır lakır :))
*dün akşam yeşil çay içmedim. bu gece patlatırım artık.
*sabah sporum da tamamdır. streçlere sarındım ahaaisdjkks :))
*kilom da bu sabah 72 çıktı bu arada.

saygılar sevgiler and öpücükler....

gece bi şeyler tıkınırsam haber veririm. ama sanmıyorum karnım doydu çok şükür.

ehehehe kız 1 defada anlıyoz 3 kez yazmışsın
evet yaaa öyle oluyooo
yanımda biri az yiyince bende utanıyom fazla yemeye ama iyi oluyoo ama eskidendi ooo

ve son dakika haberi
şimdi telefon geldi hafta sonu için şehir dışından misafirlerim geliyor
geçen hafta da gelmişti
ondan 2 hafta önce de
eşim yok ya yalnız kalmamı kimse istemiyor
ama arada ben yalnız kalmak isteyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…