dün cumaydı demiiii...
vallahaa unutmuşum zaten son 2 gündür iftara misafir aldıgım için kafam yerinde deyildi...
bu hafta diyet yalandı anlıcanız,bol bol tatlı yedim...yemek az yedim...
bu sabah tartıldım 54.5 çıktım hayret yaneee daha fazla bekliyodum.
acaba 56 görücem die korkuyodum:26:
çok sıcak yaa allah oruç tutanların yardımcısı olsun,önümüzdeki hafta bende başlarım herhalde :18:
karnım çok şiş yaa ...tuvaletede çıktım ama hala şiş...
nasııı 54.5 çıktım hayret yanii
bu akşam annemlere gidiyoz,p.tesi döncez...
Bu sabah bir wc çıktım anlatamam. Sanırım 1 aylık toptan yaptım
Tartıya çıkmadım ama bir kaç haftadır düzenli çıkamamıştım sanrım acısı fena çıktı.
ohh ohhh süper
ben 1 gün çıkamayınca deli oluyorum
sen iyi tutmuşsun içinde 1 haçhafta
1 kilo gitmiştir ozaman
yok yani 1 hafta tutmadımçıktım da düzenli hergün çıkmadım
bugün eski mahalleden babamın arkadaşı geldi bana 19 yaşında mısın dedi haha önceden 25 26 diyolardı bana
yokkk emmi 16 yım deseydin
daha çıtır
merhaba kızlar
bu saat oldu anca gelebildim
bugun de akşama kadar güzel gittim de akşam 1 dl pasta yedim gene ama ince dilim zira diğer kardeşimin doğum günü bugun de... bi de ben yaptım ay ne kötü yaparken yemiyorum bendeki sorun tatlı zaten bi de spor...
sporu seviyorum ama sıcaklarda ev işlerini bile yapamazken spora hiç halim yok
kilom da gece sahura kadar ayakta olduğumdan 75,5 civarında... oruç tutmuyorum ama bana yaramadı Ramazan, sabah da doğal olarak 10da kalkıyorum
bugun 2de en geç yatmayı planlıyorum sabah da kardeşim erken gitcekmiş saat 6da, kalkabilir miyim bilmiyorum:44:
valla yoruldum artık hem bedenen hem ruhen, yemek düzenine dikkat ediyim diom odama taşı dur hem ayıp oluyor hem de sofrada yemek gibi olmuyor
evdekilere uymayım dedim ama olmuyor işte ayrı gayrı yemek... bizde herkes sofrada olur
diyetten de herşeyden de bıktım bi de onca uğraşa rağmen fazla çıkmıyor muyum sinir oluyorum
2-3 sabahtır ceviz suyumu içiyorum ama Ramazandan dolayı benim vücut şaştı, geç yattığımdan geç kalkıyorum davul gibi karınla...tüm düzen altüst oldu
spora ancak 7-8 gibi gidebilirim akşam o da tam iftar hazırlığı...
kafam artık götürmüyor bazı şeyleri...
sabır diceksiniz de ömrüm bu kilolara sabredip onların gitmesini umut etmekle geçti
ha pes etmedim ama nasıl gitcek hiç fikrim yok
çözümü düzenli spor o da burda mümkün değil, leslieye talim o da artık sıkıyor nerdeyse 1 yıldr aynı şey... random bile birkaç kez yaptı sıkıldı bizim sıkılmamız normal yani...
neyse bu aralar depresif moddayım
çıkayım ben, yazdıklarınız da okumadım sonra bakarım
hepinize sevgiler...
yavrular şu wc olayını neyapcam ben yaaaaaaa
merhaba kızlar bakıyorum kimse girmiyor
menümü yazsam kimse yorum yapmıyor
ben oruç tuttuğum halde hem yediklerime dikkat edip hemde sporumu yapıyorum haberiniz olsun
sorma yaaa aranıza girmemle çıkmam bir olduAhahahahahahahah koptummm sende aramıza katıldın demekkk:)
Vayy maşşallah canım ben hiç dikkat etmiyorum.Alıp başımı gitmekten korkuyorum.Ama bende şöyle bi ççözüm buldum sahurda ekmek karbonhidrat türü şeyler yemiyorum peynir domates salatalık ve haşlanmış yumurta yiyorum hem tok tutsun hemde protein bol olsn diye umarım işe yarar
Cuma tartı sonuçlarını yazmadım çünkü yüzüm tutmadı şoklardaydım 59.900 ü gördüm.54 görmeyi beklerken nerdeyse 60ı gördüm.Depresyon depresyon takılırken bi gece çişimin gelmesinden uyuyamadım habire tuvalete gittim anam meğersem hep ondanmış ama fenaaa kabızlık çekiorm yapamıorm yaptığımdada afedersiniz koyun şeysi gibi yapıorm 1 haftadır böyleyim vucut bu yeme stiline alışmaya çalışıyo heralde neyse şuara iftara yakın 55.700 civarı çıkıorum.İftardada yemeyi azaltırsam kesin zayıflıcamda çok az gözlü oluorum gözüm dönüo hep çeşit istiyorum.
ben yazarken deniz vardı bişe yazmadan çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?