Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

selam kızlar
öncelikle şunu demem lazım ki... dünkü 76,2yi gördükten sonra böle olmuştum
sinirlerim bozulmuştu dün dikkatli bir menü akşam azcık tatlı:26: yeşilçay ve 2,5lt su ile bugun 75,5u gördüm
bugun az su içtim ama:26: onu 2lt falan yapmam lazım
menüm de iyi gibi... kaçamak yok akşam tatlı da kalmadı oleyyyy oldu mu cnm çeker gözüm görür devamlı ama olmadı mı aman boşver diyorum
şu an niyetim doğum günüme kadar 73ü görmek hatunlar... 15 gunum var
sıkı gitmek istiyorum tek sorunum spor... daha doğrusu nefes darlığı... yoksa yapmaya nasıl niyetlendim bilseniz...
hatta leslie yükledim ama eski video da yenisi de açılmıyor ses var görüntü yok

bakalım hayırlısı...
bu arada ben ilk işte 6 ay kadar önce 5kg verdiğimde aldığım tepki kilo vermişsin değil sen kilo mu aldın oldu
şimdi de tanıdık eş dost kimseyle görüşmek istemiyorum zayıflamadıkça...
çünkü insanlara ne yapsanız yaranamazsınız
ben 62 kg iken de kiloma laf sölenirdi hiç denmez ki sen onca ilaç kullanıon vs diye... o yüzden ben insanlara güvenmiyorum bu konuda... ben 50 de olsam bi kulp bulurlar...
gamzem minikk 154 mü 157 mi ne
senle ben aynı boydayız bizim ideal kilomuz 48-60 arası
yani 50-52 normal 48 en düşük sınır ben mesela önce eski kilom 62 olayım sonra da 59u göreyim diyorum verdikçe hedefi düşüreceğim
sen de aslında normalsin boyuna göre 52 olsan da yeter ama verdikten sonra korumaya bak hatta sen şu an koruma yolunda devam et arada vücudu şokla o 2 kilo da gider tatlım

benden havadisler bunlar şekerler...
şimdi çıkıyorum sonra görüşürzzzzzz
sevgiler...

bende bugün çok iyi bişe yaptım tatlı isteğimi bastırdım
ama yarım kase çekirdek yedim
şimdi 1 yeşil elma yiyorum 11 gibi bisiklet bincem

Son düzenleme:
şu simitten kurtulma yolu var mı kızlar:2: Ben kalçamı göğüs ölçümü vs. çok beğeniyorum ama gel gelelim simit ve göbek var bende 1 buçuk yıldır... önceden 52 kiloydum ideal kilomdaydım ama evde dura dura kilo aldım hepside göbekde birikti simit oluştu şu an 62 kiloyum ama dışardan 55 gibi duruyorum ama çıplakken beğenmiyorum kendimi.. sanki dikkat etmezsem selülit olcakmş gibi baldır ve popom eskisi kadar sıkı değil... :2: bi de göbek ve simit var... ben spor yaparsam kalçam eriycek biliyorum ve ben kalçamın büyüklüğünden çok memmnunum ben sade şu göbüşten nasıl kurtulablrm var mı bi tüyo bişilerrr

kızlar ben de bugun naptım, tatlı yedim:26: 4 minik kemalpaşa...
evde kalan son kırıntılar yani...
spor olarak bişey yapmadım ama 2 saattir mutfağı topla, çamaşır as vs epey ter attım normalde gündüz yaparım bu işleri akşamları sadece en fazla makineye atarım o kadar...
yani kısacası çok yoruldum bacaklarım da şişmiş parmağımla dokununca çukurlaşıyor ödem yani...

Hergünde bi güzel yiyorum.Sabahtan diorum bugün çorba sebze yemeğiyle geçiştircem ama iftar vakti yaklaşınca canım çeşit çeşit mezeler istiyo.Herşeyden birer parça yiyorum vallaaaa kilo almıyımda vermesemde olur diyorum artık...Sahurdan kısıyim az yiyim protein yiyim diorum bu seferde açlıktan ölüyorum enerjim düşüyo uyukluyorum. Ramazan bircek ardından bayram gelcek Al Sana yemeğe bi bahane daha çıktı...

bugün oruç tutmaya başladım,acayip başıp ağrıyo açlıktan,herhalde....
adet oldugumdan beri hiç dikkat etmiyodum yediğime içtiğime,bakalım bundan sonra ne olcak....
akşama ne yemek yapcam bilmiyorum yaaa...

offf sorma bendede bir yeme aşkıı
hadi kilo vermiyim almasamda olur diyorum
ramazan bitsin başlarız diyorum
buseferde bayram geliyor tatlılar şekerler

offf bende mide bulantısını bitürlü geçmedi
akşamları ben pekde dikkat etmiyorm yediğim zaman yarım tabak 1 tabak oda ekmeksiz
istediğimi yerim
bu akşam canm mercimekli köfte istiyor bol salata ve ayranla mikemmel olur

gamzem senin oğlan çişe alıştımı
biz 4 gündür çişe başladık
lazımlık aldım birtane evde bezsiz ve kilotsuz dolaşıyor çişi geldimi bana söylemeden direk lazımlığa gidiyo
bakıyorum çişini yapıyor kakasınıda çişinide söylüyor
ama bu seferde altına kilot yada şort giydirdimmi hiç söylemiyo altını ıslatıyor pöööööööfffff ne zormuş
sen neyaptın

akşam olsa artık yaaa,sabah erken kalkınca gün bitmek bilmiyo,oruçlu oruçlu işte yapılmıyo
bugün bütün gün oturdum sayılır,totoyuu büyüttüm iyce...
şadiş açkarnına miden nie bulanıyo ki,daha evvelde sölemiştin midenin bulandnı
süprizzz olmasın sakın

yok anam yaaa yeni bitti reglim biliyorsun
şuan istemiyorum allah olmayanlara versin
şuan hamile kalırsam kafayı yerim herhalde

çok şükür geçen sene halletik tuvalet egitimini...
benimki ne zor nede çok kolaydı...
ramazanda zor olur aslında,bu iş çok büyük sabır gerektiriyo çünkü,sakin oldugun bi dönemde başla,
kesinlikle kızma ,bagırma sakin davran,senden tepki görürse tuvalete gitmek istemez...
3 4 günden sonra herşey yoluna giriyo zaten...

senin oğlan maşallah iyi valla sana sölemedn gidip tuvaletini yapıyomuş ne güzel,
bence sabret tuvalete yapmaya alıştıktan sonra,altına yapmaktan vazgeçecektir die düşünüyorum.
bizimki tam tersi kilotsuz olsa pipisiyle oynarken ufaktan çiş kaçırıyo,o yüzden çıplak bırakmam hiç....

her çocuk farklı işteee

bizde zorlanmadık ama kilot giydirince kiloduna yapıyor
ben bukadar kolay geçeceğini sanmıyordum
aklım esti bir başladım hemen öğrendi maşşallah
şimdi kilotsuz dolaşsın biraz tam çişe alışınca kilodunuda giydiririm 1 2 günde öyle öğrenir alışır sonra deilmi canım
eğitimimizde hiç olmadığı kadar sabırlıyım
hatta geçen misafirimiz geldi eşimle kuzenine baktım çakmağı almışlar efenin pipisine tutuyorlar
bir kızdımm nerden geldiklerini şaşırdılar

bırakın çişi mişi daha iştah açıcı şeyler konuşalım:):):) ya buarada bizim komşu beni iftara çağırdı ama annemi çağırmamış sinir oldum hiç gidesim yok ne saçma ev halkından birini çağırıp birini çağırmıolar

iştahınızz kesilsin diye leennn
ne saçma seni çaığırıp anneni çağırmıyor
var bunda bir bit yeniği gitme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…