Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

lilycim menülerini inceledim menün gayet başarılı bitek kaçaamağın pasta ve yağlıgevrek olmuş onunda açıklamasını yapmışsın kardeşinin doğumgünüymüş ondan dolayı yemişsin sporunuda yapmışsın harikasın bebeğim böyle devam etmeni canı gönülden istiyorum

sadişim valla çok güldüm eşine dediğini yaptırdın ya helal olsun ben pek düşünmüyorum istediğimi yaptırabileceğimi o kadar uğraşamam herhalde... sabırlıyımdır ama öyle anlattığın tarzda değil... bakalım hayılrısı ilerde hatırlat acep yapabilio muyum sana söliyim
menülerimi beğenmene sevindim bundan sonra akşamları çıkabilirsem çıkarım o da ancak annemler iftara kalmazlarsa... yoksa evde lesliye talim

ah yavrum benim :)))) aferin seni ogluma alacam demek kekin meshur heeeee, canim cekti simdi gece gece hic yemedigim halde, görmedigim halde
proteine baslayalim yine yahu ben böyle doymuyorum hic, dün gece 1 tabak bulgur pilavi yedim resmen ( gece 1de bide

tatlim tutacaksin kendini isteeee, tatli matli yokkk benim canim kac günden beri baklava cekiyor

hehehhe al beni oğluna çok becerikliyimdir :) yaaaaa valla proteine gene başlamak lazım evet de ben o havaya giremiyorum nedense. aslında bir çeyrek dukan ekmeğim var buzdolabında saklıyorum. yarın onunla bi kahvaltı edip gün boyu devam ettirebilirim protein işini amaa bilemiyorum bakalım. normal diyet benim beslenme şeklim oldu artık onu adamdan saymıyorum :) değişik şeyler yapmam gerek.

offf yaaa ne leslie ne bilmem ne... sporu bıraktım resmen ben :/ çok üzülüyorum ya. diyeti adam gibi yapmasam da spora devam etseydim şu göbeğim biraz daha toparlanırdı belki... biraz yiyim hemen salıyo kendini bu göbek ya anlamadım gitti pofffffff

bu arada kızlar facebook grubumuza koyduğum son fotom kayıp benim. noldu ona anlamadım ya. denizin koydukları da yok. kimse silmiycene göre noldu onlara?

randomcum,
valla resimler aşağıda arada tıkla açılıolar ben denedim
bu arada kek konusunda da tek rakibim annemdir her türlüsünü bilirim diyet kek benm proje konumdu 3 ay boyunca her hafta ayrı ayrı şekillerde kek yaptım tam buğday unlusundan tut tatlandırıcılısına kadar...
en son ananemde kek yapmıştım puf puftu hamuru ama elektrikler gidince sönmüştü yoksa çok güzeldi...
valla yemeklerim tuzsuz ve az yağlı olduğundan pek rağbet görmez ama hamur işlerine laf söyleyen az bulunurha yedin de böle oldun diyebilirsiniz, ama eskiden pek yemezdim diyete başladığımdan beri yasak olunca cnm çekio

aynen benimde normal diyet benim beslenme seklim oldu, vücut alisti artik o yüzden kilo veremiyoruz sanirim proteini sevdim ben vallah baslayalimmmm,

benimde göbegim var daha tatlimmmm, herhalde en son göbek gidiyor birazdan sporumu yapacam insallah, bugün niyetli degilim sabah sahura uyuya kalmisiz ailecek.. orucluyken spor yapamiyorum, simdi degerlendirmem lazim..

bu arada kızlar facebook grubumuza koyduğum son fotom kayıp benim. noldu ona anlamadım ya. denizin koydukları da yok. kimse silmiycene göre noldu onlara?

allah allah..yoksa biri sildi mi?

tamam lilycim senide ogluma alacam

kızlar bugün sabah 58i bile gördüm.Tamam sahurda yiyince iftara doğru tartılmak lazım o kilo yanlışta ama ne kadr etkilicekki en fazla 57 olurum heralde psikolojim darmadagın bide gözümde kocaman şişlik hepten psikolojim bozuluo

kızlar söylemeden geçemicem
dün eşimle alışverişe gittik birkaç elbise denedim
girdiğpim bir mağazada bayan, hangi bedensiniz dedi bende midyum dedim
tezgahtarda yok siz smol sunuz dedi ve bana S beden elbiseler getirdi
üstelik bir elbisenin s bedeni kalmamıştı xs bedenini verdi kadın o bile tam oturdu
çok mutlu oldum çok

sabah geldim birsürü şey yazdım ama gönderemedim bilg. dondu bidahada açılmadı eşim yaptı gene sağolsun
az önce tartıldım 63 kilo geldim
okadar mutlu oldumki anlatamam
gece sahura kalkamamışım aç tutuyorum şuan ama diger günlere nazaran daha iyiyim

Ohhhhh süper valla bebeem emeklerinin karşılığını alıosun xsmall hatun seniiiii darısı hepimizin başına

bende 55e düşmüştüm ondan sonra gittikçe arttım:) hökümet gibi kızım ahahaha aç aç nası tutuosun ya ben kalkamasam kesin o gün tutmazdım süpersin valla hemde ilk günlerinnn ben kesin bayılırdım hee :) sizin orda kaçta okunuo ezan

20:03 de okunuyor canım
vallahi bugün daha iyi hissediyordum ama iftar yaklaştıkça artık mide bulantısı susuzluk başladı artık
ayyy inşallah ramazan sonuna kadar 61leri görürüm

merhaba kızlar orucumu açtım ve şuan patlıcak gibiyim
menümü yazıyorum
sahur
hiç bişe

iftar
1 büyük kase batırık(soğuksoğuk)
1 dilim karpuz
2 çatal patatesli tavuk

1 kase sütlaç yedim(kaseler çok küçük 1 kepçe anca)
birazdan armut kiraz felan yicem

yarım saatda bisiklet sürerim

bu sabah 61 çıktım ya çok moralim bozuldu inşallah ödem falandır da hemen gider
bugun 61i görünce hemen proteine sardım sadece bi bitter çikolata yedim protein olmayan. bi de çay kahve falan işte menü dışındaki şeyler... inşallah yarın tekrar 60 çıkarım.

kız bana bile bazı mağazalarda S beden oluyo. sen niye medium sanıyosun kendini

oruç yarıycak galiba yavrum

vallahi canım protein işe yarıyor oruç olmasam eşlik ederdim sana
ama iftardan sonra insanın canı değişik şeyler istiyo yoğurt moğurt yiyemem.D
kız bana bile bazı mağazalarda S beden oluyo. sen niye medium sanıyosun kendini

oruç yarıycak galiba yavrum

mütevazilik yapacak yaa hatun m istiyor işte
ben halen L alıyorum kendime yalan yok vallahi
birsürü bluz almıştım şimdi zayıfladıkça hepsi daha güzel oluyor

oruç yarasın yaaaa bunu bekliyordum zaten
en azından 61 olayım ona razıyım inan

Son düzenleme:

valla ben de bugun zar zor yaptım cnm yaaa zaten toplamda pek de bişey yemedim yani şu an açım mesela ama cnm bişey yemek de istemiyo
yarın da yapayım bakalım 3 günü tamamlarsam çok süper olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…