ramazanda dönerciler gibi bizim topik de kapandı galiba :) valla ben de kaç gündür yazmıyorum ama çok telaş vardı evde. 2 akşam üst üste iftara misafir geldi öldüm öldüm dirildim resmen. dün 12 saat boyunca hep ayaktaydım koca gün yemek yapıp bulaşık yıkadım evi temizledim. bi yerde çalışıyo olsam ancak bu kadar yorulurdum sanırım. benim yanımda annem ve yengem de çok yoruldu. eee 12 kişi misafir ağırlamak kolay diil tabi :/ her neyse diyet de tabii 3 gündür çöpe atılmış durumda. misafirler için kek yapmıştım ayıptır söylemesi. çok da güzel yapmışım ya, kekim meşhurdur birazneyse şımarmiyim işte kek güzel olunca ve ben bir tatlı canavarı olunca gelip geçerken kaç dl kek yedim belli diil. zaten dün akşam yemek yiyemedim servis yapmaktan. 12 kişiye çorba koy. yemeği bitene yemek koy. herkes başka bişey istiyo derken yemeğe oturmaya vakit olmadı. sağolsun kimse de siz yemek yemediniz demedi valla. saat 12ye doğru gittiler ve ben o saate kadar ayakta hizmet yaptım. sevgilimden bile trip yedim bu sayede. ne kadar meşgulsun bi msj bile atmıyosun diyo bana. ben önümü bile görmüyodum yani. bu sabah tartıldım işte kilom hala 60 ama bir iki gün daha öküzlüklerime devam edersem 61i görürüm. hemen toparlanmam ve protein diyeti yapmam gerekkkk
bu arada 2 gündür oruç tutuyorum
dün akşam küçük bir kase sütlaç yedim ama bu akşaaam
2 tane taşkadayıf tatlı yedim(
yemeğe davetliydik kendimi tutamadım
ama oruç tutmadan öncede okadar dikkat etmiştimki faydasını gördüm
şimdi tıkabasa tok karnına 65i bile görmüyormtabi çıbıldak
iftara yakın 63.3 felan çıkıyorum
ah yavrum benim :)))) aferin seni ogluma alacamdemek kekin meshur heeeee, canim cekti simdi gece gece hic yemedigim halde, görmedigim halde
proteine baslayalim yine yahu ben böyle doymuyorum hic, dün gece 1 tabak bulgur pilavi yedim resmen( gece 1de bide
tatlim tutacaksin kendini isteeee, tatli matli yokkkbenim canim kac günden beri baklava cekiyor
hehehhe al beni oğluna çok becerikliyimdir :) yaaaaa valla proteine gene başlamak lazım evet de ben o havaya giremiyorum nedense. aslında bir çeyrek dukan ekmeğim var buzdolabında saklıyorum. yarın onunla bi kahvaltı edip gün boyu devam ettirebilirim protein işini amaa bilemiyorum bakalım. normal diyet benim beslenme şeklim oldu artık onu adamdan saymıyorum :) değişik şeyler yapmam gerek.
offf yaaa ne leslie ne bilmem ne... sporu bıraktım resmen ben :/ çok üzülüyorum ya. diyeti adam gibi yapmasam da spora devam etseydim şu göbeğim biraz daha toparlanırdı belki... biraz yiyim hemen salıyo kendini bu göbek ya anlamadım gitti pofffffff
bu arada kızlar facebook grubumuza koyduğum son fotom kayıp benim. noldu ona anlamadım ya. denizin koydukları da yok. kimse silmiycene göre noldu onlara?
randomcum,
valla resimler aşağıda arada tıkla açılıolar ben denedim
bu arada kek konusunda da tek rakibim annemdirher türlüsünü bilirim diyet kek benm proje konumdu 3 ay boyunca her hafta ayrı ayrı şekillerde kek yaptım tam buğday unlusundan tut tatlandırıcılısına kadar...
en son ananemde kek yapmıştım puf puftu hamuru ama elektrikler gidince sönmüştüyoksa çok güzeldi...
valla yemeklerim tuzsuz ve az yağlı olduğundan pek rağbet görmez ama hamur işlerine laf söyleyen az bulunurha yedin de böle oldun diyebilirsiniz, ama eskiden pek yemezdim diyete başladığımdan beri yasak olunca cnm çekio
bu arada kızlar facebook grubumuza koyduğum son fotom kayıp benim. noldu ona anlamadım ya. denizin koydukları da yok. kimse silmiycene göre noldu onlara?
kızlar söylemeden geçemicem
dün eşimle alışverişe gittik birkaç elbise denedim
girdiğpim bir mağazada bayan, hangi bedensiniz dedi bende midyum dedim
tezgahtarda yok siz smol sunuz dedi ve bana S beden elbiseler getirdi
üstelik bir elbisenin s bedeni kalmamıştı xs bedenini verdi kadın o bile tam oturdu
çok mutlu oldum çok
sabah geldim birsürü şey yazdım ama gönderemedim bilg. dondu bidahada açılmadı eşim yaptı gene sağolsun
az önce tartıldım 63 kilo geldim
okadar mutlu oldumki anlatamam
gece sahura kalkamamışım aç tutuyorum şuan ama diger günlere nazaran daha iyiyim
Ohhhhh süper valla bebeem emeklerinin karşılığını alıosun xsmall hatun seniiiii darısı hepimizin başına
bende 55e düşmüştüm ondan sonra gittikçe arttım:) hökümet gibi kızım ahahaha aç aç nası tutuosun ya ben kalkamasam kesin o gün tutmazdım süpersin valla hemde ilk günlerinnn ben kesin bayılırdım hee :) sizin orda kaçta okunuo ezan
kız bana bile bazı mağazalarda S beden oluyo. sen niye medium sanıyosun kendinikızlar söylemeden geçemicem
dün eşimle alışverişe gittik birkaç elbise denedim
girdiğpim bir mağazada bayan, hangi bedensiniz dedi bende midyum dedim
tezgahtarda yok siz smol sunuz dedi ve bana S beden elbiseler getirdi
üstelik bir elbisenin s bedeni kalmamıştı xs bedenini verdi kadın o bile tam oturdu
çok mutlu oldum çok
sabah geldim birsürü şey yazdım ama gönderemedim bilg. dondu bidahada açılmadı eşim yaptı gene sağolsun
az önce tartıldım 63 kilo geldim
okadar mutlu oldumki anlatamam
gece sahura kalkamamışım aç tutuyorum şuan ama diger günlere nazaran daha iyiyim
vallahi canım protein işe yarıyor oruç olmasam eşlik ederdim sanabu sabah 61 çıktım ya çok moralim bozuldu inşallah ödem falandır da hemen gider
bugun 61i görünce hemen proteine sardımsadece bi bitter çikolata yedim protein olmayan. bi de çay kahve falan işte menü dışındaki şeyler... inşallah yarın tekrar 60 çıkarım.
kız bana bile bazı mağazalarda S beden oluyo. sen niye medium sanıyosun kendini
oruç yarıycak galiba yavrum
vallahi canım protein işe yarıyor oruç olmasam eşlik ederdim sana
ama iftardan sonra insanın canı değişik şeyler istiyo yoğurt moğurt yiyemem.D
mütevazilik yapacak yaa hatunm istiyor işte
ben halen L alıyorum kendime yalan yok vallahi
birsürü bluz almıştım şimdi zayıfladıkça hepsi daha güzel oluyor
oruç yarasın yaaaa bunu bekliyordum zaten
en azından 61 olayım ona razıyım inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?