şimdi demin dediğime cevap aldım sanırım ama yine de tam değil...ben 3 gün yapıp sonra
1 gün sebze+protein 1 gün protein olarak devam etcem
valla verdiğin çay tarifi harikaymış ama maalesef ben karışım kullanmıyorum ama yeşilçaya başlıcam inşallah bugun saldım çayıra oldum:26:
ya ben ne zaman ideal kiloma yaklaşsam bi garip haller basıyor benidelirmiş gibi yiyorum kilo verdim diye
ama anormal şekilde yiuorum yani
sen çok sabırlısın. bi de senin yerinde olsam deli gibi alışveriş yapardım.
ya insan zayıfken zayıflıgının degerini bilmiyor sürekli gözüne baska seyler batıyor. ben öyleydim en azından. habire şikayet ederdim fiziğimden. oysa ne güzelmişim. işte insan kaybedince anlıyor değerini. 48 kilolardan 76 ya çıkınca aklım basıma geldi benim deşuan 66 filanım ama eskisi kadar şikayet etmemeye çalışıyorum. buna da şükür... beterin beteri var malum.:2::2:
gelelim benim menüme.
sabah: 1,5 yk yulaf kepeğinden krep-1 parça peynir- 3 yaprak taze fesleğen(annem balkonda saksılarda feslegen maydonoz vs yetiştiriyor ya ahahah=
ara: şekersiz türk kahvesi. (fal bile kapattım)
öğle: 1 minik parça fırında tavuk-göğüs kısmından ( nasıl yuttum bilmiyorum ama öğlen baya baya aç kaldım yani. cidden tavuk yiyemiyorum bu şekilde. kokuyor gibi geliyor midem almıyor:S) yanında da yoğurt
ara:yoğurt
akşam: köfte-yoğurt-soğanın cücük kısmı
şimdi de şu size tarifini yazdıgım ödem attırıcı nar çiçekli şey
spor olarak da 1 saat tempolu yürüyüş. 5.1 km yürüdüm 209 kalori yaktım.
zaman zaman elim tatlılara gitti. ama tuttum kendimi işte =/[/COLOR]
zayıflık konusunda dediğin doğru ben 60ken de zayıflamaya çalışıyordum ama ödem fazlaydı şimdi kilo fazlalığı var o zamanlar kendimi şişko bulurdum hatta 2 kg alsam hemen verirdim ama bi saldım pir saldım oldum böyle:26: kıymetini bilmek lazım aslında halimizin

menüne gelince...zaten dukan takılıyorsun güzel yani... bu arada benm de dukanı araştırıp öğrenmem lazım sanırım yoksa bilgim olmayan konuda doğru yorum yapamam dimi ama

oh hatun sporunu da yapmışsın

bu arada fal kapattım demişsin ya biliyorum faceten okudum koptum