• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bi senin bi benim misafirler bitmio:) ohh bi puding yemeyle bişey olmaz önemli olan bunu yedim aman bisküvide yiyim falan dememek:) Ayrca bgn sesimizi duydun galiba iki tane tost yediğini görünce şaşırdım ufak ufak arttırmaya başlıosun:) Valla okadar az yersen kocan gelince normal yemene dönünce kilo alırsın diye korkuorum buarada zayıflamışsın tebrik ederim ddarısı başımaaa:)

şekerim gribim,

fünye kadar hapları yutuyorum ya onlar için mecburen yiyorum

öğlen çorba yetmişti, arkadaş lazanyadan da koyunca tabağımza zorla yedim neredeyse çıkaracaktım.

Sanırım midem küçülüyor

Biraz daha biraz daha :)

Size söz 15 tatilden dönüşte 78 olarak geleceğim

İnşallah

menüm kızlar
sabah 2 kuru kayısı bir bardak su
kahvaltı 2.5 dilim çavdar ekmeği,1.5 haşlanmış yumurta (kızımın yarımıda bana kaldı)1 çay kaşığı bal,beyaz peynir,şekersiz çay,bir bardak taze sıkılmış meyve suyu
ara şekersiz kahve
öğle 4 yk makarna,4yk kabak yemeği, yoğurt
ara yarımdan az portakal
akşam bir közlenmiş patlıcan,yoğurt,5yk kabak yemeği,1.5dilim ekmek
2 bardak tarçınlı yeşil çay
birbuçuklitre su yatana kadar fazlalaşır
spor sabah 5milin 2 mili leslie kızım uyuduktan sonrada 30 dakika adımlama yapıcam nasipse

pembiş kuru incire dikkat çok tüketme kalorili çünki aynı şey bütün kurumuş meyveler için geçerli
kuru üzüm kuru kayısı ve bugün birşey daha öğrendim doğal kurumuş kayısının tadı buruk olurmuş marketlerde kurutulanlara genelde şekerle kurutulurmuş

utanç verici ama bir okadarda lezzetli menümü sunuyorum:D
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
3 yk çökelek kavurma
yarımdan az yumurta(efenin artanı)
4 yeşil zeytin
1 çk kaymaklı bal

arayok

5 yada 6 kk biberli çörek diyim(ev yapımı)
2 çatal kadar kek
4 5 bardak şekersiz çay

1 sade türkkahve+ 2 dilim bitter
akşam bişe yemicem hem canım istemiyo hemde artık yemesem iyi olur hem adanadan misafirim geldi ayaküstü 5 şubatda kuzenimin düğünü var onun davetiyesini getirdiler onlarada kahve yaptım 1 fincan daha kahve içtim yanii:D
belki 1 portakal yerim saat 8 gibi felan

su 1buçuk lt felandır yatana kadar 2buçuk yaparım
spor 10dan sonra 5 mil leslie düşünüyorum bakalım belki 3 milde bırakırım:D
1 bardak biberiye çayı bir bardak yeşil çay içtim

pembiş kuru incire dikkat çok tüketme kalorili çünki aynı şey bütün kurumuş meyveler için geçerli
kuru üzüm kuru kayısı ve bugün birşey daha öğrendim doğal kurumuş kayısının tadı buruk olurmuş marketlerde kurutulanlara genelde şekerle kurutulurmuş

benim eve malatyadan geliyo kurumuş kayısı tamamen natürel yanii tadıda çok şekerli değil zaten hafif ekşimsi tadı varr ama çok lezzetli:D

offf yaaa sinirim bozuldu şu düğünün davetiyesi bile geldii ben aysonu alışverişe çıkcam vee halen 65 kiloyum habire yiyorum pisbogazz offf komşumda çok iyi biri benden çok büyük bir bayan 3 çocuk annesi oda ilk çocugunu doğurduğunda 80 kilodan 51 e düşmüş ama şimdi 86 kiloda felan oda zayıfladığımın farkında diyetde olduğumuda biliyo ama bugün yeee yarın geri başlarsın diyoo aslında bir yandan iyi niyetli ama buşekil düşündüklerinde habire yiyoruzz:((

kızlar boyum 160 kilom 65 sizce bana kaç beden olur elbise almaya gittiğimde 1 numara büyük söyliyimde aaa bubana bol geldi bir küçüğünü getirirmisiniz diyim ahahahah

benim eve malatyadan geliyo kurumuş kayısı tamamen natürel yanii tadıda çok şekerli değil zaten hafif ekşimsi tadı varr ama çok lezzetli:D

doğalı o zaten öyle olması lazım bende bikaç gün sonra dışarı çıkıp aktara filan gidicem hemde ıvır zovır satan bir dükkan var ceviz badem doğal ürünler satan biryer aktar gibi orasıda ordan alıcam kuru üzüm ve kayısı
artık markketten almam

offf yaaa sinirim bozuldu şu düğünün davetiyesi bile geldii ben aysonu alışverişe çıkcam vee halen 65 kiloyum habire yiyorum pisbogazz offf komşumda çok iyi biri benden çok büyük bir bayan 3 çocuk annesi oda ilk çocugunu doğurduğunda 80 kilodan 51 e düşmüş ama şimdi 86 kiloda felan oda zayıfladığımın farkında diyetde olduğumuda biliyo ama bugün yeee yarın geri başlarsın diyoo aslında bir yandan iyi niyetli ama buşekil düşündüklerinde habire yiyoruzz:((

kızlar boyum 160 kilom 65 sizce bana kaç beden olur elbise almaya gittiğimde 1 numara büyük söyliyimde aaa bubana bol geldi bir küçüğünü getirirmisiniz diyim ahahahah

beden işi kıyafetlerin kalıplarına bağlı biraz 40 olur gibi geliyor bana :44:

menüm kızlar
sabah 2 kuru kayısı bir bardak su
kahvaltı 2.5 dilim çavdar ekmeği,1.5 haşlanmış yumurta (kızımın yarımıda bana kaldı)1 çay kaşığı bal,beyaz peynir,şekersiz çay,bir bardak taze sıkılmış meyve suyu
ara şekersiz kahve
öğle 4 yk makarna,4yk kabak yemeği, yoğurt
ara yarımdan az portakal
akşam bir közlenmiş patlıcan,yoğurt,5yk kabak yemeği,1.5dilim ekmek
2 bardak tarçınlı yeşil çay
birbuçuklitre su yatana kadar fazlalaşır
spor sabah 5milin 2 mili leslie kızım uyuduktan sonrada 30 dakika adımlama yapıcam nasipse

nekadr güzel yaa sende halen zayıflayamıyorsan artık bilmiyorum yaniii bakıyorum hiç kaçamak yok bolbol su içiyorsun sporda süper ama bana bak 2 gün kaçamaksız geçiriyorum 3. gün ye gidi yeeeee

nekadr güzel yaa sende halen zayıflayamıyorsan artık bilmiyorum yaniii bakıyorum hiç kaçamak yok bolbol su içiyorsun sporda süper ama bana bak 2 gün kaçamaksız geçiriyorum 3. gün ye gidi yeeeee
canım bu hafta bakıcaz artık eğer yine kilo veremediysem başka yollar deniyeceğim sporu artırırım yada hemen gidicem alıcam elma sirkesini :)) çünki geçen sefer onla güzel kilo vermiştim ama şuda var bende çok kaçamak yaptım ya önceden belkide ondan veremedim bilmiyorum :44::44:
keloğlan bile yağlı bazlama yiyor biz yiyemiyoruz:((((((

allah iyiliğini versin ya hiç güleceğim yoktuuuu :9::9::9::9:

benim kızda kayu izliyor :))
bizimkiler yağlı bazlama yediriyor çizgifilmde bile
avrupalılarda borkoli havuç yediriyor :D ayol kayunun anası babası bile spor yapıyor koşu bantları var
anası plates yapıyor kayunun ailesi fit zayıf keloğlanın anneciğide tombik hehehehehehehehehe:9::9::9:

kızlar şu lahana yağı ne muhteşemmiş ya denemedim ama gerçekten faydalarınd abölgesel incelme yağları parçalama filan yazıyor
portakal yağıda cildi sıkılaştırırmış

benim kızda kayu izliyor :))
bizimkiler yağlı bazlama yediriyor çizgifilmde bile
avrupalılarda borkoli havuç yediriyor :D ayol kayunun anası babası bile spor yapıyor koşu bantları var
anası plates yapıyor kayunun ailesi fit zayıf keloğlanın anneciğide tombik hehehehehehehehehe:9::9::9:
bak o konuda haklısın lauranın anneside fit kadın çello çalıyo:D sid in anneside bi havalıı hep babaları yapıyor yemeğii heleki şakadaki kedi deki çocukların anneleri sürekli pilates yapıyo ahahah bizim keloğlanla pepenin annesinde felan bispor felan göremedikk keloğlann anneside aynı bizim gibitombikk:D

kızlar şu lahana yağı ne muhteşemmiş ya denemedim ama gerçekten faydalarınd abölgesel incelme yağları parçalama filan yazıyor

ben aktara sordumkendinde yokmuş lahana yağı ama başka bişeler önerdi 1 tane küçük paketde gösterdi üstünde kırmızı biberresmi vardı bilmediğim şeyi almak istemedim

Karamelek...
6 kk yaklaşık 2-3dl ekmek eder çok değil tatlım öğle yemeği yerine say akşam ekmek yemezsin olur biter... kekten de sadece tatmışsın abartma tatlım arada olur oyle şeyler...1 kg alman için 7500kalori alman lazım onlar olsa olsa en fazla 300-400kaloridir:1:
bitter için de ben de karamı merak ediyordum ben de alayım bari haftada 1-2 defa kendime jest yaparım ztn %55 olanlar bana tatlı geliyor

bizim de limon bahçemiz var 500 tane falan ağaç var da portakal 5-6 tane... yencek kadar yani... ben sevmiyorum bahçede huzur bulmak yerine kalp krizi geçirebilme konumuna giriyorum börtü böcek, her taraf çamur ıyyyyyyyyy....:27:
menünü de beğendim cok üzülcek bir tablo yok önümde...
beden olarak sana 38-40 falan olur herhalde
bu komşular tanıdıklar hep aynı bu sefer kesin kararlıyım ne kadar çok sevdiğim olursa olsun hayır diyeceğim direkt diyette misin derler evet dediğimde de dalga geçerler yarın devam et diye ama ben hayır yemiyeceğim dicem hatır koymaları da önemli değil ben ne zmn kıramaz yersem o zmn zayıf iradeli imajı veriyorum ve hep kullanılıyorum bundan sonra hayır diyeceğim o zmn daha cok adam yerine konuyor insan bunu gözlemledim
sporumu da yapıcam kim ne derse desin, alay edenler beni hedefime ulaştığımda görecekler, ben de onların surat ifadelerini görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum:1::1::1:
bir beden yaklaşık 6kgya denk geliyor yani bnm aslında şimdiye 1 beden incelmem lazımdı ama hafif bolluk olmasına rağmen emin değilim bir mağazaya gidip bişeyler denemem lazım, evde çok kıyafetim yok bi zayıflayım ztn komple yeni şeyler alıcam kendime...

Randomlife...
cnm rica ederim alıntı yapmaman iyi olmuş bnm yorumlar uzun oluyor:1: bu bilgiyi şu an siteye yogunluktan dolayı giremeyen arkadaşımız minikk'ten aldım o mutfak tartısında ölçmüş, topiğinde yazmıştı...
bu arada nesfiti çerez gibi çok yeme o da ekmek yerine geçiyor ha sunta yemişsin ha nesfit...
tatlım bana diyetisyen hurmayı 3 tane yiyebilirsin demişti ben internette baktım birçok yerde bir tanesi 15 kalori diyordu ve tvde diyetisyenler 4 tane ara olarak yenebilir demişti bana diyetisyen 3 tane vermişti:27:

Pembemmmmm....
hurmanın tanesi 15 kalori işte random 19 yazmış ama kuru incir yaklaşık 10-15 ancadır kuru kayısı 8-10kalori çünkü o da aynıdır herhalde...
bu arada bence ben de senin gibi olsam daha derdim kilo vereyim kilolu oldugundan değil, yanlış anlama, mesela bnm hedef 55 ama 55 olunca 50ye çekicem hedefi bu kesin, şimdi bna uzak gibi gelse de bu kilo verme işine bi başladı mı sonuna kadar gitmek istiyor insan takıyor bu kadar verdim 5 kg daha mı veremicem diye... o yuzden boşver sen devam et, bak minikke hedefe ulaştı maşallah:nazar:
bu arada bnm de farklı bir diyet yapasım var detoks gibi ne güzel bugun çorba yapcaktım annemler erken geldi:50:

Yasmin...
cnm menün güzel iyileş de gerisi olur gider...
tost yemişsin, lazanya yemişsin ne güzel tatlıım değişiklik yap işte arada boyle... afiyet şeker bal olsun:56:
gelen misafire sunacagın şeyler güzelmiş
biri sütlü tatlı diğeri meyve suyu oh mis... afiyet olsun:56:

Beyazbulut...
menüne bayıldım maşallah:nazar:spora da tabii...:8::8::8:
kuru meyveler de o kadar kalorili değil sadece kuru madde oranı yüksek yani besin değeri çünkü su uzaklaştığı için tüm içindeki vitamin, mineral şeker vs ortaya çıkıyor ama bu faydalı şeker olan fruktoz yani meyvelerde bulunan doğal şeker
elbette ki ölçülü yenmeli 3-4 kuru kayısı, 2-3 kuru incir, 1 avuç kuru üzüm ideal meyve porsiyonudur
bir de doğal kuru kayısının tadı buruk değil aromatik bi tadı var yani kokulu... ama bu doğal olarak güneşte kurumanın verdiği bir tat... ben gün kurusu kayısı yiyordum ama annem pes etti artık çünkü 1 pkt 5 Tl civarı eee markete giderken annem az para alınca yetişmiyor az ye biraz diyor:1: marketlerde normal kurutulmuş olan kuru meyveler şekerle kurutulmuyor ama mesela kuru kayısı kükürt dioksit (SO2) ile muamele ediliyor bu gaz zararlı değil ama doğal kurutulmuş olanlar kara renkte oluyor bu gazla muamele görenler sarı kalıyor o kadar
kuru incire gelince, üzerindeki beyazlık şeker ama sonradan eklenen şeker değil, incirin içinde bulunan şeker içindeki su miktarı kurutulunca havaya uçuyor içindeki şeker de kabuklarında kalıyor yani dışarıdan katkılanmış şeker yok kuru üzüm de kükürt dioksitle muamele göreni var doğal kuruyanı var bir de parlak dursun diye düşük miktarda yağlanıyor
şeker olan meyveler genelde elma-armut kurusudur büyük ihtimal bahsedilen odur
bunları bizzat okulunu okuyup laboratuvarda uygulama yaptığım için biliyorum yani kitap bilgisi değil, pratik bilgi:1: meslek sırrı yani:1: ama sizle paylaşayım cnm nolcak...
gün kuru tercih etmeniz daha doğru tabii ama açık renkte de çok büyük sorun yok besin değeri aynı...tercih meselesi yani...
markettekiler kötü veya aktardakiler iyi diye bişey yok ben de aktarlara temkinli yaklaşırım mesela...
çünkü pakette değil açık şeyler satıyorlar ve ne zmn hasat edildiği, son kullanma tarihleri belli değil, o yuzden marketlere kötü gözle bakma derim
mesela bimde var gün kurusu kayısı, ztn kara renkte...
marketlerde de vardır gün kurusu yazar üstünde bulunduğu raf da genelde organik rafıdır, naturel yazar üstünde... bilginize...
her söylenen doğru değildir açıkçası bu bilgiyi kimden öğrendin merak ettim:44: konuşan diyetisyen mi gıda mühendisi mi???

kakao yağı da çatlaklar için iyiymiş, greyfurt yağı da...
kayısı yağı da...
okumuştum geçen gün ama aklımda kalan bunlar...
bu arada narenciye yani portakal, limon ve greyfurt yağlarından birini bile sürseniz en az on dk güneşe çıkılmamalıymış bilginize... olur da yazın kullanmak icap ederse aklınızda bulunsun...:28:

selam:3:
bugun biraz daha derli toplu bir menüyle karşınızdayım
çorbayı yapamadım annemler erken geldi ama yarın mutlaka yapasım var detoks çorbası gibi bişey hem sebze olduğundan bağışıklık için de iyi...
neyse menümü yazayım ben...

sabah - 11:15
- 1.5 dl tahıllı ekmek
- salçalı yumurta
- 3 çay kaşığı tahin-pekmez
- 300ml çay

ara - 12:45
- 2 kk kadar pudingli pasta (3 yk puding+2-3 petibör falan tahminimce)

öğle - 15:45
- 1 küçük kase yogurt
- 2 anamur muzu - miniciklerdi
- 2 kuru incir (kendi kuruttuklarımız)

akşam - 16:15
- 4 yk kıymalı ıspanak yemeği
- 1 yk bezelye yemeği
- 4 yk yogurt
- 3 yk yogurtlu havuç salatası
- 1 küçük dl tahıllı ekmek
- 1 parmak salatalık+1 parmak havuç turşusu

spor -henüz yapmadım ama en az 25dk o kesin yapınca yazarım