• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

lily'cim nesfitle ilgili verdiğin bilgi için teşekkürler tatlım. alıntı yapmak istemedim çok uzun oluyo:9::9:

randomlife cım hangi bitteri aldığımı sormuşsun eti karam dışı siyah lı morlu olan zaten üstünde %70 kakaolu yazıyo bende ilkkez gördüm gittiğim marketlerde daha önce dışı morlu siyahlıyı görmemiştim:D şükür buldum ve gerçekden acıı 2 tl felandı yanılmıyorsam

randomlife cım hangi bitteri aldığımı sormuşsun eti karam dışı siyah lı morlu olan zaten üstünde %70 kakaolu yazıyo bende ilkkez gördüm gittiğim marketlerde daha önce dışı morlu siyahlıyı görmemiştim:D şükür buldum ve gerçekden acıı 2 tl felandı yanılmıyorsam

ögg bitter ciko hic sevmem. az önce 1 dilim sütlü cikolata yedim:17:
uyuya kalmisim az koltukta ve uyandigimda canim cok tatli bisey cekti 1 dilim yedim:17:

teşekkür ederim tatlımm.
ben de çikolatalı special k ya takmış durumdayım dünden beri. çünkü tatlı krizindeyim bildiğinn:5::5:
süt bile koymadan paketin içinden çerez gibi yiyorum baya da lezzetli yav :44::44:

bugün hic doymak bilmiyorum ben, ne oluyor bana:1:

ya bende anlamadım kan şekerimiz falan mı düşüyo nolduo arada banada oluo dn 2 gndr öyleym mesela bakalım bgn nası olcm:)

ben de ben de ben de !!!!! durduramıyorum kendimi. muz yedim. çikolatalı speacial k yedim. öğlen ekmek yedim hiç huyum değildir oysa ki. allah ıslah etsin benii :5::5:

bu arada pembecim hurmayla ilgili bi şeyler sormuşsun.
canım ramazanda yediğimiz hurmalardan yiyorum ben. bi tanesi 19 kaloriymiş. lifli bi besin olduğu için diyetisyenler öneriyo ara öğünde.
ben de çok severim hurmayı. hem tatlı krizime de iyi geliyo. o yüzden severek yiyorum yani.:39::39:
bi de lifli olduğu için üstüne su içince midede şişiyomuş ve tokluk hissi yaratıyomuş. tv de duymuştum.

kızlar bugün hayatımın hatasını yaparak birsürü biberli ekmek yedim:((( kk büyüklüğünde 5 tane felan yemişimdir:(
bugün komşuma gittim kadın fırında çörekgibi kalın biberli ekmek yapmış kek yapmış kekden 1 2 çatal yedim ama biberli ekmeği çok güzeldi 5 kk belkide 6 kk yemişimdir:D sanırım bunun üstüne 1 2 gün yemek yemem gerek 1 öğlende 1 kilo almışımdır:(((

bu kk kadar dediğiniz ne oluyor ben cahilim kızlar kk ne oluyor bilgilendirin beni bakem

pembiş senin boyun 1.62 mi :53::53:ve sen kilonu dert ediyorsun diyetisyene gidecek kadar kız senin saçını başını yolarım oraya gelirsem :37::37::37:
benim boyumda 1.61 kilom göründüğü üzere 68 :53::53: allam allam keşke 59 kilo olsam beeeeeeeeeeeeeeeeeen

pembiş senin boyun 1.62 mi :53::53:ve sen kilonu dert ediyorsun diyetisyene gidecek kadar kız senin saçını başını yolarım oraya gelirsem :37::37::37:
benim boyumda 1.61 kilom göründüğü üzere 68 :53::53: allam allam keşke 59 kilo olsam beeeeeeeeeeeeeeeeeen

ben napayım ayol:2::2:
boyum 1.60 kilom 72 :2::2:
6 lı rakam bile göremedim halaaaa bi de tatlı krizine giriyorum heeççç utanmadan:2::2:

ben napayım ayol:2::2:
boyum 1.60 kilom 72 :2::2:
6 lı rakam bile göremedim halaaaa bi de tatlı krizine giriyorum heeççç utanmadan:2::2:

ay evet ya hadi gelin toplanıp pembişi saçını başını yolmaya gidelim utanmadan bide diyetisyene gitçem diyo :27::35::52::52::52::52::52::52:

hemen menümü bildiriyorum kizlar, laptopum bozuldu :( o yüzdem simdi kardesimin laptopundan giriyorum, fazla kalamicam zaten. sabah hepinizin menülerine yorum yapacam söz:54:

Kahvalti:
2 dilim siyah ekmek
sürme peynir, domates, salatalik
3 zeytin
yarim kk beyaz peynir
sekersiz nane cay

Ara: 1 kücük kase yogurtlu cilekli müsli (yarim bardak sütle yapilmis)

Aksam yemegi yemedim kizlar cunku arada cok atistirdim, saydim tam 12 tane (evet yuh diyebilirsiniz haha :D ) karalahana sarma yemisim. hala daha tokum
hepsini birden yemedim ama, ögle saat 2 gibi 4 tane yedim. bi kac tane tv izlerken yedim, mutfaga girip cikarken derken 12 olmus:1:
baska bisey yemedim ondan sonra.
12 tane sarmayi bi tabaga koydum ölcmek icin tam 1 tabak oluyor. pöff neyse yarin az yerim artik..

Su: 2 litre olmustur
Spor: tempolu yürüyüs 30-40 dk ve 50 dk bikini fatburner workout
yesil cay: 1 kupa
sarmalarda bişe yok zaten başkada bişe yememişsin yoğurt yada salatada yigebilirdin canım
ayrı yeten senin bilg. kim bizzikledi bakalım
kızlar ben çok kısıtlı bağlanabiliyorum

bilgisayar bugün tamirden geldi
ama oğlum akşam yine işini gördü
yarın tekrar tamire gidecek
bidaha çocukların dokunmasını yasaklıcam bu ne ya
bi haftada 3 kere tamire gitti
eşim artık sinirlerine hakim olamıyacak diye korkuyorum

neyse bugünkü menümüde yazıyım ve çıkıyım
yarın sabah okuldaki bilgisayardan bağlanacam
müdür gelene kadar idare edecem
müdür 8:30 geliyor
neyse bugünün raporu

sabah uyanınca 1 bardak elme sirkeli su
okula gidince saat 9:30 da
nesfit (yağsız süt ile )
bir kk kadar yufka böreği (öğrencim ikram edince kıramadım)

öğlen
dünkü tavuğun geri kalanı
1 dilim layt ekmek

ara
1 mandalina

akşam
1,5 adet yassı oruk (mangalda yapıldı kızartma değil yani)
1,5 kase tavuklu şehriya çorbası

ara
1 fincan az şekerli neskafe(çok az süt tozu ekledim)

bugünlük bukadar
şimdi yatmaya gidiyorum
sabahın köründe daha kargalar kahvaltılarını yapmadan görüşmek üzere
menü güzell canım yassı orugu görmüştüm tv de ama ismini bilmiyordum bizim içli köfte gibiyse sorun yok bugünde haşlamasını yeeee
kilo vermene de sevindim aradaki farkı iyice açıyorsun bakalım:D

Karamelek...
%70 ve üzeri kakao kitleli çikolatalar göbek yağını eritmede faydalıymış ama tabii ölçülü tüketmek kaydıyla...
Ülker'in var diye biliyorum biri sormuş da... pembe sanırım:44:
ben aktivia daha doğrusu probiyotik yoğurt kullanmadım ama yararı şu ki kabızlığı önlemede faydalı
kabızlık çekenlere de ya da büyük abdestte sorun yaşayanlara şunu söyleyeyim az yemek de tuvalete gitmeyi geciktirebiliyor ben kendimde bunu gözlemledim
bu arada portakal toplamayı ben de severim limondan daha eğlenceli oluyor ama bu yıl denemedim henüz belki 15tatilden sonra...
o da spor yerine geçer elbette sonucta hergün yemek yapma gibi günlük bir aktivite değil ki...
biz de yere düşenleri toplarız önce onları tüketiriz boşuna çöpe gitmesin diye...
evet canım önemli olan ölçülü yemek diger bitteri yediğimde devamını getirmek istiyordum ama bu kesiyoo yemek istemiyor insanın canı vallahi 2 dilim yeterli oluyo kızlar tavsiye ederim
activiayı daha önce hiç yememiştim deneyecektim ama unuttum neyazıkki
bizim bahçe bayağı büyük içinde 150 200 tane portakal ağacı var canım hale gönderiyoruz biz yoksa o portakallar ye ye bitmezzz ben hiç sevmiyorum bahçe işini evlendim bahçeci oldum ne yazıkki :)))
kızlar dünün menüsü aşağıdaki gibi...
sabah - 10:15
- 1.5 dl tahıllı ekmek
- 1
kk peynir
- 5-6 yeşil zeytin
- domates
- 3 çay kaşığı az pekmezli tahin
- çay

öğle - 13:40
- 5-6 yk tavuklu sebze yemeği (bezelye, küp şeklinde patates ve havuç da var içinde)
- 2 yk yogurt

ara - 15:45
- 1 kivi
- 5-6 küçük kestane(dünden kaldı o yuzden yedim 1 gün önce piştiği için nişasta yapısı bozuluyormuş)
- 1 küçük ceviz

ara - 17:30 :17::17::17:
- tencerenin dibinindeki pudingi yedim 1 kaseye yakındır
- içine de kalan 3-4 petibörü kırıp yedim

akşam - 19:00
- 1 tabak karnabahar yemeği
- 2 dl kk kadar pudingli pasta

spor - yapamadım uyuyakaldım
su - 1,5lt anca olmuştu

ilacımı bile gece kalkıp içmiştim
ama 300ml bardakta suyum hep yanımda bilgisayar masasında, arada yudumlaya yudumlaya bitiriyorum

işte bu kadar kızlar
yediğim kaçamaklardan dolayı akşam sadece karnabahar yemeğini yedim ama dolu bir tabaktı buzdolabında duruyordu annem bana bırakmıştı
birazdan netten çıkcam mutfağı toplayıp kendime detoks çorbası yapmayı planlıyorum nasıl mı? pırasa, havuç, evde başka ne varsa işte kabak, varsa brokoli vs koyup bir avuç kadar da bulgur ya da bir patates atmayı planlıyorum un koymadan soğal olarak koyulaşması için... tabii içine yeşillik de koymayı planlıyorum maydanoz dereotu vs...
işte bunu içerim akşam varsa da sebze yemeği
bir de bugun spor yapcam inşallah işte boyle fıstıklarım...:16:

ahhh canımmm bende dün leslie yapmadım efeyi uyuturken uyuya kalmışım bu aralar çok uykum geliooo
menünde güzel güzel olmayan şeyleri biliyorsn zaten tekrarlaMAMA GEREK YOK SANIRIM:::

ama niye yazmıyonuz yaa neyse ben gideyim akşam yemeğimi yiyeyim sonra gelir menümü yazarım

ben de ben de ben de !!!!! durduramıyorum kendimi. muz yedim. çikolatalı speacial k yedim. öğlen ekmek yedim hiç huyum değildir oysa ki. allah ıslah etsin benii :5::5:

bu arada pembecim hurmayla ilgili bi şeyler sormuşsun.
canım ramazanda yediğimiz hurmalardan yiyorum ben. bi tanesi 19 kaloriymiş. lifli bi besin olduğu için diyetisyenler öneriyo ara öğünde.
ben de çok severim hurmayı. hem tatlı krizime de iyi geliyo. o yüzden severek yiyorum yani.:39::39:
bi de lifli olduğu için üstüne su içince midede şişiyomuş ve tokluk hissi yaratıyomuş. tv de duymuştum.

Bak bunu hiç duymamıştım öğrendiğim iyi oldu hurma pek sevmem aslında yani olsada olur olmasada olur yiyeceklerimden biridir ama tatlı krizimi engelliycekse yerimmm Buarada kuru incirin kalorisi hakkında bi bilgin varmı bende onu severek yiyorum:)

Ama sen yemek yiyince 60 olmak ne demek bilir misin? Çok üzülüyorum 60 olunca:( ayrıca yanlarım duruyo popom kocaman üst bacaım var ve cıplakken kendimi beğenmiyorum.İnsnlar yeter bu kadar iyi oldun böyle diolar ama bikaç kız arkadasım biraz daha dio bende veremedkçe sinirleniorm.

ve yine yeniden kar yağar :)))))))))))))))))))))))))))))

Vallaha mıııııııııııı ? burdaki kar hala kalkmadı bide buz oldu sabah işe gelirken totoyu kırcam diye korkuyorum.Bide kar yağınca eve döncek vasıtA olmuo:(

ay evet ya hadi gelin toplanıp pembişi saçını başını yolmaya gidelim utanmadan bide diyetisyene gitçem diyo :27::35::52::52::52::52::52::52:

İnek sıpaları birlik olup beni dövceksiniz heee.Var mı öyle beş kişi bi kişiye dalmakkk hani kardeştik hani can ciğerdik benimde fazlalıklarım var ben yürürken arkamdan gelen bişey benimde var(popom oluo kendisi=))

eyvah başladı kar yarın dua ede ede evden cıkcam Allahım bugünde popomu kırmıyım amin:)

Son düzenleme:
Düşüncelerim arasında yarın pirinç lapası diyeti yapıp cuma günü çizelgeyi şaşırtmak var :) umarım yapabilirim

Merhaba Kızlar,

Bugünkü menümü bildiriyorum

Sabah 1 fincan tek şekerli Türk kahvesi

Öğle 1,5 kepçe mercimek çorbası + 1 parça lazanya (arkadaş yapmış okulda. zorla yedim.az bişeydi)

Akşam 4 küçük dilim kepekli ekmek ile yapılmış 2 peynirli tost + 1 domates + 1 salatalık + 1 bardak meyve suyu + 1 kaşık bal

Gece de misafirim gelecek puding yaptım sadece bir kase de ondan yerim

Bugün 1 litre kadar su içtim, daha da içerim inşallah.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Bu sabah 81,7 kg geldim :1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

PEşin Peşin söliyim misafirler varmış evde dier misafirde yoldaymış.Bu ne demek pasta demek böre çörek demek.Ye beni yii beniii diyen kurabiyeler demek.Nefret ediyorum 3 beyazdan mahvetceksiniz gene beni yenilmek istemiyorum size.En iyisi mutfaga girmemek ne olduğuna bakmamak.Ama yemeğimde hazır deilmiş ühühhh ağlicam ne yiycem şimdi bennn

Son düzenleme:
PEşin Peşin söliyim misafirler varmış evde dier misafirde yoldaymış.Bu ne demek pasta demek böre çörek demek.Ye beni yii beniii diyen kurabiyeler demek.Nefret ediyorum 3 beyazdan mahvetceksiniz gene beni yenilmek istemiyorum size.En iyisi mutfaga girmemek ne olduğuna bakmamak.Ama yemeğimde hazır deilmiş ühühhh ağlicam ne yiycem şimdi bennn

Bana da gelecek misafir

Diyette olduğumu biliyor arkadaşım :) Sadece puding yaptım yanına da taze sıkılmış portakal suyu ikram edeceğim. Tamam :)

Ben diyetteyim, o da hamile :) Bundan iyi menü mü olur :)

Bana da gelecek misafir

Diyette olduğumu biliyor arkadaşım :) Sadece puding yaptım yanına da taze sıkılmış portakal suyu ikram edeceğim. Tamam :)

Ben diyetteyim, o da hamile :) Bundan iyi menü mü olur :)

bi senin bi benim misafirler bitmio:) ohh bi puding yemeyle bişey olmaz önemli olan bunu yedim aman bisküvide yiyim falan dememek:) Ayrca bgn sesimizi duydun galiba iki tane tost yediğini görünce şaşırdım ufak ufak arttırmaya başlıosun:) Valla okadar az yersen kocan gelince normal yemene dönünce kilo alırsın diye korkuorum buarada zayıflamışsın tebrik ederim ddarısı başımaaa:)

Back
X