canım sağol yaaa rahatladım azcıkk

akşam yemek yemedim zaten 1 portakalla geçiştirdim
kahve çok tok tutuyor inanın tavsiye ederim
bahçe olayı aynen banada öyle geliyor bekarken saçbaş yapılmış her hafta kuaförde tırnakları ojeli sonra giyinmiş kuşanmış işe giden ben para kazanan bakımlı ben bahçede çamur içinde debelenince kafayı yiyorum o işle çok para kazanan insan var hor görmüyorum ama ben bunu kendime yakıştıramıyorum ben çalışmalıydım bakımlı temiz bi şekilde işime gidip gelmeliydim ama yok elleri çatlamış ayakları çatlamış bi şekilde mevsimlik işçi gibi çalışıyorum bide üstüne para kazanmıyorum hani yevmiye hesabı çalışsam en az 30 tl alırım günlük ama biz çalışıyoruz parayı kayınpeder alıyo oda kızına veriyoo kışın ilk önce mandalina başlıyo arkasına portakal o bitiyo mart nisan gibi erik başlıyo tam o bitiyo eylül ekimgibi zeytin başlıyo offf offf amaaaann bu konudada çok dertliyim yani açmıyım ağzımı ahahah

bencede diyetdeyim şukadar verdim diyorum sonra oturup homili gırtlak yiyorm sonra sen nasıl diyetdesin die gözümün içine bakıyorlar

ama bundan sonraa demek istemiyorum öyle diyince mutlaka yarın yiyorum

zaten bu hafta sonu büyük görümcem gelio 1 haftalığına öbür görümcenin çeyizleri hazırlancak bende sürekli yukarda olurum artık yemekler nasıl olur bilmem
şu 38 beden bana olursaaa göbek atarımmm olsa azcık dar gelse ona bile razıyım azıcık dar gelse ama ben 40 bedeni alsam onada razıyım ahahahah
zaten ay sonu gitcem kendime elbise iç çamaşırı (takım olanlardan) felan filan alcam offf inş sezon sonuna 58 kiloya ulaşırımda bu sezonu alt üst ederim ahahah