tatlım ben de önceleri yani 60-62kg civarındayken, hep ölçerdim belimi ve basenimi birazcık genişleyim hemen eski hale dönmek için biraz yürüyüş biraz yemeye dikkat derken kontrolü bırakmazdım, bi saldım gerisi malum...Bu ölçü işi benim çok hoşuma gitti çünki hiç kendimi ölçmüyodum tek ölçüm içine giremediğim pantolonlarımdı.Şimdi diorumki keşke baştan ölçseydim kendimide can simitlerim ne kadar erimiş görseydm şimdi ölçücem kendimi ve cm cm inceldikçe gaza gelip iyice spor yapcam=) çok heyecanlıyım bu topic yeni bi heyecan ve heves kazandırdı bana iyiki açtın canım bu topiği iyiki varsınız kızlarrrrrrrrrrrrr Ölümüneee Kankayızzzz :118::118::118:ehehe
ben de bu diyete başlarken ölçmemişim baktım da... ama az cok biliyordum yazın diyetisyene giderken ölçmüştüm ona göre kıyaslama yapıyorum
bu arada topiği ben açtım ama fikir senden çıktı hakkını yemek istemem yaniiiiiii:13:
ya zaten biraz da dostluğumuz pekişsin istedim bu vesileyle ztn tanışıyoruz belki gerçekten ömürlük bir dostluk olur kimbilir...
hatırlıyon mu profiterol partisi muhabbetini