5temi yiyosun en sonnn Allahım Allahım karnında grul grul sesler gelmioyo mu?mesela benim grultum senfoni ortekstrası oluşturur bin kişilik salonda gösteri yapar eheheh buarada ölçülerde kimbilir nekadardıda bu kadar oldun onu bidüşünsene üzülcene onun hazzını yaşa mutlu ol bence can simitlerimizide ölçmeliyiz benim kesin 100 çıkar akşam ölçcem günlüğüme yazcam onuda inceltcem
simdiye kadar iyi gidiyor tatlim ilk zamanlarda zorlaniyordum ama simdi alistim artik acikmiyorum aksamlari

gece 12-1 gibi acikiyorum ama o zaman yatiyorum hemen

vallah dogru söylüyorsun kim bilir diyete baslamadan önce ne kadardi ölcülerim

can simitler ne kizzz

tatlım bildirimler özelden lütfen
bir de akşam 5-6dan sonra acıkırsın tatlım sen gece geç yatıyorsun şekerin düşer
düşünsene en az 13-14 saat açsın, diğer 10 saatte ise 2-3 öğün... yatmadan 2,5-3 saat önce meyve tarzı şeyler yemeni öneririm ya da 1 bardak ayran veya az yağlı süt, 4-5 fındık falan da olabilir
canimmmmm ben sana faceden özel mesaj attim sanirim faceye girme firsatin yoktu daha, ama simdi yolladim sana burdan ölcülerimi

iyi gidiyor aslinda simdiye kadar sadece geceleri acikiyorum 12-1 gibi ama o zaman yatiyorum hemen

cok fena olursam dayanamazsam ozaman dedigin gibi yatmadan önce bi mandalina felan yerim, yada bi bardak süt icerim artik

Hepimizin ölçülerinin maşallahı var yani
Lilycimm ben akşam menüsünü annem sofrayı hazırlarken yazmıstım.
Sonradan vazgeçtim limonata içmedim.
Donuyordum zaten.
Onun yerine çay demledik içtik.
hahaha dimiii hepimizin masallahi var ama kimse beni gecemez ondan eminim