- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız olur mu oyle şey???ay çok yazdım ama
bunlar çok güzel bilgiler bence sizde bilin istedim diyetle alakaları yok ama kusura bakmayın
ama biz sağlıklı yaşamak için uğraşıyoruz değilmi ilk önce sağlık diyorum huzurlarınızdan ayrılıyorum![]()
kız bende seni merak ediyordum vallahi 1 2 gün girmeseniz bile yokluğunuz anlaşılıyookolay gelsinnnnnn
geleceğin çıtırlarıııııııı
benim ev çok kalabalık valla,memleketen kayınvalidem falan geldi,ev misafir kaynıyo sürekli.
yakında aranıza döncem inş.
öpüyorum hepiniziiiiii
bu arada diyet yapamıyorum ama kg koruyorum...
57 kg yim halaa, bi ara 56 bıçık çıkmıştım ama
özledim vallaa siziii![]()
canım ben kendim istemiştim iptalini sağolsunlar kapatmışlarbaktım şimdi sanırım konunun birinde sorun yaşanmış tartışme gibi
ama üyeliği iptal değil sadece ceza almış cezası bitince geri gelebilir
sadiyemin üyeliği iptal ama nedeni açık zaten 2.üyelik
çok şükür 73 kende selülitim yoktu şimdide yokkızlar sabah gülben ergenin porgramını izledim porf doktor ahmet marangi vardı
çok güzel bilgiler verdi sağlıklı yaşamak için ama en son bişey söyledi hemen buaraya yazmak için pc yi açtım :))
biberiye yağını selülitli bölgeye sürüp streçle sarıp yatarsanız bir ayda selülitleriniz yok olur dediii![]()
tatlım biberiyenin yağ yakımına yardımcı oldugunu biliyordum hatta bahçeye hususi biberiye ektirdim komşudan dal alıp ama onlar büyüdü biz taşındık
diyorum buraya da ekelim diye annemlere
bunu denemek lazım fıstığım, paylaşım için teşekkürler![]()
kz maşallah sanakız bende seni merak ediyordum vallahi 1 2 gün girmeseniz bile yokluğunuz anlaşılıyoo
kilo almamana sevindim tatlımm dikkat et bitanem
canım ben kendim istemiştim iptalini sağolsunlar kapatmışlar
çok şükür 73 kende selülitim yoktu şimdide yok
inşallah olmazdaa eger olursa denerm ama yatak kirlenmezmi yahuu
ayyy onu bende ekmiştim bahçeye ama olmadı kurudu(
kz maşallah sanabnm selülitler ergenlikten beri var ki kilom da 50lerdeydi yani...
kilo aldıkça arttı maalesef((
ama kilo verdikçe azalıyor onu da farkettim
kizlar ben iyi göbek atiyorum su an, shakiranin loca sarkisini dinleyin sizde atin hadii hadiiii
![]()
kız olur mu oyle şey???
tabii ki bu topiği sadece diyet için değil farklı paylaşımlarda da bulunmak, dertleşmek için açtık
bu dediklerini not edeyim annem pek bu tarz şeyleri kullanmaz, çamaşır suyunu bulaşıklara azıcık kullanırdım ama annem çok kullanır, bu aralar ben kullandırmıyorum çünkü kokusu ağır gelmeye başladı bana, alerji mi gelişti bende ne:44: sigaraya karşı hassastım da bu aralar çamaşır suyu, parfüm, oda spreyleri falan ağır geliyor tıkıyor beni
mutfağı da ben topluyorum ne zamandır o yuzden çamaşır suyunu kullanmıyoruz artık bulaşıklarda
annem diyor bardaklar sapsarı diye, bari sirkeyi deneyim daha önce de duydum ama annem parlatıcı yerine geçiyor ben parlatıcı koydum ztn falan demişti
bu arada sabun, ztn antibakteriyel bir madde ve üzerinde mikrop barınmazmış, laboratuvarda mikrobiyolog bir hocam vardı o demişti
manümü yazayım hatuncuklar
sabah 2 dilim ekmek bir yağda yumurta beyaz peynir şekersiz çay
ara şekersiz türk kahvesi
öğle buharda haşlama karnıbahar yoğurt maydonozlu havyç salatası bir dilim ekmek
ara yarım meyvalı yoğurt
akşam nohut yemeyi yaklaşık 4.5 kaşık pilav fazla oldu biliyorum
yoğurt henüz 1.5 litre su bir bardak yeşil çay yatana kadar bunlar fazlalaşır
spor 40 dakka 5 mil leslienin 3 mili 20 dakka setepperde adımladım şimdilik bukadar![]()
kızlar sabah gülben ergenin porgramını izledim porf doktor ahmet marangi vardı
çok güzel bilgiler verdi sağlıklı yaşamak için ama en son bişey söyledi hemen buaraya yazmak için pc yi açtım :))
biberiye yağını selülitli bölgeye sürüp streçle sarıp yatarsanız bir ayda selülitleriniz yok olur dediii![]()
yaaaaaaaaaaaaaa
ben biberiye çayı içiyorum diye bana kızıyordunuz bir de :)
ben her akşam spor yaparken lahana yapı ve marankinin biberiyeli selülit karışımını sürüyorum
farka inanamazsınız
babam ve ben tam bir maranki hastasıyız
kitaplarını da aldım
adam alanında çok iyi
formülleri basit
selülit yağı karışımını da o kitaptan aldım
ölçüleri belli olan 3-4 çeşit yağı karıştırdım sürüyorum
süper iyi geldi
ay valla bende bugün hastası oldum :)))) kitablarını bende almak istiyorum çok faydalı şeyler anlatıyor eminim kitaplarıda muhteşemdir
birde aktarlar başkanı geliyor arada adını hatırlamıyorum oda çok güzel bilgiler veriyor biberiye çayını herkes çok söylüyor tadı nasıl onun rahat içimi varmı