cevabı özelden attım cnmlily e dedim ki
cicim
aklımda kaç gündür bişi var ve paylaşmak istedim seninle
şimdi biz burada 13 kişiyiz ya
bir çok şeyi paylaşıyoruz bu yolda
ama birbirimizi ne kadar iyi tanıyoruz
tmm gizlilik olsun ama biraz tanıyalım dimi birbirimizi
açık açık isim soy isim yazalım demiyorum tabi ama mesela nereliyiz nerde yaşıyoruz kaç çocuğumuz var ne tür müzk sever kimin kitaplarını okuruz nelerden korkarız şu hayatta ne iş yapıoz vs vs vs
ben bir türkçe öğretmeni olarak bunların sorularını hazırlar ve düzenlemesini yaparım
olur mu sizce
"cnm biz faceten ekleştik
bnm adım Merve
ben buraya ağustosta kayıt oldum, o zmndan beri aktif olarak diyet-beslenme ile ilgili şeyler yazıyorum
dikat edersen arada ne okuyorum işte ne yazıyor vs yazıyorum
benm de amacım bu topiği açarken amacım buydu, birbirimizi yakından tanıyalım ne zmndır paylaşımdayız bari iyice kaynaşalım da belki gerçekten yakın dostluklar kurarız diye kurdum boyle bi niyetim vardı ne bileyim sorsam acaba bana kendileri hakkında bilgi verirler mi diye çekindim, bu ortak topik fikri o yuzden hoşuma gitti ve direkt uygulamaya koydum
facten yazıyoruz birbirimize mesela
ben Türkçeye çok önem veriyorum bakma yazılarımda bir yerine bazen bi yazıveriyorum ama inan özen gösteriyorum dilimi çok severim
eğer imkan bulursan facebooka gel ordan yapalım bu dediklerini
yani ne bileyim yeni bir face hesabı da açabilirsin bn kendimle ilgili iletişim bilgilerimi paylaşma konusunda hassasım ama burada ne zamandır paylaşımda bulunuyorz belli bir yakınlık oluştu ondan verdim bnm faceteki sanal arkadaşlarım kkdakilerdir
2 kişi de ortak tanıdık vasıtasıyla eklediğim var o kadar
bu listeyi elbette hazırlayabilirsin ben de hazırlarım nolcak yani" şeklinde