Bende 24 yaşındayım malesef ki 25ime gircem mart doğumluyum.Koç burcuyum.Gezmeyi çoooooook seviyorum.Sinema delisiyim her filmi bilmem lazım sanki..Çok keyifçi bi insanım canımın istemediği bişeyi asla yapmam.Çokta inatçıyımdır.Emir verilmesine asla tahammül edemem.Ailemde ilişkilerimiz rica üstüne kuruludur.Demokratik bi ailenin mensubuyum.Bi karar alınacağı zaman fikrim sorulur.Neyi yapıp neyi yapmıcamı bilirim kendi hakkımdaki kararlar insiyatifime bırakılır(yanlış bi kararda darbe olabilir tabi) ne çok serbestim ne de çok sıkıyım.Çocuğuma bende bu şekilde eğitim vermek istiyorum.Çünkü çok sıkılan çocukların sonu belli oluyo.Çok duygusalım komedi filminde bile mutluluktan ağlayabiliyorum.Yemeği çok seviyorum(bu hepimizin ortak özelliği sanırım:)).Sosyalliği çok severim.Uzun süreli bi aktiviteye katılmamam benim için bi depresyon belirtisi olabilir.
Çok keyifçiyim dedim ya örneklendirmek istedim bunu.Mesela şuan tek hayalim havanın bahar kıvamında olması ağvaya gidip gölün kenarında kahvaltı ediyo ve biyandan gazetemi okuyo temiz havayı içime çekio olmam.Sapanca gölü kenarında agaçların gölgesinde hamakta sallanıyoda olabilirdim.Müzik olarak bu konuda kendimi bende anlamış değilim.Zeki müren hayranlığım vardır.Eski Türksanat müziği,pop,arabesk,Türkü herşeyi dinleyebilirm hatta geçen gün bi baktım klasik müzik dinliyorum(eskiden hiçte sevmezdim klasik müzik).Bide Türk filmi aşığıyım.Facemdede fotoları görmüşsünüzdür zaten.Hep eski zamanlarda yaşamak istemişimdir.Aşkın masum olduğu birine beslediğin duyguların evlilikle noktalanacağı günler hep hayalimi süslemiştir.Şimdiki erkekler ve kızları anlayamıyorum devir çok kötüye gidiyo bazı bayanlar beni bayanlığımdan nefret ettirtiyolar.Uzatmalı bi ilişkim var evlilik için önümüzde katetmemiz gereken baya yol var.
Veeeeee her genç kız gibi hiç kıyafetim yokki benimmmmm
9:

) Kitap konusuna gelince en son safiye sultanı okumuştum.Geçenlerde simyacıyı elime aldım bikaç sayfa okudum biraz ara verdim okudugum yerleri unutmuşm baştan bidaha okudum şimdi yine unuttum büyük ihtimal yine baştan okuycam.Biraz balık hafızalıyımdırdaaa.

Yazar olarak isim veremem odamda kocaman bi kütüphanem var ordan gözüme ilişeniokumaya çalışıyorum.D&R ı gezmeyi seviyorum ve okuma aşkım geliyo ama biraz sıkılganım.Kitap beni baştan sürüklemeli 100 sayfa tahammül et sonra bırakamıcaksın kitabı denilen kitapları okuyamıyorum.Çok tezcanlıyım.Günlük ya da gerçek kesit tarzı kitapları çok severim.Film olarakta krallıklı filmleri çok seviyorum.Kızlar buarada aşk filmi izlemek isterseniz my sassy girl ü izleyin derim favorimdir.=) Bunlar haricinde netten sürekli bişeyler araştırrım yeniliklere açığımdır bilmediğim şeyi öğrenmek çok hoşuma gidiyo.Ayy söylemeyi unutuyodum bide at binmeyi çok istiyorum.(umarım hayalim gerçek olurr)
Heeee bide yarın tartılcam bennn bitane cırcır ilacım var onu içcem öyle tartılcam ehehehehheeh
Ayyy bide en önemli şeyi unuttum ben bi hayvan aşığıyım.Balıklarımı bilem seninnn dudaklarını yerim diye bağıra bağıra seviyorummm.Böyle içme sokasım geliyo hayvanları.Ablam bana elmayra dio kedimin canını çıkarıyorum severken:)

Veeeeee her genç kız gibi hiç kıyafetim yokki benimmmmm

Heeee bide yarın tartılcam bennn bitane cırcır ilacım var onu içcem öyle tartılcam ehehehehheeh
Ayyy bide en önemli şeyi unuttum ben bi hayvan aşığıyım.Balıklarımı bilem seninnn dudaklarını yerim diye bağıra bağıra seviyorummm.Böyle içme sokasım geliyo hayvanları.Ablam bana elmayra dio kedimin canını çıkarıyorum severken:)
Son düzenleme: