caanım ben 65ken düşünüyorumda 40 beden falan giyiyodum sanırım şimdi 59 kiloyum ve 38 kalıp küçükse 40 giyiyorum bide alıcaın kıyafete baglı kumaşlarda bedenler büyür kotta 38 giiyersen kumasta 40 olur ama sen spor yapıosun sıkılılaşmış olucaın için 38 olabilir sen 40 iste olmadı ay bu bana büyük geldi dersin:)
Yorumlarınıza koptum resmen harikasınızzz ahahahahahahahahaahahah buarada o kayyuda çok salak yaa kurban olsun keloğlana:)
hem bizim keloğlanın anasıda tarlada çalışıo en güzel spor anadolu kadını gibisi varmı:::::::)
Üstünde kırmızı biber var dediğini ben biliyorum galiba ben biara bi hap kullanıodm zayflamak için onun yanında o şişeyide vermişlerdi.Biber yağından bahsediyosun sanırsam sürünce yağları yakıomuş falan demişlerdi ama ben hiç kullanmadım korktum kullanmaya boş boş duruyo dolapta.Ayrıca bahsettiğiniz yağların hepsinden bende var portakal yağı,kayısı yağı,kakao yağı,badem yağı ve daha aklıma gelmeyenler

benim annem kayısı yağını yüzüne sürüyodu cilde iyi gelio parlatıyo falan kakaoyu ben vucuduma falan sürrüorum arada çatlakları önlüo ama oluşmuş çatlağın çaresi yok lanet olsun ki bendede var çok şey araştırdım ama çaresiyok
Ya kızlar yazılanları okuyamadım hürremi izlemekten yarın yorum yaparım size bi lilişim spor nerde demiş onu gördüm yapmıorum cnm spor üşeniyorum sadece btn gn popo hareketi falan yaptım işyernde otururken hep bacaklarımı salladım maksat hareket ama ben bunları spordan saymıorum