lilycim hosgeldin canimm, özledik seni
özetlerini okudum aslinda cok degil, biskremler poaca felan yemissin ama insan evde olmayinca hep öyle oluyor zaten
evine geldiginde yine güzelce baslarsin diyete ve spora :)
kiz ben zaten yemek yapmayi biliyorum, o yüzden benim icin sorun degil bazi arkadaslarim cok cok yagli yemek yapiyor ama kendileriyle konusacam
daha cok sebze yemegi yapmayi düsünüyorum, yaninda yogurt oldumu tmmdir dimi.
biri artik cok yagli yaparsa bende aksam sadece salata yerim olur biter
benim unide birsürü spor programlar var, yani american football'den tutun bollywood dancing'e kadar
sadece köln'deki uni ögrenciler icin, bende katilmak istiyorum bi kac kurslara.
oryantal dans kursuda var oraya gitmek istiyorum arkadaslarimla hem eglenceli olur hem spor olur.
fitness kurslarda var orayada giderim artik öylece bol bol spor yapmis olurm :)
neyse ben cok konustum yine
az önce 1 kase puding yedim kizlar, kendim yaptim ama, light süt kullandim bide 2 kasik seker yerine 1 kasik koydum, hafif bisey oldu güzeldi yani
özetlerini okudum aslinda cok degil, biskremler poaca felan yemissin ama insan evde olmayinca hep öyle oluyor zaten
evine geldiginde yine güzelce baslarsin diyete ve spora :)
kiz ben zaten yemek yapmayi biliyorum, o yüzden benim icin sorun degil bazi arkadaslarim cok cok yagli yemek yapiyor ama kendileriyle konusacam
daha cok sebze yemegi yapmayi düsünüyorum, yaninda yogurt oldumu tmmdir dimi.
biri artik cok yagli yaparsa bende aksam sadece salata yerim olur biter
benim unide birsürü spor programlar var, yani american football'den tutun bollywood dancing'e kadar
sadece köln'deki uni ögrenciler icin, bende katilmak istiyorum bi kac kurslara.
oryantal dans kursuda var oraya gitmek istiyorum arkadaslarimla hem eglenceli olur hem spor olur.
fitness kurslarda var orayada giderim artik öylece bol bol spor yapmis olurm :)
neyse ben cok konustum yine
az önce 1 kase puding yedim kizlar, kendim yaptim ama, light süt kullandim bide 2 kasik seker yerine 1 kasik koydum, hafif bisey oldu güzeldi yani