geldim kizlar geldimmmm, sporumu yapiyordum :)
hemen menümü paylasiyim sizinle..
Kahvalti
2 dilim siyah ekmek
kücük parca omlet
domates, salatalik
2 zeytin
sürme peynir, yarim dilimden az gouda peynir
yarim portakal
1 kücük kase puding (kendim yaptim light sütle ve 2 yemek kasigi seker yerine 1 kasik koydum)
1 kuru erik
Ögle
1 kase sehriye corba (1-2 kepce) + yarim dilimden az kepek ekmek
bi kac catal karniyarik (annem patlicani yagda kizartmadi, silexte közledi)
1 tabak az yagli ve salcali makarna
bolca yogurt
turp
aslinda karniyarigi planlamistim ögle yemegi icin ama begenmedim o yüzden fazla yemedim, makarnayi görünce canim cekti bide annem benim icin az yagli ve salcali yapmis :)
o yüzden yedim bende artik
yemegi saat 3 gibi yedim ama, ondan sonra agzima bisey sürmedim, simdi 1 tane portakal yicem :)
suyu cok az ictim bugün kizlar, su icmekten biktim artik, durmadan wcye gitmekten biktim, ama simdi baya susadim malum spor yaptim
su: 1 litre yada daha az tam bilmiyorum, yatana kadar icerim 2 litre olur insallah
spor: 36dk crosstrainer
yesil cay: 1 kupa
sporda az oldu bugün cunku alet baya ses yapiyor babamda kizdi yeter artik birak su sporu dedi
hemen menümü paylasiyim sizinle..
Kahvalti
2 dilim siyah ekmek
kücük parca omlet
domates, salatalik
2 zeytin
sürme peynir, yarim dilimden az gouda peynir
yarim portakal
1 kücük kase puding (kendim yaptim light sütle ve 2 yemek kasigi seker yerine 1 kasik koydum)
1 kuru erik
Ögle
1 kase sehriye corba (1-2 kepce) + yarim dilimden az kepek ekmek
bi kac catal karniyarik (annem patlicani yagda kizartmadi, silexte közledi)
1 tabak az yagli ve salcali makarna
bolca yogurt
turp
aslinda karniyarigi planlamistim ögle yemegi icin ama begenmedim o yüzden fazla yemedim, makarnayi görünce canim cekti bide annem benim icin az yagli ve salcali yapmis :)
o yüzden yedim bende artik
yemegi saat 3 gibi yedim ama, ondan sonra agzima bisey sürmedim, simdi 1 tane portakal yicem :)
suyu cok az ictim bugün kizlar, su icmekten biktim artik, durmadan wcye gitmekten biktim, ama simdi baya susadim malum spor yaptim
su: 1 litre yada daha az tam bilmiyorum, yatana kadar icerim 2 litre olur insallah
spor: 36dk crosstrainer
yesil cay: 1 kupa
sporda az oldu bugün cunku alet baya ses yapiyor babamda kizdi yeter artik birak su sporu dedi