• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar hemen menümü yazayımda gideyim lapamı yicem ehehehehe
bugün sabah tartdıldığımda 64.7 düm yani 200 grm daha almışım ama 3 4 gndür okadar çok yiyiorum kii azbile almışım yani:D

sabah
yarım kk dan az peynir
4 yeşilzeytin
az sucuklu yumurta
2 dilim tahıllı ekmek

2 kaju 4 badem

yarımlahmacun
çeyrek simit

1portakal

2 yk yoğurtla lapa(pulbiber nane eşliğinde)

1 bardakda nescafe içerim olur biter
öğlen hariç iyi görünüyor bu arada öğle menümüz hemen hemen aynı:1:

oh oh epey kalabalıklaştık bne her geldiğimde bomboş oluyor buralar evde de duvarlarla konuşuyorum ztn burda da kendi kendime sohbet ediyorum ne zamandır:1:
kızlar ben her önüne geleni alalım demiyorum mesela ben cyy için de almak istedim başta ama baktım isveç yapıyor dedim şimdi biz yapmıyoruz arkadaşlar istemeyebilir
avukatı da unutmadım ilk başta da yazcaktım ama kendisi kkya girmiyordu şimdi yazsam ya girmezse dedim bi de size haber verdim kendisi girmeyince onun bilgisi olmadan eklemek istemedim yoksa o da bnm ilk göz ağrım minikkle ikisi:29:
bu konuda kendisine yazdım gecenlerde bnm topiğe beni de listeye ekleyebilirsin demiş kendisine dedim ki motivasyon istiyorsan yerin hazır, bu topikten bahsettim biraz
bunu size sormadan yaptım bu nedenle sizden özür diliyorum:14: ama o an oyle yazmış bulundum çünkü çok kötüydü motive etmeye çalıştım sizlerden de bu yönde olumlu yazılar almak hoşuma gitti hepinize çoooooooooooookkkkkk teşekkürler:38:
bu arada pembenin dediği bi gelip bi gelmeme sanırım cyy ve bnm için değildi değil mi?:1: malum tatilde herkes bi yerlere gitmek durumunda kalabiliyor

Yok canım tabiki hayır sizi kast etmedim düzenli gelmeyenleri söyledim mesela gamzenin belki topicten bile haberi yoktur çünkü o kendi günlüğündeyken daha bırakmıştı aman yanlış anlaşılmasın(buarada gamzede gelirse baştacımız) cyy ve senin gidip gelceni biliyoruz sonuçta benimde giremediğim zamanlar oluyo herkesin bi özel hayatı varr işte böyle yazıyla bişey anlatmaya çalışınca yanlış anlaşılınca sinir oluyorum kendime

Son düzenleme:
kızlar bugunku menümü yazayım da sonra giremeyebilirim
eklemeleri sonra yaparım

sabah - 11:15
- 2 minik dl tam buğday ekmeği (kkdan buyuk ama etimekten küçüktüler:1:)
- lorlu yeşil salata
- 2 yeşil zeytin
- 2 bardak çay

öğle - 15:00
- yarım simit
- çeyrek sac böreği (sebzeli)
- 1 kk kadar light beyaz peynir
- 1.5 bardak taze sıkılmış portakal suyu

akşam - 18:00-19:00 gibi yerim
- 4-5 yk etli bezelye (küp küp patates+havuçlu)
- 3-4 yk yogurt
- belki salata yaparım

spor - leslie yapasım var özledim yaaaaa ama ne kadar yaparım bilmiyorum ya 3 mil leslie ya da leslie+zumba olur
su - 1lt anca oldu 1,5ltye tamamlamaya çalışcam
diğer menüleri de ne zmn bol vaktim olursa o zmn yazarım artık ama unutmadım kaçmak yok:1:

Yok canım tabiki hayır sizi kast etmedim düzenli gelmeyenleri söyledim mesela gamzenin belki topicten bile haberi yoktur çünkü o kendi günlüğündeyken daha bırakmıştı aman yanlış anlaşılmasın(buarada gamzede gelirse baştacımız) cyy ve senin gidip gelceni biliyoruz sonuçta benimde giremediğim zamanlar oluyo herkesin bi özel hayatı varr işte böyle yazıyla bişey anlatmaya çalışınca yanlış anlaşılınca sinir oluyorum kendime
kız yanlış anlamadım yaaa takılıyorum sana:1:
ben ne demek istediğini anlıyorum tatlım
gamzeye ben haber verdim özelden yazdım o da bikaç kere yazdı buraya neyse bi özelden yoklayım inşallah

KIZLAR facedeki sayfamıza foto ekledim
hemen bakın yorumlarınızı bekliyorum

ben baktım gayet güzelsin ya sen hamileliğindede çok kilo almamışsın yani sadece göbein çıkmış bende öyle olmak istiyorm bacaklarım popom çıkmaz insallah yeni imajınıda beğendim:)

Son düzenleme:
kızlar teşekkür edyorum
aslında şu an dahada zayıfım
ordaki son foto 1,5 ay önce çekilmişti
ogünden bugüne 2-3 kilo daha gitti

kızlar ben de çıkıyorum evin beyleri yemek bekliyorlar sonra görüşürüz:3::38:

bende saçımı boyatmak istiyorum ama sevgilim karışıyo doğal seviyomş pfff
benim herifde doğal seviyormuş sana kendi saçından başkası yakışmaza diyoo ama bakalım zayıflayınca (tabi zayıflayabilirsem:(( ) değişim yapcam kendimde

kızlar teşekkür edyorum
aslında şu an dahada zayıfım
ordaki son foto 1,5 ay önce çekilmişti
ogünden bugüne 2-3 kilo daha gitti

süpersin hayatım seni nasıl kıskandım bir bilsen:D

Back
X