BeyazBulut: Ben menünü beğendim tatlım.Her öğün karbonhidratlı olmuş ama okadarda olur dimi insan sırf kendine göre yemek yapamıo...Çikolatada sefan olsun zaten bitter hiç bişiycik olmaz:)
karamelek01: Akşam keşkem o çıbık krakeri yiycene yemeeeni yeseymişsin:) Ama yinede güzel menü canım o temizlikte spor yerine çokktaaan geçmiştir bence
sevgi_melegi: Wuuuuuuuu sporlara bak ne güzellll:) menünüde beğendim çaklıtı yemedin umarım
lily86::Canım bence menün güzel yemeğin içindeki 3-5 patates havucuda ayıklıycaz değiliz ya hem o sebzelerede ihtiyaç vardır belki ama sen şu kestaneyi yedikçe ben burda kuduruyorum dehşet seviyorum kestaneyi 1kilo bilem yerim ama yanık yanıkkk olcak öyle haşlama falan olmucak buarada bence oda karbonhidrattır ve kabız yapıo yeme dicem ama kokusuna dayanamaz ki insan:) en azından yiyosan bile erken vakitte ye dicem ama kesin akşam yemekten sonra pişiyodur:) onun haricinde menün güzel bitek suyun az onuda üşüdüğün için az içmişsindir
Allah razı olsun kardeşşşşşş:) benim için en önemli hareket bu iç bacaktan nefret ediorum pişik yapıo yazın:)
Hoppppppp dur bakalım orda 2gün abartmışsın bugn artık normale dön zaten arjantine gitcen orda zayıf zayıf kızlar vardır seninde onların arasına karışman lazım:) Buarada dün markette gezeerken gouda peyniri gördüm aklıma sen geldin incecik bir dilimi 14 tl ohaa yani tabi orda ucuzdur ama o dilim benim dişimin kovuğuna yetmezdi almadım bende:) müslide vardı markette bol bol seni andım eheheheheh:) Arjantin içinde gözün aydın tatlışımmm
Bu KK ya nolmuş ya tam yorum yazıorum gönder diorum yetkiniz olmayan yere giriosunuz giriş yapın dio kaç gündür böyle oluyo bianda kendi kendine çıkış yapıo siteden soğudum resmen yaa çıldırtıo beni
hehehe demek beni andin :) 14tl 7-8 euro oluyor gercektende yuhh. burda bir paketi icinde 10 dilim felan vardir 1-2 euro.
vallah evet dur demem lazim bugün iyi gittim sanki 1 kacamagim oldu ama
regl mi olucaksın acaba canım? ondan olabilir mi ki?
ben de öyleyim çünkü. sabah pekmez kaşıkladım resmen :)
kendimi tanıyamıyorum. :)
sabah tartıldım yine 68im ama spor da yapmıyorum kaç gündür. reglim diye izin verdim kendime ihihi :))
yok tatlim daha var regl olmama. sanirim 4 ayin patlamasini yasiyorum yada nazar degdi bana
nazarmi degdi acabaaaa