kız ben verdim ölçümükızlar biliyorum 3 gündür topiğimi boşladım
ama bu aralar gündüz de yazdım diyete yoğunlaşamıyorum şu anda üstümde bir hüzün var nedeni belirsiz:S
ztn pc de donup kalıyor o da sinir ediyor, yazdıklarımın görünmesini bile bekliyorum 15-20 sn
yarın girebilirsem bakarım geçmişe olmadı sadece liste yapıp yayınlarım izmire gidince teyzemlerden bakarım
diyeti bozdummmmmmama yılmadım inşallah yarın yeni bir başlangıç yapcam, olmuyor içim de rahat değil böyle...
biraz psikolojik işte nasıl anlatılır bilmiyorumbi hüzün var üstümde... melankoliğe bağladım
neyse kızlar, bakın ölçüleri en geç yarın sabah verin çünkü sonrasında liste yapamam pcde kayıtlı zira...
hadi cuma bildirimlerini bi şekilde uydururum da...
kimlerin eksik yazıyımmmm
ölçülerde:
pembe, sadiş, sevgi ve beyazbulutunkiler eksik
yarın sabah ölçün oranızı buranızıyazın gerek burdan gerek özelden
menülere gelince...
günlüğüme yazmaya çalışıyorum az buçuk, işte aslında hiç boşluğum yok diyebilirim
tüm menülerimi burdan toplayıp günlüğüme ekledim, son bikaç günü de yazdım bi tek bugun eksik
bu arada bugun sağlıklı beslenmeye dair devletin uygulamasıyla ilgili yazıları okudum, ben dengesiz ve eksik beslendiğim kanısına vardım, eğer hareketsiz bir yaşam sürüyorsak, ekmeği 6dan 3e indirmeliymişiz
yani gerisini siz düşünün
bi de 1 kase çorba, 1 dl ekmek yerine sayılıyormuş, yani bir kepçe değil
ay bugun resmen koca bir kitap okudum gibi oldu diyet ve beslenmeye dair...![]()
95 e 75 di
bu arada sen bitek bunu istiyonn
merhaba fistiklarim hemen menümü paylasiyorum
sabah (saat 9)
2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir, yarim kk beyaz peynir
domates, salatalik, 3 zeytin
taze sklmis portakal suyu (1 bardak)
10 tane beyaz leblebi ve 2 kepekli diyet bisküvi
1 paket (200gr) diyet puding
1 brezel (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6d/Breze.jpg/220px-Breze.jpg) disardaydim kuzenlerimle acikmistim baya o yüzden 1 tane brezel yedim.
aksam (saat 5)
4 tane tavuk kanadi ve bolca salata
az önce tv izlerken 1 yesil elma yedim
su: 1,5 litre olmustur anca disardaydim cunku fazla icemedim
spor: 45dk bikini fatburner workout
yesil cay: 1 kupa
menü süper hadi 1 gün kaldı kilo bildirimine