Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

göbeğim var göbeeeeeeek

Your true weight

Congratulations! You are already at your True Weight!
If the information that you have given is correct, your true weight is 47, and you do not need Dukan Diet coaching. Your weight is right for you.

dukan amcamı zıyaret ettım yıne. ılgılenmıyor o da benimle. spor yapmam lazım vaktim yok. tek derdım gobek. bılıyorum kı oda mekıkle gıdecek ama mekık cekemıyorum. kabus mekık benim için.
cnm göbek tek başına mekikle gitmiyor maalesef:50:
önce ter atman lazım sonra sıkılaştırma hareketleriyle desteklemelisin
bu arada bu dukan amcayı bi de ben ziyaret ediyim de nerden baktınız merak ettim:44: bakalım bana ideal olarak ne dicek:44:
bugün erik toplamaya eşimin kuzeni felan geldi öğlen börek yiyorduk benimle dalga geçtii:(((
yenge diyetdeyim diyorsun börekleri götürüyorsunn
ben seni 2004den beri tanıyorum sen ozamanlarda toparlak bişeydin hiç zayıf görmedim seni dediii
ozamanlar 56 57 felandım ben liseden sonra hiç zapzayıf biri olmadım hep balık etli 38 beden biriydim lise dönemlerinde 48 49 kilo felandım
böyle söylemesi çok zoruma gitti ben 58 hatta 60 olsam yeter diyordum demekki bunlar ozamanda beni tombul şişko toparlak olarak görecekler
tatlım sen boşver onları, inan ben 60ın altını pek görmedim hem de yüzüm daha şişti o zaman kortizondan dolayı, şimdi de aynı davranıyor herkes bana,kilo versem ay kilo mu verdin, alsan sen biraz kilo mu aldın hep aynı muhabbet boşver başkasını, sen kendini nasıl hissediyorsan öyle ol
bu arada kakao konusunda minikki bilgilendirmeni bekliyordum nitekim aynı yazıyı paylaşmışsın:34:
Şuan iyiyim fıstığım yatıyorum işte. Dikişleri falan hissetmiyorum. Ama spinal oldum ya iğneyi yapamadılar 6 tane iğne yedim. Ağrı kesicinin etkisi geçince batıyor hep. Hatırlamak istemiyorum kabus gibiydi. Onun dışında çok iyiyim. Geziyorum, oturuyorum falan :) Çok şükür bu halimize.
Doktorum haftaya diyete devam edebilirsin dedi. İnş bir düzen oturtmam lazım. Ameliyat boyunca hemşire kilo ver diye beynimi yedi. Kendisi çıtır olsa gam yemicem.:47:
Dal gibi olmak istiyorum yeniden :14:
Sevgimmmmmmmmm:16::16::16: meleğim hoşgeldin:3:
tatlım sen hemşireye ne bakıyorsun, benimki de diyor ben de ztn diyetteyim diyorum bişey diyemiyor boşver:34:

merhabalar kızlar

menümm:56:

sabah
2 dl çavdar ekmek
az omlet
peynir
2 zeytin
kırmızı biber, salatalık
yeşil çay

ara
1.5 porsiyon meyve
ayran

öğlen
2 parça tavuk
pulbiberli yoğurt
1 dl çavdar ekmek

ara
ice tea

akşam
6 köfte
yarım dl kepek ekmek
soğan, domates, acı biber, ayran

su: 2.5 lt :7:
spor: 2 mil leslie (25 dk)+20 dk crosstrainer+yaklaşık 1.5 kilometre yürüyüş:8:

yürüyüş spor amaçlı değildi. arkadaşla baya uzak bi yerden çarşıya kadar yürüdük. ama baya hızlı yürüdük yediklerimizi yakmak için.
ter içinde kalmışız. baya da yorulduk.:37:

tatlım her zamanki gibi süpersin maşallah:46::nazar:
oooooh maşallah. gurur duyduk :) sendeki azim bizdede olsa keşke :) :21: :41: ama bende hırs yaptım. çıtır olcam :)
kız sen ztn çıtırsın sen değilsen bizim halimiz harap o zaman ölmüşüz ağlayanımız yok

menüme ek olarak
meyve yerine 1 çaybardağı kefirim kalmıştı onu içtim
şimdi kakaomu içiyorumm
öğlen pide+kola haricinde güzel, bitteri saymıyorum o zatn senin menünün vazgeçilmezlerinden, hem de diyetsyen onaylı:1:

selam kızlar:3:
bugunku menüm güzeldi aslında gayet de iradeli gittim ama, küçücük bir falsom var, akşam üstü kardeşime sigara böreği kızarttım, biraz fazla kızarmış, bi de alırken biri dağıldı onu yedim:17: kardeşim yemezdi çöpe giderdi, ama yeme niyetim hiç olmadı pişirirken anlık yani, planlı değil, hatta yaparken yemek aklımda bile yoktu, niyetim ayran içmekti dedim bunu pişireyim ben de ayranımı içeyim ama onu yiyince ayran içmedim
bi de spor yapamadım bugun:50: yine de yarından umutluyum demin 75,1 çıktım sabaha kadar en az yarım kg gider herhalde:44:
işte menüm:

sabah - 09:30
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 yk kadar lor salatası
- domates-salatalık-maydanoz
- 1 dl kepek ekmeği
- 2-3 bardak çay

öğle - 14:00
- 8 yk kadar zeytinyağlı bakla
- 5-6 yk ev yoğurdu

ara - 16:00
- 10 badem

ara - 18:30 :17:
- 1 tane sigara böreği

akşam - 20:45
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 3 yk kabak kavurma (az yağlı yaptım)
- 1 tavuk but+3-4 küp patates
- 1 küçük tabak salata

su - 2,2lt
spor - yok:50:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar:3:
sanırım hepiniz çıktınız neyse önemli değil...
kilo bildirimiyle ilgili,
eğer mümkünse geçen hafta-bu hafta şeklinde kilo bildirimi yaparsanız sevinirim, listemize kaldığımız yerden devam edelim
bnm özel mesaj kutum dolu olabilir burdan da yazabiliriz sonuçta herkes birbirinden haberdar olur ertesi gün de listemizi yaparız minikk bildirim yapınca:34:
eksik kalan haftalarınkini de ben bi şekilde ayarlıcam inşallah size faceten ya da mail yoluyla gönderirim ne dersiniz:34:
şu an ztn ben geçmişi okuyorum menülerimi toparlamak için... kilo bildirimlerini de ayarlarım:34:

günaydın çıtır hatunlar
dün akşam evde değildim giremedim
ama maşallah sohbet yürümüş gitmiş

kızlar dün akşam çok yedim balık rakı muhabbeti vardı ve tıka basa yedim
balıktan bişeycik olmaz ama tandır ekmeğide vardı ve çooook yedim
bu sebeple kilom sabah çok çıktı malum kabızlıkta var
bu sebeple dünkü kilomu yazıyorum hatta üstüne 100 gr da ben ekliyim

kilom 59.3
geçen haftayı hatırlamıyorum ama oda 59.4 olsa gerek
yani anlıcağınız hiç bir ilrleme yok

günaydın kızlarr 10 gündür öküz gibi yediğim halde eçen haftaya göre zayıflamışım:21:

geçen hafta 64.3 dü sanırım bu hafta 63.6 geldim

artık kaçamak yok yemeği çok yesemde efenin aburcuburlarından yemek yokk ehehe

Günaydın yawrularrrrr

Kilom geçen hafta 58.500dü bu hafta ise 59.200 açıkçası bu duruma sevindim çünkü 58.500dann sonra ayı gibi yiyip 60ları görmüştüm artık şişkinlikmiydi neydi bilemiyorum buarada pijamalarla tartıldım gerçi pekte farketceni sanmıyorum

GÜNAYDIIIIIIIIIN CANLARIM,

SABAH TARTILDIM, DEDİMKİ BİR DEGISIKLIK YOKTUR AMA TARTILAYIM. 24 NİSANDA 47,7 İDİM. 3 GUN DIYET YAPTIM BU SABAH 46,8 İM.
900 GR GİTMİŞ. AMAN EFENDİM O 900 GR SAYILMAZMIŞ. 3 BARDAK SU İÇSEM ZATEN 900 GR YAPARMIŞ (BUNLAR SEVGILI BABAMIN YORUMLARI) BIZ BU YORUMLARI DUYMUYORUUZ TABIKI. SONUC BEN KENDİMİ 900 VERMİŞ KABUL EDİYORUM. GERİYE KALDI 2800 GR.CIK :)

YANI SU İÇME HESABINA GORE 9 BARDAK SU İÇSEM 2800 GR YAPAR. OZAMAN BİZ HİC DIYET YAPMAYALIM DIMI AMA :) YOK KIZLAR BEN TAKTIM KAFAYA 44 OLCAM ALLAHIN İZNİYLE.

BENIM CİZELGE BOLUMUNDE SORUN VAR. LİLYSLİM TİCKERLARINI YAZAMIYORUM CİZELGE BOLUMUNE VE IMZAMDA ÇIKMIYOR. TICKER FACTORY ISTIYOR. TICKER FACTORYDE 44 KG YU KABUL ETMIYOR. OYUZDEN BENIM TİCKERİM YOK. BENDE HASFTALIK YAYINLIYORUM TİCKERİMİ.

SABAH AÇ KARNA 2 KK BUYUKLUGUNDE HİNDİSTAN CEVİZİ YEDİM.

SABAH: 2 ADET GRİSSİNİ, BİR KK BEYAZ PEYNİR, BİRAZ MAYDONOZ-DEREOTU- AÇIK ÇAY

ARA: ACIK ÇAY, KOCAMAN YEŞİL ELMA :1: (DUN HASTANE DONUSU ALDIM 1 KG, HERGUN EVDEN 2-2 ELMA TASIYORUM :)

OGLE: FABRIKADA BANA UYGUN YEMEK YOK BUGUN. KIZARTMA VARMIŞ. ÇORBADA UNLU.DOLAYISIYLA TAVUK ALICAM.

ÖGLE: 3 TANE KANAT (YADA BIR TANE BUT) BAKALIM NE BULURSAK TAVUKCUDA. 2 DOMATES

ARA: ELMA,ACIK CAY

AKŞAM: 3 TANE KANAT (YADA BIR TANE BUT) BAKALIM NE BULURSAK TAVUKCUDA. 2 DOMATES

ARA: MEYVE

ZATEN DEĞİŞİKLİK OLURSA YAZARIM.

Dün yediklerimide yazıyım

Sabah: Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
Ara: Filtre kahve
Öğlen: Güveçte tavuk,mantar ve soğanlı bi yemek,1lokma ekmek
Ara: Sıkma portakal suyu
Ara: 1 Kupa sade neskafe
Akşam: Piliç çevirme,1 yudum cola buraya kadar herşey süperdi ama artık dayanamadım komşu haşhaşlı poaça yapmış ve içli köfte gece gece onlardan yedim ama yinede tartıda az çıktım yihhuuuu tabi yemeyeydim eyiydiii:27: patates kızartması pide künefe falan reddettikten sonra bu olmadı

2litrede su

Günaydın yawrularrrrr

Kilom geçen hafta 58.500dü bu hafta ise 59.200 açıkçası bu duruma sevindim çünkü 58.500dann sonra ayı gibi yiyip 60ları görmüştüm artık şişkinlikmiydi neydi bilemiyorum buarada pijamalarla tartıldım gerçi pekte farketceni sanmıyorum
1 gün yiyince bişe olmuyor inan yarın gene 58.5 çıkarsın
yarın bak tartıl gene 58.5 çıkcan bikere pijama nekadar incede olsa en az yarım kilo fark eder bence sen 58.7 felansındır bebeğimmm

kilom 59.3
hafta sonuda gelmedi ama sen gene yemişsin bu akşam ve yarın akşamda yersin sen:D
bence sen korumaya geç artık fıstık gibi çıtır oldun kıskanıyorum
hele elbisen hele saçların hele gözlüklerin hele ayakkabına bayıldım:D
zaten boyunda 1.65 boyunun altına bayağı inmişsin artık almamaya bak bebeğim
GÜNAYDIIIIIIIIIN CANLARIM,

SABAH TARTILDIM, DEDİMKİ BİR DEGISIKLIK YOKTUR AMA TARTILAYIM. 24 NİSANDA 47,7 İDİM. 3 GUN DIYET YAPTIM BU SABAH 46,8 İM.
900 GR GİTMİŞ. AMAN EFENDİM O 900 GR SAYILMAZMIŞ. 3 BARDAK SU İÇSEM ZATEN 900 GR YAPARMIŞ (BUNLAR SEVGILI BABAMIN YORUMLARI) BIZ BU YORUMLARI DUYMUYORUUZ TABIKI. SONUC BEN KENDİMİ 900 VERMİŞ KABUL EDİYORUM. GERİYE KALDI 2800 GR.CIK :)

YANI SU İÇME HESABINA GORE 9 BARDAK SU İÇSEM 2800 GR YAPAR. OZAMAN BİZ HİC DIYET YAPMAYALIM DIMI AMA :) YOK KIZLAR BEN TAKTIM KAFAYA 44 OLCAM ALLAHIN İZNİYLE.

BENIM CİZELGE BOLUMUNDE SORUN VAR. LİLYSLİM TİCKERLARINI YAZAMIYORUM CİZELGE BOLUMUNE VE IMZAMDA ÇIKMIYOR. TICKER FACTORY ISTIYOR. TICKER FACTORYDE 44 KG YU KABUL ETMIYOR. OYUZDEN BENIM TİCKERİM YOK. BENDE HASFTALIK YAYINLIYORUM TİCKERİMİ.

SABAH AÇ KARNA 2 KK BUYUKLUGUNDE HİNDİSTAN CEVİZİ YEDİM.

SABAH: 2 ADET GRİSSİNİ, BİR KK BEYAZ PEYNİR, BİRAZ MAYDONOZ-DEREOTU- AÇIK ÇAY

ARA: ACIK ÇAY, KOCAMAN YEŞİL ELMA :1: (DUN HASTANE DONUSU ALDIM 1 KG, HERGUN EVDEN 2-2 ELMA TASIYORUM :)

OGLE: FABRIKADA BANA UYGUN YEMEK YOK BUGUN. KIZARTMA VARMIŞ. ÇORBADA UNLU.DOLAYISIYLA TAVUK ALICAM.

ÖGLE: 3 TANE KANAT (YADA BIR TANE BUT) BAKALIM NE BULURSAK TAVUKCUDA. 2 DOMATES

ARA: ELMA,ACIK CAY

AKŞAM: 3 TANE KANAT (YADA BIR TANE BUT) BAKALIM NE BULURSAK TAVUKCUDA. 2 DOMATES

ARA: MEYVE

ZATEN DEĞİŞİKLİK OLURSA YAZARIM.

harikasın canımm:46::46::46:
demekki 3 4 gün dikkat etsek 1 kilo vercezzz
aslında herşey aburcuburu kesmekde aburcubur kesilip yemeğide az azaltınca hemen gidiyor
eger menü akşama kadar bozulmazsa menü süperr
bende öğlen kanat yicem ama 3 tane beni kesmez ben 5 tane yerim:D

Dün yediklerimide yazıyım

Sabah: Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
Ara: Filtre kahve
Öğlen: Güveçte tavuk,mantar ve soğanlı bi yemek,1lokma ekmek
Ara: Sıkma portakal suyu
Ara: 1 Kupa sade neskafe
Akşam: Piliç çevirme,1 yudum cola buraya kadar herşey süperdi ama artık dayanamadım komşu haşhaşlı poaça yapmış ve içli köfte gece gece onlardan yedim ama yinede tartıda az çıktım yihhuuuu tabi yemeyeydim eyiydiii:27: patates kızartması pide künefe falan reddettikten sonra bu olmadı

2litrede su

geçen hafta daha azdı kilon farkındaysan allahım 60ı görmediğine ama kilo aldığına sevinen biri görmemiştim:1::1::1:
neyse menü güzelmiş harikaymış ama akşam olmamış hele gecenin bisaati gitmemiş keşke çantaya atsayın bugün öğle yerdin içliköfteyi bol salata ve ayranla iyi olurduu
içli köfteyede yok denilmiyor yaa olsa bende yerdim:26:

dün yediklerimide yazıyım

sabah: Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
ara: Filtre kahve
öğlen: Güveçte tavuk,mantar ve soğanlı bi yemek,1lokma ekmek
ara: Sıkma portakal suyu
ara: 1 kupa sade neskafe
akşam: Piliç çevirme,1 yudum cola buraya kadar herşey süperdi ama artık dayanamadım komşu haşhaşlı poaça yapmış ve içli köfte gece gece onlardan yedim ama yinede tartıda az çıktım yihhuuuu tabi yemeyeydim eyiydiii:27: Patates kızartması pide künefe falan reddettikten sonra bu olmadı

2litrede su

arada olur azcık kaçamak. BENDE KG DUSTU ZANNETTIM BIRAN. :( OLMADI BAK BU :( SANA BI HAFTA KAÇAMAK YOOOOK.

Son düzenleme:
1 gün yiyince bişe olmuyor inan yarın gene 58.5 çıkarsın
yarın bak tartıl gene 58.5 çıkcan bikere pijama nekadar incede olsa en az yarım kilo fark eder bence sen 58.7 felansındır bebeğimmm

hafta sonuda gelmedi ama sen gene yemişsin bu akşam ve yarın akşamda yersin sen:d
bence sen korumaya geç artık fıstık gibi çıtır oldun kıskanıyorum
hele elbisen hele saçların hele gözlüklerin hele ayakkabına bayıldım:d
zaten boyunda 1.65 boyunun altına bayağı inmişsin artık almamaya bak bebeğim

harikasın canımm:46::46::46:
Demekki 3 4 gün dikkat etsek 1 kilo vercezzz
aslında herşey aburcuburu kesmekde aburcubur kesilip yemeğide az azaltınca hemen gidiyor
eger menü akşama kadar bozulmazsa menü süperr
bende öğlen kanat yicem ama 3 tane beni kesmez ben 5 tane yerim:d

ozmaan bugunu knaat gunu ilan edelim. Ben belki biraz daha fazlada verırdım de, bıraz once regl oldum. Onunda ıster ıstemez bıraz şişkinliği oluyor vucudda. Neyse haftaya belli olcak. Gercı pazar gunu fena bozucam dıyetı ama yapıcak bişey yok :) ben zaten hafta içi diyet yapmaya, pazar gunleri dilediğimi yemeğe karar verdim.yoksa catlar insan. :53:

kilom 59.3

canım sen zaten hedefıne ulaştın artık. Ama onemlı olan bundan sonrası. Bak bende ıstedıgım kg ya ulaştım. 4 ay dıyetı bıraktım. Hoop 2 kg alarak gerı dondum. Onemlı olan korumak. ıste bunu başarabılırsek super olucak.

ozmaan bugunu knaat gunu ilan edelim. Ben belki biraz daha fazlada verırdım de, bıraz once regl oldum. Onunda ıster ıstemez bıraz şişkinliği oluyor vucudda. Neyse haftaya belli olcak. Gercı pazar gunu fena bozucam dıyetı ama yapıcak bişey yok :) ben zaten hafta içi diyet yapmaya, pazar gunleri dilediğimi yemeğe karar verdim.yoksa catlar insan. :53:

bende bugün regl oldum sonundaaaaa
kaç gündür nazlanıyordu sonunda oldum
yaaa ben regl olduğum zaman daha az çıkıyorum acaba benim ödemim reglden öncemi oluyoo yanii ben zaten bu kilodaydımda 2 3 gün önce ondanmı 64 küsür geliyordumm:D sizce de böylemi

sende deseyin hemşireye sendede çıkmasın bu kilodan diyeee
vallahi hastalığın çoğu kilodan dolayı çıkıyor canımm
neyse atlatmışsın yaa şükür tekrar geçmiş olsun bebeğimm

1.60 canım

Sağol canım ama benimkinin kiloyla alakası yok öyle olsa verirdim kurtulurdum. kendimi oydurmazdım. :50:

selam kızlar
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum
sabah derse gittim geldim
akşam yine gidicem
diyeti de deldim. hiç az yiycek modda değilim. pekmez falan yedim kahvaltıda. ekmeği de 1-2 dl fazla kaçırdım. bugünlük böyle gitsin.
kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedense.

bu sabah tartıldım kilom: 64
geçen hafta: 65

bende bugün regl oldum sonundaaaaa
kaç gündür nazlanıyordu sonunda oldum
yaaa ben regl olduğum zaman daha az çıkıyorum acaba benim ödemim reglden öncemi oluyoo yanii ben zaten bu kilodaydımda 2 3 gün önce ondanmı 64 küsür geliyordumm:D sizce de böylemi

Valla herkese gore degısır. bende barız bı şişlık olmuyor aslında. ama farkedıyor yanı kg da az da olsa. ama cok sinir yaptıgı meydanda :)) zaten sabah oldum dedim ama şimdi piyasada bişey yok. oyun oynuyor sanırım benimle. :47:
selam kızlar
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum
sabah derse gittim geldim
akşam yine gidicem
diyeti de deldim. hiç az yiycek modda değilim. pekmez falan yedim kahvaltıda. ekmeği de 1-2 dl fazla kaçırdım. bugünlük böyle gitsin.
kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedense.

bu sabah tartıldım kilom: 64
geçen hafta: 65

oooh gotur yavrum gotur. pekmezler, ekmekler :)) :47:

Back
X