cnm göbek tek başına mekikle gitmiyor maalesefgöbeğim var göbeeeeeeek
Your true weight
Congratulations! You are already at your True Weight!
If the information that you have given is correct, your true weight is 47, and you do not need Dukan Diet coaching. Your weight is right for you.
dukan amcamı zıyaret ettım yıne. ılgılenmıyor o da benimle. spor yapmam lazım vaktim yok. tek derdım gobek. bılıyorum kı oda mekıkle gıdecek ama mekık cekemıyorum. kabus mekık benim için.

önce ter atman lazım sonra sıkılaştırma hareketleriyle desteklemelisin
bu arada bu dukan amcayı bi de ben ziyaret ediyim de nerden baktınız merak ettim:44: bakalım bana ideal olarak ne dicek:44:
tatlım sen boşver onları, inan ben 60ın altını pek görmedim hem de yüzüm daha şişti o zaman kortizondan dolayı, şimdi de aynı davranıyor herkes bana,kilo versem ay kilo mu verdin, alsan sen biraz kilo mu aldın hep aynı muhabbet boşver başkasını, sen kendini nasıl hissediyorsan öyle olbugün erik toplamaya eşimin kuzeni felan geldi öğlen börek yiyorduk benimle dalga geçtii((
yenge diyetdeyim diyorsun börekleri götürüyorsunn
ben seni 2004den beri tanıyorum sen ozamanlarda toparlak bişeydin hiç zayıf görmedim seni dediii
ozamanlar 56 57 felandım ben liseden sonra hiç zapzayıf biri olmadım hep balık etli 38 beden biriydim lise dönemlerinde 48 49 kilo felandım
böyle söylemesi çok zoruma gitti ben 58 hatta 60 olsam yeter diyordum demekki bunlar ozamanda beni tombul şişko toparlak olarak görecekler
bu arada kakao konusunda minikki bilgilendirmeni bekliyordum nitekim aynı yazıyı paylaşmışsın

SevgimmmmmmmmmŞuan iyiyim fıstığım yatıyorum işte. Dikişleri falan hissetmiyorum. Ama spinal oldum ya iğneyi yapamadılar 6 tane iğne yedim. Ağrı kesicinin etkisi geçince batıyor hep. Hatırlamak istemiyorum kabus gibiydi. Onun dışında çok iyiyim. Geziyorum, oturuyorum falan :) Çok şükür bu halimize.
Doktorum haftaya diyete devam edebilirsin dedi. İnş bir düzen oturtmam lazım. Ameliyat boyunca hemşire kilo ver diye beynimi yedi. Kendisi çıtır olsa gam yemicem.
Dal gibi olmak istiyorum yeniden![]()

tatlım sen hemşireye ne bakıyorsun, benimki de diyor ben de ztn diyetteyim diyorum bişey diyemiyor boşver