selam kızlar
öncelikle şunu demem lazım ki... dünkü 76,2yi gördükten sonra böle olmuştum

sinirlerim bozulmuştu dün dikkatli bir menü akşam azcık tatlı:26: yeşilçay ve 2,5lt su ile bugun 75,5u gördüm
bugun az su içtim ama:26: onu 2lt falan yapmam lazım
menüm de iyi gibi... kaçamak yok akşam tatlı da kalmadı oleyyyy
oldu mu cnm çeker gözüm görür devamlı ama olmadı mı aman boşver diyorum
şu an niyetim doğum günüme kadar 73ü görmek hatunlar... 15 gunum var
sıkı gitmek istiyorum tek sorunum spor... daha doğrusu nefes darlığı... yoksa yapmaya nasıl niyetlendim bilseniz...
hatta leslie yükledim ama eski video da yenisi de açılmıyor ses var görüntü yok
bakalım hayırlısı...
bu arada ben ilk işte 6 ay kadar önce 5kg verdiğimde aldığım tepki kilo vermişsin değil sen kilo mu aldın oldu
şimdi de tanıdık eş dost kimseyle görüşmek istemiyorum zayıflamadıkça...
çünkü insanlara ne yapsanız yaranamazsınız
ben 62 kg iken de kiloma laf sölenirdi hiç denmez ki sen onca ilaç kullanıon vs diye... o yüzden ben insanlara güvenmiyorum bu konuda... ben 50 de olsam bi kulp bulurlar...
gamzem minikk 154 mü 157 mi ne
senle ben aynı boydayız bizim ideal kilomuz 48-60 arası
yani 50-52 normal 48 en düşük sınır ben mesela önce eski kilom 62 olayım sonra da 59u göreyim diyorum verdikçe hedefi düşüreceğim
sen de aslında normalsin boyuna göre 52 olsan da yeter ama verdikten sonra korumaya bak hatta sen şu an koruma yolunda devam et arada vücudu şokla o 2 kilo da gider tatlım
benden havadisler bunlar şekerler...
şimdi çıkıyorum sonra görüşürzzzzzz
sevgiler...

öncelikle şunu demem lazım ki... dünkü 76,2yi gördükten sonra böle olmuştum
sinirlerim bozulmuştu dün dikkatli bir menü akşam azcık tatlı:26: yeşilçay ve 2,5lt su ile bugun 75,5u gördüm
bugun az su içtim ama:26: onu 2lt falan yapmam lazım
menüm de iyi gibi... kaçamak yok akşam tatlı da kalmadı oleyyyy
şu an niyetim doğum günüme kadar 73ü görmek hatunlar... 15 gunum var
sıkı gitmek istiyorum tek sorunum spor... daha doğrusu nefes darlığı... yoksa yapmaya nasıl niyetlendim bilseniz...
hatta leslie yükledim ama eski video da yenisi de açılmıyor ses var görüntü yok
bakalım hayırlısı...
bu arada ben ilk işte 6 ay kadar önce 5kg verdiğimde aldığım tepki kilo vermişsin değil sen kilo mu aldın oldu
şimdi de tanıdık eş dost kimseyle görüşmek istemiyorum zayıflamadıkça...
çünkü insanlara ne yapsanız yaranamazsınız
ben 62 kg iken de kiloma laf sölenirdi hiç denmez ki sen onca ilaç kullanıon vs diye... o yüzden ben insanlara güvenmiyorum bu konuda... ben 50 de olsam bi kulp bulurlar...
gamzem minikk 154 mü 157 mi ne
senle ben aynı boydayız bizim ideal kilomuz 48-60 arası
yani 50-52 normal 48 en düşük sınır ben mesela önce eski kilom 62 olayım sonra da 59u göreyim diyorum verdikçe hedefi düşüreceğim
sen de aslında normalsin boyuna göre 52 olsan da yeter ama verdikten sonra korumaya bak hatta sen şu an koruma yolunda devam et arada vücudu şokla o 2 kilo da gider tatlım
benden havadisler bunlar şekerler...
şimdi çıkıyorum sonra görüşürzzzzzz
sevgiler...