Sürpriz yemegini hazırlasın, bir parka gidin, yere bir örtü acın, orada oturup yiyin bir nevi piknik yapın bencemerhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
size böyle bi teklif gelse sevgilinizden ne cevap verirsiniz?
yorumunuz için teşekkürler
merhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
size böyle bi teklif gelse sevgilinizden ne cevap verirsiniz?
yorumunuz için teşekkürler
Amaç belli daha samimi olmak çok net. Ayrıca o tarz evler amacı belli çok iğrenç Beb olsam asla kabul etmem
Sen de git o zaman son sınırı koruyup herseyi yaşa. Dine bağlı demişsin ya ne alaka dinle??kızlar haklısınız günlük kiralık eve bakış açımız farklı ama üç yılda çok şey yaşadık tabi sınırlarımızı koruduk kendisi de evlenmeden ileriye gidecek biri değil. dine bağlı.
1 gece kalacaksınız demekki anladigim kadari ile madem öyle başka nerde kalabilirsiniz ki size kendi elleriyle yemek hazırlayacaksa otelde bunu yapamaz en uygunu günlük kiraliktir bide guveniyorsunuz 3 yıllık iliskiniz var yeni değilsiniz ki.. bir çok insan oteli ve tarz evleri kullanma amacına kötü bakıyor siz bakmayın boşverin onlar i siz birbirinizi sevip guvendik ten sonra ne olabilir ki ?
Özel durumlarını zi kendi ve ya onun evinde yaşarken sorun yok ise böyle bir durumda da sorun yoktur..
Suni belirtmek isterim ki en önemlisi bu
Gönlünüz ne istiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?