Günlük kiralık evde kalmak. Çok tuhaf hissediyorum yardım edin lütfen.

Francais

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
27
3
1
40
merhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
size böyle bi teklif gelse sevgilinizden ne cevap verirsiniz?
yorumunuz için teşekkürler

Sürpriz yemegini hazırlasın, bir parka gidin, yere bir örtü acın, orada oturup yiyin bir nevi piknik yapın bence
Havanın günesli oldugu bir günü secin daha iyi olur
Benim nisanlım sevgili oldugumuz zamanlarda böyle bir seyi teklif etmedi, sadece kuzenlerimle gitmistik o da bir sey almamız gerekiyordu kendisinden,evine cagırdı bize yemek yapmıstı, tek basıma gitmezdim yerinde olsam.

Eve ne gerek var. ? Oray'a vereceği parayla lüks bir yerde yemek yiyebilirsiniz.

Kesinlikle dışarda yiyin
3 gün sonra burda erkek arkadaşımla bişiler yaşadık napmaliyim diye konu acarsin yoksa !

1 gece kalacaksınız demekki anladigim kadari ile madem öyle başka nerde kalabilirsiniz ki size kendi elleriyle yemek hazırlayacaksa otelde bunu yapamaz en uygunu günlük kiraliktir bide guveniyorsunuz 3 yıllık iliskiniz var yeni değilsiniz ki.. bir çok insan oteli ve tarz evleri kullanma amacına kötü bakıyor siz bakmayın boşverin onlar i siz birbirinizi sevip guvendik ten sonra ne olabilir ki ?

Özel durumlarını zi kendi ve ya onun evinde yaşarken sorun yok ise böyle bir durumda da sorun yoktur..

Suni belirtmek isterim ki en önemlisi bu
Gönlünüz ne istiyor ?

kızlar haklısınız günlük kiralık eve bakış açımız farklı ama üç yılda çok şey yaşadık tabi sınırlarımızı koruduk kendisi de evlenmeden ileriye gidecek biri değil. dine bağlı.

Amaç belli daha samimi olmak çok net. Ayrıca o tarz evler amacı belli çok iğrenç Beb olsam asla kabul etmem

Amaç belli daha samimi olmak çok net. Ayrıca o tarz evler amacı belli çok iğrenç Beb olsam asla kabul etmem

ama ama uzak mesafe ilişkisi yaşayan insanları da düşünün :)
napsın 2 sevgili 2 ayda sadece 1 güncük görüşebiliyorsa

katılıyorum tabi amaç daha da samimi olmak

Sen de git o zaman son sınırı koruyup herseyi yaşa. Dine bağlı demişsin ya ne alaka dinle??

hayır beraber yatmayacağız gece olmadan eve gideceğim. sırf yemek için böyle bi şey düşündü. sanırım süsleme falan yapacak ama başkasının evinde böyle ne bileyim tuhaf değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…