Günlük kiralık evde kalmak. Çok tuhaf hissediyorum yardım edin lütfen.

Sevgilim, ogrenci evime uzak sehirden misafir olarak gelince aglama krizine girmistim, sanki kotu bi sey yapiyomusum aileme ihanet ediyomusum gibi
O yuzden ben bi tavsiye veremicem

çok var günlük kiralık daireler bence böyle site içerisinde falansa ev güvenilir bir semteyse neden olmasın? çoğu insan 1+1 ev alıp böyle günlük kiralarlar kredisini ödüyor. gidince etrafı bi kontrol edin kamera vs varmı diye ama sanmıyorum

geçenler de
günlük evde kalan çifleri kamera ile kaydetmişler tv de haberde çıktı çok değil 1 ay içerisinde

yokmu arkadaşı falan
orda kalın
hem arkadaş ortamınıda görürsünüz
orda hiç bişi yapamaz size
en fazla öpüşürsünüz....

Yemek yapma işini evlenince yapsın şimdi başka birşey bulsun bu konuda hassas biriyle bilmelisin ki niyet çok masum olsa da yemek yedik hadi gidelim şeklinde bitmez. Sevgilinde seni seviyorsa gerçekten sana hak verip başka bir süpriz yapar.sen bana güveniyor uzun diyip küserse üzdüm diye düşünme gule Güle de

3 yıl 5 yıl farketmez bence ev olayına girme birde günlük kiralık ev oralarda kamera su bu da olabilio dikkat et derim.. bir kere günlük kiralık ev de yemek mi yapılırmıs kimin kullandıgı belli olmayan eşyalarla bilemedim artık...

Sevgilim, ogrenci evime uzak sehirden misafir olarak gelince aglama krizine girmistim, sanki kotu bi sey yapiyomusum aileme ihanet ediyomusum gibi
O yuzden ben bi tavsiye veremicem

ya öğrenci evi falan olsa içim rahat olur ama ne bileyim günlük ev elin adamlarının kullandığı kim bilir neler yaşadılar beni oraya götürmek istemesi tuhaf değil mi kendi evim olsa sorun olmaz

Dinine bağlı olan birinin evlenmeden bir kızla ayni evde kalmak istemesi falan... Geçin canim bu isleri. Siz biraz yaklassaniz o dünden razi olur. Çok gördük ben dört dörtlük Müslümanım deyip de yemediği halt kalmayanlari. Arkadasinizin amacı seks yapmak da olmayabilir de burda hem çok güveniyorum o super biri deyip bir yandan kuşkuyla içinizin icinizi yemesi çok ilginç.

çok haklısınız.

O zaman sorun etme ne yapsın çocuk nerde hazirlasın kim bilir neler planlamistir. Birde cinsel birlikteliginiz yok ise bu konu da sana ne kadar ısrarcı olabilir ki zaten zorlarsa iliskinizr devam edip etmeme konusunda düşün derim yani sınırları asmaya çalışır mi istemediğin bir şey yaparmı bunların cevabı sendedir

Yemeği DE yedik demene çok güldüm ,Allah seni de güldürsün

Ben en çok o evde nasıl yemek hazırlanacak ona takıldım olmaz ki başkasının kaplarında mı yemek pişirecek bir sürü malzeme alması taşıması gerekir bir çeşit bile yapılsa çok uğraştırıcı bir şey kurulu olmayan bir evde yemek yapmak ev süslemekGece kalmasanız da bu işin bahanesi daha da yakınlaşmak istiyor kesinlikle o sebeple ev

Dine göre kadın erkek başbaşa da duramaz nabıcaz

deja vu oldum.

bu konunun aynısı bir kaç ay evvel açılmamış mıydı?

ama orada konuyu açan arkadaş, ben erkek arkadaşım için sürpriz hazırlayacağım demişti sanırım.

fake kokusu aldım...

gitme güzel kardeşim... hep pişmanlık sonu... illa ki bişi bişi olur yani....

Amaç baska,rahat kalmak istiyor ve sonrasinin gelecegine inaniyor.0 ortamda seni ikna edebilecegini düşünüyordur.
Buna izin verme,3yil taniyorum diyede sonsuz güvenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…