Sen de git o zaman son sınırı koruyup herseyi yaşa. Dine bağlı demişsin ya ne alaka dinle??
3 yıl 5 yıl farketmez bence ev olayına girme birde günlük kiralık ev oralarda kamera su bu da olabilio dikkat et derim.. bir kere günlük kiralık ev de yemek mi yapılırmıs kimin kullandıgı belli olmayan eşyalarla bilemedim artık...merhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
size böyle bi teklif gelse sevgilinizden ne cevap verirsiniz?
yorumunuz için teşekkürler
Sevgilim, ogrenci evime uzak sehirden misafir olarak gelince aglama krizine girmistim, sanki kotu bi sey yapiyomusum aileme ihanet ediyomusum gibi
O yuzden ben bi tavsiye veremicem
Dinine bağlı olan birinin evlenmeden bir kızla ayni evde kalmak istemesi falan... Geçin canim bu isleri. Siz biraz yaklassaniz o dünden razi olur. Çok gördük ben dört dörtlük Müslümanım deyip de yemediği halt kalmayanlari. Arkadasinizin amacı seks yapmak da olmayabilir de burda hem çok güveniyorum o super biri deyip bir yandan kuşkuyla içinizin icinizi yemesi çok ilginç.kızlar haklısınız günlük kiralık eve bakış açımız farklı ama üç yılda çok şey yaşadık tabi sınırlarımızı koruduk kendisi de evlenmeden ileriye gidecek biri değil. dine bağlı.
Yemek yapma işini evlenince yapsın şimdi başka birşey bulsun bu konuda hassas biriyle bilmelisin ki niyet çok masum olsa da yemek yedik hadi gidelim şeklinde bitmez. Sevgilinde seni seviyorsa gerçekten sana hak verip başka bir süpriz yapar.sen bana güveniyor uzun diyip küserse üzdüm diye düşünme gule Güle de
Yemeği DE yedik demene çok güldüm ,Allah seni de güldürsünBana böyle bir teklif geldi ama zaten amacımız sadece yemek yemek değildi.yemeği de yedik tabi.
Amaç sadece yemek olsa bile o iş başka yerlere gider canım.
Eğer ki istemiyorsan istemiyorum de, o eve vereceği paraya seni şık bir restorana götürsün.
kızlar haklısınız günlük kiralık eve bakış açımız farklı ama üç yılda çok şey yaşadık tabi sınırlarımızı koruduk kendisi de evlenmeden ileriye gidecek biri değil. dine bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?