- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
hahahahaYemeği DE yedik demene çok güldüm ,Allah seni de güldürsün
Eskiden olsa boşanırlardı bence ama ,şimdi özünde iyi biri olarak gerek yok.Dine göre kadın erkek başbaşa da duramaz nabıcaz
ya öğrenci evi falan olsa içim rahat olur ama ne bileyim günlük ev elin adamlarının kullandığı kim bilir neler yaşadılar beni oraya götürmek istemesi tuhaf değil mi kendi evim olsa sorun olmaz
günahtan korkarsa ; bir erkek ve bir kadının nikah düşen biri ile baş başa kalması halvettir (ilişki olmasa bile )evlenmeden yaşanmaması gereken şeyleri yaşamaz. zamanını bekler o anlamda dedim. günahtan korkar.
Sakın öyle birşey yapma. Hiçbirşey olmasa bile, bazen garip ihbarlar oluyor, polis baskını yapılıyor. Bence bu riski alma derim.merhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
size böyle bi teklif gelse sevgilinizden ne cevap verirsiniz?
yorumunuz için teşekkürler
Ya canım ne süslemesi sacmalama niyet ortada artık daha nehayır beraber yatmayacağız gece olmadan eve gideceğim. sırf yemek için böyle bi şey düşündü. sanırım süsleme falan yapacak ama başkasının evinde böyle ne bileyim tuhaf değil mi
merhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
merhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?