Günlük kiralık evde kalmak. Çok tuhaf hissediyorum yardım edin lütfen.

Kiralık daireler deyince benim aklıma hep şey geliyo niyeyse

Biraz basbasa takilalim dese anlayacagim de yemek yapmak komik olmamis mi kiralik evde yemek yapmak icin yag salca sogan patates falan mi alacak menude ne varmis

ya öğrenci evi falan olsa içim rahat olur ama ne bileyim günlük ev elin adamlarının kullandığı kim bilir neler yaşadılar beni oraya götürmek istemesi tuhaf değil mi kendi evim olsa sorun olmaz

Tuhaf bir istek fakat, sanırım ileride otelde falan kalmayacaksınız.... Bence asıl sorun evli olmamanız, işin başka noktalara varacak olması. Hani evlenseniz balayına gitseniz, kalacağınız otel odasında ki yatakta kimbilir kimler neler yaşadı? Bunu mu düşüneceksiniz?

Offf gerçekten bir tek kendileri akıllı değil mi? Allah aşkına geçsin bir kere o yemek ayaklarını! Sor bakim "evlenince de" yapar mısın diye ne diyecek. Cinsel birlikteliğiniz belli ki olmamış, derdi yemek falan değil "cinsellik" yaşamak . Şimdiden afiyet olsun.

evlenmeden yaşanmaması gereken şeyleri yaşamaz. zamanını bekler o anlamda dedim. günahtan korkar.
günahtan korkarsa ; bir erkek ve bir kadının nikah düşen biri ile baş başa kalması halvettir (ilişki olmasa bile )
kısa ve net.
ha dersen ki sevgilim Müslüman ama işine gelen kısmında Müslüman işine gelmeyen kısmında inançsız orası bizi bağlamaz.
lütfen güzel dinimizi böyle şeylere alet etmeyin,
ayrıca başbaşa günlük ev fikri de tek seferlik ilişkiyi çağrıştırıyor bana, sebebi bizim çevrede fuhuş yapan öğrenci kızları genelde günlük kiralanan apartlara götürüyorlar. bir nevi fuhuş için kullanılıyor günlük yerler...

Sakın öyle birşey yapma. Hiçbirşey olmasa bile, bazen garip ihbarlar oluyor, polis baskını yapılıyor. Bence bu riski alma derim.

3 yillik sevgili olunca ne degisiyor erkek erkektir sakin gitmeyin nasilsa evlenecegiiiz mantigiyla neler neler oluyor belki iyi niyetlidir ama erkekmi? erkek...hem sizde rahatsiz oluyorsunuz uygun degil biliyorsunuz gitmeyin

ayrıca insanlar ;
30-40 yıllık babasına,
10 yıllık kocasına güvenmiyor bu devirde

hayır beraber yatmayacağız gece olmadan eve gideceğim. sırf yemek için böyle bi şey düşündü. sanırım süsleme falan yapacak ama başkasının evinde böyle ne bileyim tuhaf değil mi
Ya canım ne süslemesi sacmalama niyet ortada artık daha ne

İleride evlenirseniz yapsın yemek. Bu kadar romantizme gerek yok. Bence gitme. Çok lüzümsuz. Sürpriz yapacak onca şey varken....

Belli ki icin rahat degil arkadasim..
Gitme derim gunluk kiralik ev adi bile huzursuzluk verir insana. ona guvenebilirsin ama geri donusu olmayan bi hata yapma derim.. guzel bir dille anlat kendisine .. illaki birseyler olcak diye degil tabii .. biz sevgiliyken esim bize cok gelirdi cok basbasa olurduk ama kendi evimdeydim daha guvendeydim sanki.. fakat is baskasinin evine gelince hicbir sey olamayacak olsa bile gununu huzursuzlukla gecireceksin

Restaurantta yemek yiyemiyormu yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…