Günlük Planlarım

Italki: İstediğiniz ülkeden binlerce kişiyle konuşabileceğiniz bir platform. Abone olmanız gerekmiyor. Sistemdeki kişilerden randevu alıp seçtiğiniz saatte görüntülü olarak konuşuyorsunuz. Eğer öğretmen değil de “Community member” yani normal üye seçerseniz fiyatları daha uygun oluyor. Hem de daha doğal oluyor. Ben öğretmenler yerine bu kişileri tavsiye ederim.

Hellotalk: Bu bir mobil uygulama. Herhangi bir nedenden dolayı görüntülü konuşmak istemezseniz ses kaydı ve yazışma usulü ile de bu mobil uygulama üzerinden pratik yapabilirsiniz.

Sağlıklı Beslenme
1-hedefimden 6 kg fazlam var. Normalde 3 kg fazlam vardı, neyse veririm modundaydım ama bir otel tatili ve sonrasında yeme alışkanlığımın değişmesi veya midemin büyümesi nedenli ev içi atıştırmalarımın artması nedeniyle son 2 ayda +3 kg daha ekledim kendime. 5 yıl önceye göre daha yavaş kilo veriyorum bunun da farkındayım. Hem spor hem beslenme düzenini oturtmam gerekiyor.
1-İlk hedefim beslenmeyi yoluna koymak. Şeker ve unu sıfırlamak benim için yapılabilir değil şu an için. ben uzun süre ilişkisi isityorum, o yüzden yeri geldiğinde az tadına bakıp yoluma devam etmek, akşam yemeğini hafif yemek ve akşam yemekten sonra bir şey yememek ilk hedefim.
2-Şimdi yüzüyorum genelde, kış dönemi bir aylık da olsa pilatese başlamak istiyorum.
3-Çok hızlı yemek yiyorum, kendimi yavaşlatmaya çalışacağım, yavaş yavaş tadını ala ala yemeği öğrenmeliyim.

Back
X