Gunluk rutininiz nasil?

mylittlem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
413
420
103
Merhaba,son gunlerde acayip mutsuzum.Bazi sikintilarla basediyorum.Saglik olsun hepsi gececek biliyorum.Ama acayip bunaldim ise git gel ev isi yemek.Ya ben hayattan keyif alamaz durumdayim.Kimseyle gorusmek alisveris yapmak ta istemiyorum.Rutinimi degistirmem lazim siz birgununuzu yazarmisiniz belki ilham olur bana.Tesekkurler simdidedn

çoğu insanın sizin bu anlattığınız rutinden daha farklı yaşadığını sanmıyorum. Herkes aynı rutinin içinde dönüp duruyor. Ama hayattan keyif alamamak çok farklı bir durum. Yaşadığınız sıkıntılar bunu tetiklemiş olabilir. Şu şekilde düşünmenizi tavsiye ederim; herkesin boğuştuğu sıkıntılar var kimi kimine göre daha ağır ya da daha hafif. ama herkes birşeyerle uğraşıyor maalesef. tek siz değilsiniz yani. Tabiki herkesin yasadıklarını sindirmesi farklı zamanlarda ve farklı şekilderde olabilir. Size tavsiyem güzel düşünmeniz ve sahip olduklarınıza şükür etmeniz. Kötü sürecin gececeğine inanmaniz.

Benim bu ara rutinim rutinsizlik
3 aylık bebekle her gün başka bir gün, bebekten önce de aynıydı dediğin gibi sabah ise git, eve dön, yemek yap, çamaşır at, kahve iç, çamaşır as, dizi-film izle, uyu :) sağlıklı olduktan sonra, Allah bugunumuzu aratmasin

Ne zaman "sıkıldım" desem , Allah yoluma bi imtihan koydu .
Bence şükredin ,
Allah işe giden yolu hastaneye çıkarır , adliyeye çıkarır .
Gerçekten bu hayatta en büyük nimet :
Rutin ve sağlıklı bi hayata sahip olmak.

İki çocukla rutinimi anlatsam, halinize şükredersiniz bence ama şuan hiç kendi perişanlığımdan başkasına mutluluk çıkaracak iyi kalpli insan havamda değilim. Akşamları izleyecek güzel filmler, diziler, okuyacak kitaplar bulun kendinize. Ya da şöyle araya bir yere spor sıkıştırın. Rutininizi bozacak bir hafta sonu aktivitesi bulun.

sabah kalkıyorum hazırlanıyoruz eşimi servise bırakıp anneme geçiyorum 45 dk oturuyorum işe geçiyorum 10 saat boyunca hiç bir iş yapmadan oturuyorum akşam eve gidiyorum yemek yiyemiyorum hop uykudayım

sabah kalkıyorum hazırlanıyoruz eşimi servise bırakıp anneme geçiyorum 45 dk oturuyorum işe geçiyorum 10 saat boyunca hiç bir iş yapmadan oturuyorum akşam eve gidiyorum yemek yiyemiyorum hop uykudayım
Anneye geçmek yerine uyusan daha iyi olmaz mı?
Sabah uykum pek tatlıdır benim.

7de kalk, oğlumla ilgilenmece ve kahvaltı faslımız.
8.15 evden çıkış.
15.00 eve dönüş.
Oğlum uyanıksa veya yeni uyanmışsa br şeyler yedirip dışarı çıkarma.
17.00 eve dönüş.
18.30a kadar bebe eşliğinde yemek hazırlığı, oyun, ortalık toplamaca, ortalık dağıtmaca,banyo, kudurmaca, bir yandan çamaşır ve bulaşık olayları olduğu kadar.
19.00a kadar eğitsel aktivite. Eşimin en erken gelme saati ve akşam yemeği. 20.00a kadar oğlumla ortak oyunlar, bazen sadece babasıyla oyunlar. 20.00dan sonra uykuya geçiş, kitap okuma ve 20.30 kapanış. Bazen 21.00da oluyor. O saatten sonra iş güç için kılımı kıpırdatmam, bazen iki kadeh bir şey içerim, bazen kitap okurum, bazen dizi izlerim, çay içeriz vs.

Rutinim bu ama ben seviyorum rutinimi. Bugün mesela hastane işimiz çıktı dışarı saatimiz iptal oldu diye canım sıkılıyo

Hayatımdan pek sık şikayet ederim, bu günlük rutin denilen şeyi yapmak için mi geldim ben dünyaya, farklı şeyler olmalı diyerek...
3-4 gündür basit bir hastalığı atlatmak için çabalıyorum. Allah büyük dert vermesin, sağlıktan kıymetli hiçbir şey yok hayatta.
Sağlığımız yerinde olsun da sıkılalım daha iyi

Buna benzer seyler bende de oluyor
Ne zaman şikayetlenmeye başlasam bi hastalıkla karşılaşıyorum
Sonra diyorum ki "aslinda hayatım ne kadar güzelmiş şükürsüzlük etmişim "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…