- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
Aklima guldur guldurdeki ibrahim geldi televisyon izliyoz portakal yiyoz duruyorum dururken televizyon izliyoz cay iciyoz diye robot gibi anlatiyordu7de kalk, oğlumla ilgilenmece ve kahvaltı faslımız.
8.15 evden çıkış.
15.00 eve dönüş.
Oğlum uyanıksa veya yeni uyanmışsa br şeyler yedirip dışarı çıkarma.
17.00 eve dönüş.
18.30a kadar bebe eşliğinde yemek hazırlığı, oyun, ortalık toplamaca, ortalık dağıtmaca,banyo, kudurmaca, bir yandan çamaşır ve bulaşık olayları olduğu kadar.
19.00a kadar eğitsel aktivite. Eşimin en erken gelme saati ve akşam yemeği. 20.00a kadar oğlumla ortak oyunlar, bazen sadece babasıyla oyunlar. 20.00dan sonra uykuya geçiş, kitap okuma ve 20.30 kapanış. Bazen 21.00da oluyor. O saatten sonra iş güç için kılımı kıpırdatmam, bazen iki kadeh bir şey içerim, bazen kitap okurum, bazen dizi izlerim, çay içeriz vs.
Rutinim bu ama ben seviyorum rutinimi. Bugün mesela hastane işimiz çıktı dışarı saatimiz iptal oldu diye canım sıkılıyo
Maşallah ne hamarat kadınsınız eşiniz çok şanslıBugün yaptıklarımı yazıyorumsabah 09:00 da kalktık bebeğimi emzirdim üzerini altını değiştim. Biraz oynadık yatakta yattık 10:30 da emzirdim yatağımı örttüm kahvaltı yaptım çamaşır makinası çalıştırdım bulaşık makinası çalıştırdım . 11:30 da emzirdim uyudu . Bende çamaşır astım ütü yaptım . Evi süpürdüm camların önünün tozunu aldım mobilyaların tozunu aldım yerleri sildim WC temizledim . Kulağımda kulaklık annem , babam , anneannem , Babannem konuştum. 13:30da bebek uyandı altını değiştirdim kapattım arkamı döndüm kaka yaptı yine temizledim . Emzirdim 14;00 oldu . Birlikte mutfağa gittik bulaşık makinası boşalttım mantar sote yaptım domates çorbası , salata ayran masa hazırladım . 15:00 oldu saat emziriyorum uyudu . Uyumasa kanguruya takip markete gidecektik bende yüzüme maske yapacağım sonra makyajımı yapar üzerimi değişirim 17;30 da eşim gelir yemeğimizi yeriz dizi izleriz akşam ailecek banyo yaparız çay kahve tatlı meyve saati bebek 21:30 da uyur bizde anne baba saatine başlarız
haftaiçi 07:00 kalk 07:20 evden çık, 17:30 eve girişim. kızımla üst baş değiştir yemek hazırla kızıma yedir, sonra kendim yerim bazen eşimi bekler onunla yerim. çay koy, bulaşık faslı varsa çamaşır yıka katla yerleştir işleri. 22:00 kızımla uykuya gideriz.Merhaba,son gunlerde acayip mutsuzum.Bazi sikintilarla basediyorum.Saglik olsun hepsi gececek biliyorum.Ama acayip bunaldim ise git gel ev isi yemek.Ya ben hayattan keyif alamaz durumdayim.Kimseyle gorusmek alisveris yapmak ta istemiyorum.Rutinimi degistirmem lazim siz birgununuzu yazarmisiniz belki ilham olur bana.Tesekkurler simdidedn
Evet evet kesinlikle hep aynı şey oluyor. Eşime derim ne saçma bir hayatımız var bu ne böyle diye, sonra ya çocuklar ya biz hastalanırız ve her şey alt üst olur. Gerçekten sağlık olsun, başka hiçbir şey önemli değil. Bugünümüze şükür.Buna benzer seyler bende de oluyor
Ne zaman şikayetlenmeye başlasam bi hastalıkla karşılaşıyorum
Sonra diyorum ki "aslinda hayatım ne kadar güzelmiş şükürsüzlük etmişim "
Benimki 5. Disini cikartiyor emzirirken bi isirdi ki sorma bagirmadim ama gozlerim yas dolduuİşe gidip gelmek bile gözüme bir güzel geldi yarım saatte bir uyanan diş çıkaran atak dönemi bebeyle
yıllarca çay yaptım akşamlarıBizde akşam çayı da yok.
Sabah kahvaltı,işe koş,çalış,eve koş,yemek,öpüş,koklaş,seviş,duş,uyku.
Sabah kalk, ise git, insanlarla ugras. Sinir stres ol. Eve gel yemek yap ye topla, evi toparla, tv izle ve yatış.. Hepimiz ayni durumdayız. Kimse kusura bakmasin en zoru ne is yaparsa yapsin calisan kadin olmak cunku hem kendi ayaklarinin uzerinde duruyorsun hem ev hanimisin.Merhaba,son gunlerde acayip mutsuzum.Bazi sikintilarla basediyorum.Saglik olsun hepsi gececek biliyorum.Ama acayip bunaldim ise git gel ev isi yemek.Ya ben hayattan keyif alamaz durumdayim.Kimseyle gorusmek alisveris yapmak ta istemiyorum.Rutinimi degistirmem lazim siz birgununuzu yazarmisiniz belki ilham olur bana.Tesekkurler simdidedn
Bende aynıyım sabah yatakdan kazınarak kalkıorum.Az bişey kahvaltı yapıorum.Sonra çalış dur .Eve gelıorum tv yok benım hayatımda.1 gun donlenıp 2 gun evde spor yapıorum 1 saatlık eliptık bisiklet.Sonra duş .Sonra uyuyorum.Vallaha hiç birimiz premses deiliz canım.Şubat ayında fatsa mart ayındada elazığ malatyaya gittik arkadaşlarla .İnsan bi nefes alıyor.Biraz yıllık ızın kullanıp farklı bi şehre gidebılırsınız.Merhaba,son gunlerde acayip mutsuzum.Bazi sikintilarla basediyorum.Saglik olsun hepsi gececek biliyorum.Ama acayip bunaldim ise git gel ev isi yemek.Ya ben hayattan keyif alamaz durumdayim.Kimseyle gorusmek alisveris yapmak ta istemiyorum.Rutinimi degistirmem lazim siz birgununuzu yazarmisiniz belki ilham olur bana.Tesekkurler simdidedn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?